Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nejezdím s tím autem ven, to je plečka do šrotu, já tam mám valentina.

Upraveno od Voice

Co máš za pevnou?

Já s AR jezdím i za hranice....ale mám Protector950 takže nezjistitelný ;-)

voice gps

ty myslíš, že to je 100%, že to nezjistěj ? Když budou mít podezření, budou ti rozebírat i auto, řekl bych.

V autě vizuálně nic nenajdou (jedu jen přes apps v tel)

Rozebírat jen tak nemůžou a i kdyby tak tam detekční funkce dávno nebudou, bude to jen kniha jízd a homologaci to taky má ;-)

Upraveno od VSemi

aha

;-)

A z venku to taky absolutně není vidět...101% skrytá montáž

tak dneska mě Genevo zachránilo. Stáli u silnice s Passatem a o kus dál to sbírali. Věděl jsem o nich dobrých 500 m předem. 

Jinak aktualizace provedena. Skutečně primitivní. Já pořád bádal, jak tam zadat ten kód, protože to na webu píšou. Stáhnul se sám.

Kód budeš potřebovat po roce od prvního stažení a zakoupení aktualizace. Ještě se regni na těch stránkách, aby ti chodilo upozornění na aktualizace.

tak dneska mě Genevo zachránilo. Stáli u silnice s Passatem a o kus dál to sbírali. Věděl jsem o nich dobrých 500 m předem. 

Jinak aktualizace provedena. Skutečně primitivní. Já pořád bádal, jak tam zadat ten kód, protože to na webu píšou. Stáhnul se sám.

a jak řešíš laser? máš rušičku?

no zatím neřeším. Musím zase trochu vydělávat prachy, abych si takový věci moh kupovat. Letošek je nějak na hovno.

• 1 měsíc později...

www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/317139-policie-se-chysta-nasadit-po-celem-cesku-neoznacene-octavie/?mobileRedirect=off

no to jsou dobré zprávy. jen tak dál.

Kdyby nakoupili TruCamy tak to mají za 1/3 ceny a bude to mnohem efektivnější...

tak je to v čr se vším, to neřeš......

Mě by ty TruCamy těšili víc....ale ramer taky dobrý....aspoň bude víc detekcí

• 4 týdny později...

tak pro nás dobrý, ne ? Mě už Genevo zachránilo za těch pár měsíců x krát

Tak to má být...proto jsi si ho přece koupil ;-)

Já poslední dobou potkávám hlavně lasery, na ramer nemám nějak štěstí :-(

Ja potkavam v posledni dobe jen lidi s detektory, ktere mi delaji falesnaky. Mam takove jedno bile Mondeo, se kterym se nyni pravidelne potkavam na dalnici, taky ma Genevo a pak mi detektor neprestane houkat... :(

Ale je pravda, dvakrat uz me zachranil detektor pred pasikem a v praze je GPSka k nezaplaceni... ;)

Tak G1 je přece jen low cost detektor...takže nějaké to FP je...

Já s M+ hlavou jsem absolutně bez FP...

Tak tohle asi byla nahoda, mam G1S a ten druhy manik starsi G1

jako verim, ze s pevnou sadou to je lepsi, jen mam 3 auta a nemam na 3 pevne sady. Ale uz jsem na tom zacal pracovat, aby se to vyresilo... ;)

Tak pokud není nutná GPS tak RedLine...M3 platforma jako M+ anténa = taky bez FP

G1 mám ale využívám ji minimálně už...právě kvůli těm FP...je jich minimálně ale jsem navykl na 100% klid

G1S je též citlivá na změnu BTS operátora.

Stejně jako G1 ;)

No kdyz se podaří vyrešit prodej jednoho vozu a dopojištění vybavení tak chci protector.

Nicméně ty dva body jsou trochu na dyl.

Jinak musím říct, že s G1S jsem spokojen. Motos me změna signálu FP neděla od doby co nemám T-Mobile a jsem u O2. Nejvíc FP mi vyvolává právě reakce na jiný detektor a to ještě jen na dálnici když před jedu člověka co má něco na okně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.