Michhhalll Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Ahoj, mírně mi teče servo z čerpadla servořízení, tak jsem si koupil servokapalinu, určenou do Octavií.. Je ale zelená, od firmy FEBI. Když jsem trochu staré kapaliny z nádobky vysál, ta je červená. Lze tyto kapaliny míchat? Chtěl bych nádobku vysát a doplnit touto novou a poté jen dolívat. Lze ale míchat nebo mi poslali z eshopu blbou kapalinu? Díky Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Vlákna jsem spojil. Prostuduj tedy předchozí příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DwDckQo Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Ahojte všetci, mám octaviu 1 ,1.9 r.v. 2000 mám málo oleja v serve.. už pod ryskou MIN aký olej mám kúpiť na doliatie ? Poraďte mi nejakú dobrú značku, aké najmenšie množstvá dostať ? pozeral som na nete a všade samé litrové bandasky vyrábaju aj niečo v menšom ďakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Zajít do autorizáku a poprosit ať ti odlejou dvě deci. Nicméně podle DP má být hladina v studeném stavu na MIN a klidně cca 2 mm pod. Kousek výš tu mám obrázek z DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcdfed Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Zdar chlapy,a co treba pentosin CHF 11s ???? Je to zelenej hydraulickej olej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.