TDIfun Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 U TDI mam odzkouseno od roku 2001 to jde.Zkousel jsem Fabii 1.4 2001 tam to neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 na benzine to nezistis, ide to len na niektorych tdi od cca 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 ale ide to aj na novsich benzinoch...preco by nemalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Nogi ma tusim 1,8 92 kW 98 ale neviem ci sa prave v tejto teme jedna o to auto To by měl odpovědět Nogi. Ale pokud jeto 98 tak nic nezjistíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Tak dnes okta 2004 stav na tachu 71000km a stav v rj 125000km.Tusim, ze rikal ze to koupil v AAA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Tak dnes okta 2004 stav na tachu 71000km a stav v rj 125000km.Tusim, ze rikal ze to koupil v AAA. To já jsem zažil větší rozdíl . Passat MR2001 na tacho 105 000. Dle řídící jednotky 390 000. koupeno jako dovoz z D v nějakém pražském bazaru. Jinak vzhledově podle mě vypadal tak na cca 150až 200. Velmi zachovalý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 To je malý skok-řekl bych decentně stočeno Jinak skutečný stav KM se dá zjistit u daleko více jednotek,než umí VAG,ale bohužel musí paměť ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Niekde som cital, ze sa daju zistit realne km u novsich riadiacich jednotkach aj po stoceni. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Niekde som cital, ze sa daju zistit realne km u novsich riadiacich jednotkach aj po stoceni. Je to pravda? Tuším že od roku 2001 se to dá zjistit VASilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Niekde som cital, ze sa daju zistit realne km u novsich riadiacich jednotkach aj po stoceni. Je to pravda? Tuším že od roku 2001 se to dá zjistit VASilem. Hmmm VASIL, to bude daky rus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 jo,je to RUS.Prostě do škodovky od roku 2001 se posadí Vasil z Ukrajiny a on to zjistí. :D :D Jde to normálně VAGEM -HEX CAN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 jo,je to RUS.Prostě do škodovky od roku 2001 se posadí Vasil z Ukrajiny a on to zjistí. :D :D Jde to normálně VAGEM -HEX CAN. jakákoliv? myslim teda octávka od 2001, jedno jestli nafta či benzín ( mě teda konkrétně zajímá benzín 1.6 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 jo,je to RUS.Prostě do škodovky od roku 2001 se posadí Vasil z Ukrajiny a on to zjistí. :D :D Jde to normálně VAGEM -HEX CAN. jakákoliv? myslim teda octávka od 2001, jedno jestli nafta či benzín ( mě teda konkrétně zajímá benzín 1.6 ) A mozem toho ivana posadit aj do Fabie alebo cohokolvek ineho od VkonzernuW? Ak bude aspon trochu triezvy, tak by snad mohol vyklopit realny stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 přes kabel pouze TDi motory od 01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) pokud někdo stáčí KM trochu profi tak stejně nikdo nic nevyčte Editováno: 28. Květen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 pokud někdo stáčí KM trochu profi tak stejně nikdo nic nevyčte Jak pravíš, ani ten guru Cosby to nevyčte, když sa trochu ti machýrci snaží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 u mě to taky jeden zkoušel a ani ho to tam nepustilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 kluci čím se dá vysvětlit asi 7km rozdíl mezi tachometrem a tím co ukazuje VAG? z čeho to vlastně ta řídící hednotka počítá? Předpokládám,že nějak odlišně než tachometr ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 jo,je to RUS.Prostě do škodovky od roku 2001 se posadí Vasil z Ukrajiny a on to zjistí. :D :D Jde to normálně VAGEM -HEX CAN. Nevěděl jsem to přesně a nevím proč se vysmíváte mašince jako je VASil? Mít to tak doma, ale ta cenovka necelejch půl mega je trochu moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 kluci čím se dá vysvětlit asi 7km rozdíl mezi tachometrem a tím co ukazuje VAG? z čeho to vlastně ta řídící hednotka počítá? Předpokládám,že nějak odlišně než tachometr ... to bude asi tím, že je tam 5% odchylka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no pokud máš měněný budíky tak je to tím, že to poslední místo se nedá nastvit, ale prej se to dopočítává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 No ja si ted trosilinku hraju s budikama - mam jich tu par a vsechny epromky stejny - pin a km totozne takze palubovce se uz neda verit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 no pokud máš měněný budíky tak je to tím, že to poslední místo se nedá nastvit, ale prej se to dopočítává Jak jako měněný budíky? A co se dopočítává, to jsem nějak nepochopil, sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.