wdave Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 (editace) Ahoj, zajímali by mě zkušenosti s firmou profichip s.r.o. Nechali by jste si tento motor chipnout? U uvedené firmi uvádějí +10Kw a +30Nm. U firmy Bit power nabízejí chip na 103Kw a 195Nm. Zajímalo by mě od koho firmy berou firmware řídicích jednotek nebo jestli ho vyvíjí sami. Popřípadě doporučit nějakou firmu. Nejlépe kraj jihomoravský Editováno: 13. Prosinec 2011, autor: wdave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Litr nahoru ve spotřebě a výkon vcelku nikde,chipovat atmosféru jen z recese a nebo přebytku peněz ať ten soft upravují nebo kupují dle mého názoru nesmysl,jukni na stránky '' CIMBU tam maj teď akce'' tzv kontraježíšek,Otevři sání třeba KN filtr a povol na výfuku,tzn vyndej stejně už nefunkční kat a a poděkuj si za tuning je to cca 10 kobyl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 (editace) A změřil jsi to...není to pravdaKN je větší randál,.+ kůň a minus 15 na krouťáku především v nižších ot. Editováno: 28. Prosinec 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Nechci rejpat,ale ty by si tohle nějak chipoval??? Nebudu se dohadovat o koníkách ale KN dělá bordel a výfuk taky ale to mladý tuner přece chce Nemám to nabržděné,zřejmě budu trochu souhlasit,když to rozvolním tak pujde krouťák dolů ale je to atm.v benzínu a ten chce točky ale prapůvod vlákna byl jakou firmu doporučit a byť má odpověď nebyla konkrétní myslím že žádnou,hlavně v případě zmíněné motorizace ho buď okradou nebo ho pošlou do pr... Zrovna tak jako já když přijede frajer s 1.2HTP tak mu taky raději zamávám nežli mít BIGproblem... Dělám jen to z čeho mám i já radost a uspokojení sorry nechci tě nas..at ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.