Přejít na obsah

Antiradar


Host MichalF

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

tak moje poslední zkušenost z této neděle. Jedu odpoledne po R7 od Loun směr Chomutov a protože je krásný počasí a dálnice prázdná, tak docela letím. Kdy už, když ne o víkendu a kde už, když ne tady. Kdo to tu zná, tak ví, že tu bylo vojenský letiště a tudíž i ta dnešní silnice je dlouhá a rovná, jak runway. No a těsně za křížením Žatec - Most na mě Genevo promluvilo. Tak brzda a koukám, kde je kdo. Vzadu někde hodně daleko a vepředu tak možná kilometr a víc. No ale jedu už pomalu. Najednou koukám, jak na mě zezadu něco letí. Bílej Golf s pražskou RZ a měl tam tak dvě kila, počítám. Tak to si chlapče posral, říkám si, pokud někde jsou. A byli. To auto v dálce přede mnou. Mezitím jsem se přiblížil na tolik, že Genevo mě už nenechalo na pochybách. No ten nešťastník ani nezavadil o brzdu a proletěl kolem nich. Co následovalo je vám jasný. Když jsem pak odbočoval na prvním výjezdu na Chomutov, právě ho tam odstavili. Nějaká slečna na místě spolujezdce už žmoulala peněženku. Jo holka, to máš s sebou asi málo.

Jen mi řekněte, proč si ty kokoti vyberou tu nejméně nebezpečnou trasu, v době toho nejmenšího provozu. Je to normální ? U nás asi jo.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

To by už šlo, škoda, že tam nedali ještě kameru, to by nemělo chybu. Chci si ji pořídit a i asi ten antiradar, ikdyž se obávám, že to bude hlásit i ty neměřící ve vesnicích atd. Přemýšlel jsem to dát nad čelní zrcátko, ale ne na výšku, ale na šířku. Včera jsem ještě koukal na nějaké debaty na jednou fóru a mluvili tam i tom One S a dost lidí tam psalo, že obyč One má menší procento falešných poplachů, tak nevím. Koukal jsem i na nějaká videa a moc jsem nepochopil, co One na tom displeji ukazuje. One S bylo pro mě srozumitelné, ukazovalo rychlost, přišlo mi, že i dálku k danému místu a takové pro mě "hezčí":)

Editováno: , autor: Losky83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kamarád prodává dobrou kameru asi za 1600,-Kč. Jestli chceš, pošlu odkaz. Měl jí v autě opravdu jen chvíli a pak mu někdo nabulíkoval nějakou jinou, tak koupil tu, protože má snad něco navíc. Neptej se mě co.

One S je lepší, protože má právě méně těch falešných poplachů. A teď vyjeli jestě s dalším, vylepšeným typem, ale ten stojí skoro 20 litrů. 

Ve vesnicích ti to nic hlásit nebude, ty měřící "radary" jsou pouze informativní a žádnej signál nevysílají. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, tu edici jsem viděl. Má o 4dB lepší signál, ale co jsem četl, má snad vyšší procento falešných poplachů. Mrknu po bazarech a uvidím. Určitě budu chtít dokoupit kabeláž a horizontální držák. Za necelé dva týdny jdu pro Fabii 3,tak uvidím, jak tam bude prostor a případně, jak s tou kamerou. Ale dost se mi líbila jedna z Číny asi za 100 USD. Má ji v Rapidu DSG jeden kluk odsud a má dobrý obraz a hlavně nenápadná

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...