Květen 24, 201510 r nejezdím s tím autem ven, to je plečka do šrotu, já tam mám valentina. Upraveno Květen 24, 201510 r od Voice
Květen 24, 201510 r Co máš za pevnou? Já s AR jezdím i za hranice....ale mám Protector950 takže nezjistitelný ;-)
Květen 24, 201510 r ty myslíš, že to je 100%, že to nezjistěj ? Když budou mít podezření, budou ti rozebírat i auto, řekl bych.
Květen 24, 201510 r V autě vizuálně nic nenajdou (jedu jen přes apps v tel) Rozebírat jen tak nemůžou a i kdyby tak tam detekční funkce dávno nebudou, bude to jen kniha jízd a homologaci to taky má ;-) Upraveno Květen 24, 201510 r od VSemi
Květen 25, 201510 r tak dneska mě Genevo zachránilo. Stáli u silnice s Passatem a o kus dál to sbírali. Věděl jsem o nich dobrých 500 m předem. Jinak aktualizace provedena. Skutečně primitivní. Já pořád bádal, jak tam zadat ten kód, protože to na webu píšou. Stáhnul se sám.
Květen 25, 201510 r Kód budeš potřebovat po roce od prvního stažení a zakoupení aktualizace. Ještě se regni na těch stránkách, aby ti chodilo upozornění na aktualizace.
Květen 25, 201510 r tak dneska mě Genevo zachránilo. Stáli u silnice s Passatem a o kus dál to sbírali. Věděl jsem o nich dobrých 500 m předem. Jinak aktualizace provedena. Skutečně primitivní. Já pořád bádal, jak tam zadat ten kód, protože to na webu píšou. Stáhnul se sám. a jak řešíš laser? máš rušičku?
Květen 25, 201510 r no zatím neřeším. Musím zase trochu vydělávat prachy, abych si takový věci moh kupovat. Letošek je nějak na hovno.
Červenec 14, 201510 r www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/317139-policie-se-chysta-nasadit-po-celem-cesku-neoznacene-octavie/?mobileRedirect=off
Červenec 14, 201510 r Kdyby nakoupili TruCamy tak to mají za 1/3 ceny a bude to mnohem efektivnější...
Srpen 6, 201510 r Tak to má být...proto jsi si ho přece koupil ;-) Já poslední dobou potkávám hlavně lasery, na ramer nemám nějak štěstí :-(
Srpen 6, 201510 r Ja potkavam v posledni dobe jen lidi s detektory, ktere mi delaji falesnaky. Mam takove jedno bile Mondeo, se kterym se nyni pravidelne potkavam na dalnici, taky ma Genevo a pak mi detektor neprestane houkat... Ale je pravda, dvakrat uz me zachranil detektor pred pasikem a v praze je GPSka k nezaplaceni...
Srpen 7, 201510 r Tak G1 je přece jen low cost detektor...takže nějaké to FP je... Já s M+ hlavou jsem absolutně bez FP...
Srpen 7, 201510 r Tak tohle asi byla nahoda, mam G1S a ten druhy manik starsi G1 jako verim, ze s pevnou sadou to je lepsi, jen mam 3 auta a nemam na 3 pevne sady. Ale uz jsem na tom zacal pracovat, aby se to vyresilo...
Srpen 7, 201510 r Tak pokud není nutná GPS tak RedLine...M3 platforma jako M+ anténa = taky bez FP G1 mám ale využívám ji minimálně už...právě kvůli těm FP...je jich minimálně ale jsem navykl na 100% klid
Srpen 8, 201510 r No kdyz se podaří vyrešit prodej jednoho vozu a dopojištění vybavení tak chci protector. Nicméně ty dva body jsou trochu na dyl. Jinak musím říct, že s G1S jsem spokojen. Motos me změna signálu FP neděla od doby co nemám T-Mobile a jsem u O2. Nejvíc FP mi vyvolává právě reakce na jiný detektor a to ještě jen na dálnici když před jedu člověka co má něco na okně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.