mirekkrejci Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Čaute, zajímala by mě taková blbost, ale vrtá mi to hlavou když odpojím budíky od auta a změním si to podsvětlení a dám budíky na zpátek nebudu je muset nějak aktivovat přes vag že ne? a bude tam vše stv tachometru a tak ? děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 (editace) Tak pokud tam mezitím nebudeš zkoušet připojovat jiné budíky, tak by se nic nemělo stát. Editováno: 26. Únor 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 no nebudu budu tam dávat zase ty samé. Jen bych nerad pak měl auto nepojízdne a čekatko mi to dá dokupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 klidně můžeš odpojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 2. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2012 díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Ano pokud odpojíš budíky a změníš podsvícení tak je klidně můžeš dát zpět-zůstanou Ti celkové km ,ale doporučuji nastavit ručičky přes vag com jinak Ti to bude ukazovat špatně-při aktivaci je třeba dát ručičky takto:rychloměr na 100 km/h-otáčkoměr na 3000 ot.-palivoměr a ukazatel teploty na střed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 (editace) Jak to udělam přes VAGa? Editováno: 6. leden 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Mám v PC instalovaný VAG COM a ktomu používám OBD2 kabel-V programu si najdu přístrojovou desku a zde nastavení členů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 ale ručičky tím nesrovnáš! pouze zkontroluješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Hm tak to je zajimavý system jak si pohrát, ale nemá to žádny význam. Možná základní nastavení, ale myslím si že když budou budíky OK, tak to není třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia77 Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 (editace) ok Editováno: 25. Únor 2012, autor: octavia77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 (editace) Jsi z Čadce, tak nebude pro Tebe problém domluvit se třeba s TDIdrapek Ale jinak mistře, tohle je jazyk, tohle jsem už dlouho nečetl Editováno: 25. Únor 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 viděl jsem nebo slyšel jsem o drapkovi... přizpůsobený maxidot na B5.5, chyby v gateway, klíče prý přizpůsoboval půl hodiny.. nastavení podvolantovky na leonu 1p - snímač natočení atd... on o budíkách neví nic, nedoporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Já u něj nebyl a ani ho vlastně neznám. O tom, že dělá i budíky vím vlastně jen od MGTky: http://forum.skodahome.cz/topic/101817-muj-brblocek/page__view__findpost__p__1493951 http://forum.skodahome.cz/topic/86437-octavia-tour-triumf/page__st__400__p__1502740#entry1502740 Jinak, co se týče tady regionu, tak se zeptej ještě jirina5 Teď si nejsem jist jestli si budíky nedělal takjy sám a jestli se tomu taky nějak nevěnuje. Za dotaz nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 jirina5 kontaktoval taky mně, jinak já jsem často ve Frýdku.. třeba ted pondělí a úterý tam budu, mám tam rodiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 (editace) Milhausek: No a jak jsi mi pomohl, že? Budíky, volant nebo anténa GPS... No comment... Předělání podsvitu rád pomohu. Nedělám to pro prachy, ale pro zábavu a radost majitele. Kdyžtak písni SZ. Editováno: 25. Únor 2012, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 (editace) jirina5: já jezdím na rodičema na moravu na dovolenou, nejezdím tam opravovat auta jak ty si myslíš a svůj volný čas si rozhodnu podle svého!!! volant? NIKDY V ŽIVOTĚ NEROZCHODÍŠ VOLANT KTERÝ JSI KOUPIL V TVÉM AUTĚ TAK CO SI JAKO MYSLÍŠ? SNAŽIL JSEM SE VŽDY NA FORU PORADIT ALE TOBĚ UŽ NEŘEKNU ANI SLOVO PODLE TOHO JAK TY JSI AROGANTNÍ A MYSLÍŠ SI ŽE KAŽDÝ SKOČÍ JAK TY PÍSKNEŠ!!!!! A ŽE JSI PO MNĚ NĚO CHTĚL S BUDÍKAMA TO FAKT NEVÍM O CO JDE.. TO BYL NĚKDO JINÝ.. NAPSAL JSEM ŽE JSI MNĚ KONTAKTOVAL, NIC VÍC.. TAK NEVÍM CO TU VYKLÁDÁŠ ZA NESMYSLY... STÁLE JSI MNĚ JENOM OBTĚŽOVAL KDY POJEDU NA MORAVU ATD... Editováno: 26. Únor 2012, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 ... volant? NIKDY V ŽIVOTĚ NEROZCHODÍŠ VOLANT