libor.kratas Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) Prosím Vás všechny o pomoc, ukradli kamaradovou octavku 1 combi 4x4, 74kw PD s upraveným motorem s mohutným projevem, rv.2001, auto má tmavé folie a na dveřích velké nápisy autoslužby duda, tažné zařízení.kapota polepena a RS nárazník auto bylo ukradeno v českém těšíně, prosím o jakékoliv informace k nalezení auta!!!!!!!! :-( :-( Nyní je bez nálepky masters of..... a je na zimních kolech originalech R15 RZ:1T8 5775 VIN:TMBKS21U718459691 jakékoliv INFO na tel č. 732656632 !!!!! Díííky Editováno: 14. Prosinec 2011, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Ku*vy, co k tomu dodat. Jsem z Třince, přebejvám přez týden Ostrava - víkendy Třinec. Zapsal jsem si spz a vin, budu sledovat, kdybych na něco narazil ozvu se. I když to není moje auto tak tohle to člověka nasere a vytočí . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 10. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 pohybuje se jeste pri v Třinci tak budte ve strehu popripade volejte Policii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 14. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 pohybuje se jeste pri v Třinci tak budte ve strehu popripade volejte Policii huraaaaaa naslaaaa seeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 covece,.... tak to gratulace :kol-47: jak ste to udelali ...... nejaky podrobnosti a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Taky gratuluju, mam radost i za tebe. Posledni dobou se tech octavek krade nejak hodne az se budim ze spani a chodim koukat z okna na tu moji jestli je tam kde ma byt. Prebyvam taky v Trinci a Ostrave. Kez by to besneni uz skoncilo a vsem tem zm*dum posekat ruce a vsechno co jen de, rozemlit, nechat sezrat psum, vysrat, vyblit a znova rozsekat a rozemlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Podle informací z VW Fóra se Okta našla v nějáké hale v Šenově údajně už byla trochu rozebraná.ale hlavně že se našla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 (editace) doufam ze ty hovady stihly u ni a pekne jim usekaly ruce,.... svine jedny :/ Editováno: 18. Prosinec 2011, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Nekdy ty fora nejsou k zahozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Tak to ti gratuluji at se ti to uz nestane ja to stestinemnel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel0805 Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Tak to je dobrá zpráva! Chlapci nějaké info! Co vím tak měsíc možná dva zpátky v Albrechticích u Českého Těšína odcizili za noc čtyři octavie a jednu dokonce z garáže na oploceném pozemku u rodinného domu! Kdy štěkal pes jak o život a majitel psa seřval ať jde spát o takové věci se dějí... Jinak chodit s otevřenýma očima a koukat, byl jsem svědkem vykradení VW Tiguan, kde byl odcizen columbus a ihned jsme volali na 158, kde jsme s kamáradem za pachatelem bězěli, bohuzěl pro nás nasedl do vozidla, které pro něho přijelo! Spz jsme nahlásili a po dvou měsících jsme byli u soudu jako svědci! Tak že se nebát a stačí jen zvednout telefon!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Kéž by byl každý takový všímavý jako ty .. Já mám spíše ale s policií špatné zkušenosti.. Když se něco děje trvá i 15 minut než přijedou a to už je většinou pozdě .. taky koukám okolo sebe ale ještě jsem na nic nenarazil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel0805 Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Druhá věc že na místě byli za 12 minut, ale měli jsme SPZ, i když mohla být kradena, ale asi nebyla, když byl u soudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Asi to byli nějací amatáři a nebyli to naší přičmoudlí spoluobčané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel0805 Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Nebyli, ani žádné fetky, chlap do kterého by jsi to neřekl... Ale dneska krade každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 12. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2012 (editace) přesně jak píše Adleros Editováno: 12. leden 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.