Pavel T Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Ahoj, má někdo zkušenosti s těmito led? http://www.obautodily.cz/led-zarovka-denniho-sviceni-can-bus-pro-vozy-skoda-1-kus-6146cz314/ já je mám tak 3 měsíce a nyní jsem posílal již druhou K.O. žárovku na reklamaci. Tak nevím, jestli mám jen smůlu a třeba nyní budu mít lepší kousky a nebo se na to vykakat a nechat si vrátit peníze? Fakt mě nebaví stále něco posílat na reklamace. Každopádně chci svítit bíle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 (editace) Já jsem bral z ALIEXPRESSU tyto do denního svícení na SUPa. Fungují super, nebylo potřeba cokoliv dělat, jen nasadit a hotovo: https://www.aliexpress.com/item/1Pc-1156-BA15S-64SMD-2835-LED-Light-Canbus-Turn-Signal-Backup-Reverse-P21W-7506-C45/32813807579.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.P2S99Z Použito do denního svícení v mlhovkách. Editováno: 8. Září 2017, autor: Kotlick Upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Trošku OT, ale snad ne úplně. Měnil někdo parkovačky v předních světlech za LED? Přišly mi z Aliexpressu výše uvedené BA15S do denního svícení a k tomu jsem vzal T10 W5W LEDKY viz. níže odkaz, ale je to celé nějaké moc velké a tak jsem to tam ani necpal. Nemáte někdo tip na ledky pro parkovačky pro přední světla? Z Aliexpressu mi přišlo toto: https://www.aliexpress.com/item/Car-CANBUS-OBC-T10-W5W-5630-SMD-White-No-Error-Interior-LED-Light-Bulb-Black-12V/32814314880.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.P2S99Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duckito Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 ahojte, som tu novy. kupil som superb II rv 2010 sedan a mam problem ze mi nejde denne svietenie.. v komfort menu mam nastavene ze denne svietenie ale nefunguje a zopina mi bixenony. treba dat nakodovat cez VCDS? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 Ano. Musis v Central Electric zapnut Daytime Running Lights (via separate Lights) active. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willio Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 Praskla mi žárovka mlhovka v SII. Prošel jsem návod k obsluze jak jí vyměnit. Napadlo mě je vyměnit, i denní svícení, za LEDky a vaše rady mi pomohly díky moc! Díky tomu jsem prošel manuál a k DAY LIGHT @duckito jsem našel toto: http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/superb-3t.aspx?requestOwnersManualOnlineVersion=cz/Superb_3T/11-2014/Manual/Superb/online&requestOwnersManualLanguage=cz&requestOwnersManualEditionDate=11-2014#!pageId=00180 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 (editace) len duckito pisal " v komfort menu mam nastavene ze denne svietenie ale nefunguje a zopina mi bixenony. " cize to uz skusal cez MAXIDOT... Editováno: 8. Listopad 2017, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Taky by nebylo spazny napsat jakou BCM tam ma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Tak jsem po asi roce koupil místo těchto led žárovek: http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/10-1-LED-do-blinkru-a-zadnich-lamp/127-2-Patice-BA15S-1156/5/474-AKCE-Zarovka-bila-LED-BA15S-CREE-5W-canbus-vhodna-do-dennich-svetel-Skoda tyto: http://www.rafservis.cz/zbozi/show/19/led_zarovka_12v-24v_ba15s_15w_samsung_chip_2323_bila svítivost skvělá oproti těm prvním, barva pěkně bílá prostě super. Ovšem asi po 2h jízdy už jedna bliká. Takže 500kč v ....... Do eshopu jsem psal co se stalo tak čekám na odpověd. Každopádně velké zklamání z výdrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Superb combi Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Zdravím, mám koupené ty tvoje první ledky....byl snima problém?? Hlásí to chybu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balubalu Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Umí někdo nastavit jednotku aby neházela hlášku u ledek jako Ferda v okolí ostravy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlíto21 Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Dneska jsem dával od OSRAMU https://www.alza.cz/auto/osram-led-p21w-6000k-d4290709.htm?kampan=adpla-ho_auto-moto-vyrobci-produkty_xOstatni_c_1003798_1o2_EAO2313j8&gclid=Cj0KCQiAm5viBRD4ARIsADGUT26Ss0wzsfhl_kV9V09vhlR7mXNXvXe8Z8-66gyITIW2BNrdi7K3TF0aArGpEALw_wcB a svítí normálně a žádnou hlášku nehlasí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Chtel bych videt vysledek techto zarovek kdy na predek auta sviti ti slunko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.65 Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 V 8. 