Přejít na obsah

Chip 1.8 20V 92kw?

wdave

Doporučené příspěvky

Ahoj, zajímali by mě zkušenosti s firmou profichip s.r.o. Nechali by jste si tento motor chipnout? U uvedené firmi uvádějí +10Kw a +30Nm. U firmy Bit power nabízejí chip na 103Kw a 195Nm. Zajímalo by mě od koho firmy berou firmware řídicích jednotek nebo jestli ho vyvíjí sami. Popřípadě doporučit nějakou firmu. Nejlépe kraj jihomoravský

Editováno: , autor: wdave
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Litr nahoru ve spotřebě a výkon vcelku nikde,chipovat atmosféru jen z recese a nebo přebytku peněz ať ten soft upravují nebo kupují dle mého názoru nesmysl,jukni na stránky '' CIMBU tam maj teď akce'' tzv kontraježíšek,Otevři sání třeba KN filtr a povol na výfuku,tzn vyndej stejně už nefunkční kat a a poděkuj si za tuning je to cca 10 kobyl..... :kol-26:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Nechci rejpat,ale ty by si tohle nějak chipoval???

Nebudu se dohadovat o koníkách ale KN dělá bordel a výfuk taky ale to mladý tuner přece chce :kol-28:

Nemám to nabržděné,zřejmě budu trochu souhlasit,když to rozvolním tak pujde krouťák dolů ale je to atm.v benzínu a ten chce točky

ale prapůvod vlákna byl jakou firmu doporučit a byť má odpověď nebyla konkrétní myslím že žádnou,hlavně v případě zmíněné motorizace ho buď okradou nebo ho pošlou do pr...

Zrovna tak jako já když přijede frajer s 1.2HTP tak mu taky raději zamávám nežli mít BIGproblem...

Dělám jen to z čeho mám i já radost a uspokojení :kol-28: sorry nechci tě nas..at ...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...