marcos Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Odhad netusim, ale co jsem slysel tak legalne to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak píšu závěr anabáze. Už jsem se chystal do bazaru jet, ale nakonec jsem tam ještě jednou zavolal. Auto prý určitě nebylo bourané a řízení mělo vždy na levé straně. Prý se do Anglie vozí několik aut s levostraným řízením a zbytek, tedy většina s pravostraným. Nechtělo se mi věřit, když i exportní 120ky měly obráceně řízení. Jinak jsem koukal na fotky co mi ještě poslali a je tam přehozené tlačítko ASR a na to že je to Elegance to nemá zamykací schránku spolujezdce a je tam nějaká záslepka - taky divné. No po chvíli přemlouvání mi nadiktovali VIN a zkusil jsem zavolat do Škodovky. Potvrdili že auto je vyvezené do Anglie ALE: rok výroby není 7/02 ale 11/01 a vozidlo bylo vyrobeno s pravostraným řízením !!!!!!!!!!!!!! Taky je divné, že auto které jezdilo do servisu nemá knížku - takže jsem od toho rychle utekl a jsem o zkušenost bohatší. Zřejmě nejlepší je vyrazit do zahraničí a koupit tam, nebo něco se serviskou, jinak se nedá věřit ničemu. ...jen tak pro doplneni, maj tam napsany r. provozu, ne r.vyroby! to znamena kdy slo do provozu, ne kdy bylo vyrobeno, ja mam taky do provozu 5/01, ale vyrobeno bylo uz drive. ...a pokud skoda rika ze bylo vyrobeno 11/01 a voni maj provoz 7/02 tak je to klidne mozny, jde spousta skladovek i na export. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzy Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 OK, souhlasím já mám taky r.v. 11/00 a koupeno je 01/01, ale po telefonu mi opakovaně tvrdili, že auto je vyrobeno 2002!!!!!!!!!!! a ty ČR doklady u toho?????? Ono by to asi obyčejný člověk těžko přihlašoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Auta z anglie se nakupují okolo 100.000Kč.přestavba pár Kč,ale nenech se mýlit,není to jen řízení a pedály,aleje toho tolik,že kdybych to měl napsat,byl by seznam jak sviňa.Nicméně,pokud auto dovezené z Anglie stojí na značkách,není to legálni a nevěříš li,napiš do Škodovky ať ti dají vyjádření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzy Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Protože vím že autum rozumíš tak ti věřím a takové auto bych nechtěl, ta pořizovací cena je ale dobrá, škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Jeden známej takhle přivezl P206 s pravostraným řízením z Francie. Tvrdil ze to bylo za pusu tak to vzal, ale už by do toho prý nešel ani náhodou! Práce s tím po kokot a pak to postavit na TP pro smrtelníka nemožný! Ale jsou mezi náma i nesmrtelní a kouzelníci a ti mu to nakonec nějak ,,zlegalizovali"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Kde jsi vycetl, ze si sednu na prdel?? Jen jich par znam a vim co je to za magory, za prachy schopni udelat cokoli - a ne za velke prachy! Jinak nevim jak jsi na tom fyzicky ty, ale urcite mas v sobe nejaky pud sebezachovy, mylim se snad??? Vždyť jsem o tobě nepsal ani "Ň". Bylo tam množné číslo.... . Znám taky pár lidí o kterých píšeš a nemusí to být zrovna import z Ukrajiny. Ale upřímně, už jsem šíleně alergický na frázi "pošlu na tebe ukrajince...". Přijde mi, že ta fráze hrozně zdomácněla a ohání se s ní kdekdo. Neuraž se, ale už mi to přijde krapet otřepané... Ja takoveto fraze absolutne neposloucham od nikoho, je to u me ubohe a ja ji nikdy nepouzil, duvodu bylo hodne, ale spise delam skutky nez kecy jako nekteri! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Ahoj lidi dá se nějakým způsobem u auta zjistit pravý počet najetých km?? Koupil sem koktu a mám podezřní na přetočený tacháč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Da...ked sa to napichne na VAG tak sa to tusim da zistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 (editace) Da...ked sa to napichne na VAG tak sa to tusim da zistit. No myslim ze cez VAG to urcite nepojde.... Kontaktuj Cosbyho alebo Vašu.... Editováno: 1. Květen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 taky by mě zajímalo, jestli to jde zjistit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 v servise mi kamos vravel ze to ide, ked to napichne na Vag....mozno je to blbost, vravim len to co mi vraveli v autorizovanom servise Skoda Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 tak co ti to nenapichol na vag, a kamos ked robi v servise tak vag ma aj doma urcite..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 nebol dovod, nemam to preco zistovat, pretoze octavku mam fungl novu. Ale minule sme sa bavili na tuto temu ma len tak napadlo ci sa to nejako da zistit ked je pretoceny tacho. a povedal ze sa to da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Uz se to tu hodnekrat resilo.Jde to zjistit ale jen od urciteho roku myslim od 2001 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 presne tak ,od r.v 01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Tady se to již řešilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...l=skutečný+stav záleží to na tom, kdy máš koktu vyrobenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Taky přidám zkušenost. Pokukoval jsem po 1,9 TDI v bazaru, najeto 180tkm, plná výbava, dovoz Rakousko. Auto tam stálo nějakou dobu, pak cenu snížili. A ejhle, po nějaké době mělo najednou jen 137tkm. No jo, lidská psychologie holt působí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Zítra tam ještě zavolám a řeknu jim to, nic tím sice nezměním, ale lepší než nic. Jinak by mě zajímalo, za kolik takové auto v Anglii koupí. Těch co by odtud auta vozili asi moc vzhledem k tomu obrácenému řízení není, takže ceny můžou být dobré a na kolik KČ přijde vyměnit řízení, pedály apod. ze strany na stranu to tedy nevím - netušíte někdo odhad? no mě by tedy také zajímalo, jak tuto předělávkzu zaregistrovali, aníž by se nad tím náš úředníček pozastavil. Kolik to asi stálo kapřílů, aby úředníčka ani nenapadlo, že to byl kdysi pravák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 pánovi jste udělali asi dobrou reklamu, protože jsem to auto hledal a už tam není, buď to někdo koupil-chudák, nebo spíše stojí jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 pánovi jste udělali asi dobrou reklamu, protože jsem to auto hledal a už tam není, buď to někdo koupil-chudák, nebo spíše stojí jinde Jestli to nebude tím, že toto téma je přes půl roku staré.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 vagom 607 to ide, ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Vsak som vravel ze to ide cez VAG....len nevedel som od ktoreho rv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Ahoj lididá se nějakým způsobem u auta zjistit pravý počet najetých km?? Koupil sem koktu a mám podezřní na přetočený tacháč... Jaký to máš modelový rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Nogi ma tusim 1,8 92 kW 98 ale neviem ci sa prave v tejto teme jedna o to auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.