9. 2017 na 13:42, Kotlick napsal: Já jsem bral z ALIEXPRESSU tyto do denního svícení na SUPa. Fungují super, nebylo potřeba cokoliv dělat, jen nasadit a hotovo: https://www.aliexpress.com/item/1Pc-1156-BA15S-64SMD-2835-LED-Light-Canbus-Turn-Signal-Backup-Reverse-P21W-7506-C45/32813807579.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.P2S99Z Použito do denního svícení v mlhovkách. Tak jsem je taky koupil, ale nesvítily. Udělal jsem pokus na baterce a nakonec jsem musel otočit polaritu v paticích. A svítí :-) Za ty prachy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Len ako dlho... a bacha, az ti neroztavia paticu... za tie prachy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 před 14 minutami, Martttin napsal: Len ako dlho... a bacha, az ti neroztavia paticu... za tie prachy :) Tak já už je tam mám 2 roky. A pohoda. Nic to netaví. Ale měl jsem z toho taky obavy. Ale hlavně mi to vyřešilo neustálé hlášení prasklé žárovky v denním svícení. Ty vláknovky sice svítily i přes hlášení na BC, ale byly černé jak buty. Už mi to říkalo více majitelů SUP II - snad to špatně snáší vibrace a nárazy. Po výměně za LED naprostá spokojenost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 V 8. 9. 2017 na 13:47, Kotlick napsal: Trošku OT, ale snad ne úplně. Měnil někdo parkovačky v předních světlech za LED? Přišly mi z Aliexpressu výše uvedené BA15S do denního svícení a k tomu jsem vzal T10 W5W LEDKY viz. níže odkaz, ale je to celé nějaké moc velké a tak jsem to tam ani necpal. Nemáte někdo tip na ledky pro parkovačky pro přední světla? Z Aliexpressu mi přišlo toto: https://www.aliexpress.com/item/Car-CANBUS-OBC-T10-W5W-5630-SMD-White-No-Error-Interior-LED-Light-Bulb-Black-12V/32814314880.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.P2S99Z Když už jsem tu. Tak i tyto žárovky jsem nakonec dal do parkovaček a taky fungují už 2 roky na pohodu. Stejný důvod jako u denního svícení. neustálé hlášky o vadné žárovce, ale vláknovka svítila, jen byla očouzená uvnitř. Co tam mám LED, tak pohoda a žádné hlášky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.65 Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Nevím, proč by měla 12W LED žávovka vadit patici víc než 21W vláknová. Navíc o čínských 12W by se dalo diskutovat. A ty původní žárovky jsem měl taky uvnitř černé. I když zatím bez hlášení závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Neviem ti vedecky vysvetlit preco, len mam skusenost, ze niektore cinske ledky z ebauy sa proste doslova roztopili a s mini i patica. Netvrdim, ze vsetky.... ad LED, mne by fakt pomohly nejake do zadnych parkovaciek, tiez mi stale hlasia prasklu ziarovku, uz som ich aj vymenil a prestriekal sprejom na kontakty a jedine co zabera je zakazdym buchnut po svetle .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Neviem ti vedecky vysvetlit preco, len mam skusenost, ze niektore cinske ledky z ebauy sa proste doslova roztopili a s mini i patica. Netvrdim, ze vsetky.... ad LED, mne by fakt pomohly nejake do zadnych parkovaciek, tiez mi stale hlasia prasklu ziarovku, uz som ich aj vymenil a prestriekal sprejom na kontakty a jedine co zabera je zakazdym buchnut po svetle .... Myslím že je to spíš problém silnějších LEDek. Nicméně v canbus error free ledkach je odpor který cosi koriguje a ten se hřeje. Ten odpor je tam kvůli tomu aby ti nesvitila chyba na palubovce. Např. H4 a H7 myslím mají ještě externí chlazení něco jako kovový pletený ocas pro odvod tepla.Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.