Publikováno Prosinec 10, 201113 r Zdravíčko, možná to tu už někde bylo, ale scháním jeden díl dekoru interieru,viz. foto. (pujčil jsem si fotku od uživatele parix) Kdyby byly rady kde by se to dalo sehnat bylo by to supr. Dííky Upraveno Prosinec 10, 201113 r od Jendík Bendík
Březen 11, 201213 r nechci zakládat nové téma, tak to hodím sem, snad se nebudete zlobit hele má někdo v autě toto? Respektive kdo to vyrábí, kvalita a pod? dík Upraveno Březen 12, 201213 r od Mr. Zajda
Březen 12, 201213 r Jestli myslíš ty kapsy tak je vyrábí Martínek,daj se koupit na aukru sám jsem je tam loni kupoval sedí perfektně a přidělávaj se bez demontáže tapece na samořezky. http://www.vltava2000.cz/martinek-auto/department-1-fabia.html
Březen 13, 201213 r dík za info, ještě se chci zeptat, on ty kapsy přímo vyrábí nebo je jen prodává? Protože ty samé fotky jsem našel asi u 6-ti prodejců.
Březen 13, 201213 r Martínek by je měl vyrábět,ale určo to nevím jeho sláva byla hlavně v dobách favoritu a felicii,kdy měl hlavně do interieru hodně věci na dovybavení,už ale nemá svuj shop co měl dřív takže se to dá sehnat ve více shopech. Upraveno Březen 13, 201213 r od Vlasta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.