KTERÝ JSI KOUPIL V TVÉM AUTĚ TAK CO SI JAKO MYSLÍŠ? ... Tak co já o tom vím, tak vím jen to, že ten volant v tom autě chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 A nebál bych se říc,že se možná i kolem osy otáčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 milhausek: Tak za prvé, volal jsem Ti na základě Tvé velmi strohé odpovědi, když jsem potřeboval pomoc s nefunkční anténou gps. Chápej - nábídnul jsi mi pomocnou ruku, když jsem si nevěděl rady. Což bylo od Tebe velmi pohotové a fajn. Do telefonu jsi mi řekl, že není problém - na všem jsme se domluvili a já se na naši domluvu spolehnul. Později jsem zjistil, že jsi se na mě prostě vykašlal, to co jsi měl udělat si neudělal (kopupě antény nové- tvrdil si, že do škodovky jedeš a není to problém) a v den kdy jsme se měli sejít, jsi mi jako by se nic nestalo oznámil se svým pražským přízvukem, že na mě nemáš čas. Pochop, to docela nemálo odradí. Netvrdím, že jsi špatný člověk - nevím neznám Tě, jen jsi na mě nechal špatný dojem. A tím, co tady píšeš velkým písmem o aroganci ... Tím můj odhad jen potvrzuješ. A když jsme u volantu - byl jsi to právě ty, kdo mi psal, že to půjde. Všechnu naši komunikaci mám archivovanou a klidně ji sem přidám. Opět jsem na základě Tvé naděje volant koupil a potom??? Stará písnička - jednoslovné odmítavé odpovědi. Opět jsem si poradil sám bez Tebe a volant mi opravdu funguje. Rád bys věděl jak to, že? Vždyť to kurnik nikdy v životě není možné, jak píšeš... Tím chci jen říct ostatním. Nedůvěřujte tak plně jako já tomuto chlapci. Určitě je mnohem šikovnější a znalejší elektriky ve škodovkách než mnoho jiných - včetně mě. Ale on Vám vlastně poradit nechce a když ano, máte štěstí a hodně peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 (editace) chceš říct že ti v autě funguje OII face volant? posílal jsi fotku OII face nebo SUP2 volant.. tak to chci vidět na vlastní oči.. a ty jsi na základě mně kupoval volant jo? tak to je sprostá lež.. Editováno: 26. Únor 2012, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Sprostá lež... Aha... No, nechtěl jsem tady zakladateli spamovat, ale udělám to... Vznesl jsem dotaz někde na fóru, jestli je možné volant upravit aby fungoval - odpověděl jsi jednoslovně : "ano". Tak jsem Ti psal SZ ve znění: Čau pane Píšu Ti ohledně multifunkčního volantu (zde byl odkaz na fotku mého volantu). Takže potřebuju jinou řídící jednotku - když ji vyměním, pak to půjde? Jsem rozhodnutý do toho jít, pokud je nějaká cesta a budu rád, když mi pomůžeš. Pokud budeš někdy v dohledné době ve FM, přijedu. Pokud ne, můžeme se domluvit, že mě budeš navigovat, jak mám výměnu provést, co všechno k tomu budu potřebovat atd. A já Tě pak vyplatím na účet. Co ty na to? Jiřík Odpověděl jsi mi: až budu ve F-M tak to můžem udělat... mám tam nějaké auta co mám udělat.. během 14-dní tam budu moje radostná odpověď: Dobře! A můžu se na to spolehnout? A promiň, že se tak blbě zeptám, ale už jsi to někdy dělal? Jako absolutně nepochybuji o Tvých kvalitách, ale jedná se mi o to, jestli budeme zkoušet, zda-li je to vůbec možné a nebo jsi přesvědčený, že to půjde a tím pádem můžu nakoupit potřebné věci? apropos, co teda mám všechno sehnat? Volant, bag, to je jasné. Jakou tu jednotku - nejlépe číslo. Potom budeme potřebovat nějaké konektory nebo tak něco? Chci být připravený, ať přijedu - zapojíme a hotovo. Nechci dojít do stavu, že nám něco bude chybět nebo tak... Jiřík Ty na to: superb má stejnou elektroniku jako O1 Face, musí to fungovat.. jednotka 3u0907487a Pak jsem volant koupil - samozřejmě, rozhodl jsem se sám - sám si ho i zaplatil. Tobě vlastně můžu akorát poděkovat, protože jsi svou komunikací přispěl k tomu, že jsem do toho šel a teď mi to funguje!!!! Naše další komunikace probíhala ve stylu kdy a jak se sejdeme a uděláme to. Ve finále jsme došli opět do slepé uličky... Nic po Tobě nechci jen, ať uznáš, že ses nezachoval fér. Pokud to nějak překousneš, tak Ti na oplátku až budeš ve FM ukážu, jak volant v mém autě funguje. Jiřík P.S. Omluvám se autorovi za svůj spam. Už to tady dál řešit nebudeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.