Přejít na obsah

Předvánoční besídka Supí bandy na Andělu


JohanJFV

Doporučené příspěvky

To nic, já tam budu dřív, aby Marcus nebyl sám, snad s ním přijede i David!? Jen mám obavy abych brzy neodpad, ale dám si pozor! Ríša určitě taky rád přijede dřív, Jen se tam asi bude muset ještě zavolat a to by měl Jára, buď se zítra sám chytí a nebo mu zavolám! :kol-35:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po včerejším tréninku se dávám dohromady a v rámci rehabilitace, jsem zavolal do hospody U Anděla ohledně té dřívější reservace. Je to zcela v pohodě, vědí o nás a máme to od 17:00 hod.. Jelikož mi dřívější účast, t.j. na tu 17 hod. přislíbil i Richard, tak budeme mít náskok. :kol-99::gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak předvánoční srázek se vydařil a teď už se můžeme těšit na nejkrásnější svátky v roce a pak na náš již tradiční "JARNÍ SRAZ SUPÍ BANDY"! Náměty a návrhy na místo, ale můžete podávat už nyní. Zda zůstat de facto u tradice a nebo "inovovat" záleží jen na Vás všech! Všem přeji co nejkrásnější předvánoční čas a mějte se moc fajn! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...