Fanny84 Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Zdravím, už jste někdo slyšel o magnetizérech?: http://aukro.cz/jezdete-levneji-magnetizery-expanderod-1-3-do-2-3l-i2022957348.html?source=oo Snížení spotřeby paliva a to mezi 13-22 procenty,při zachování stejného způsobu jízdy a další vychytávky. Zajímalo by mě, jestli někdo o této technologii už slyšel, ba víc, někdo již vyzkoušel a něco nám o tom pohovořil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Je vubec mozny, ze by nekdo jeste dneska vubec dokazal uvazovat nad tim, ze takova kravina muze fungovat???? Tim myslim bylo receno vse. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 A proč ne??...jasné, že jsme zasvěceni svým čtyřkolovým miláčkům a nic bychom nenamontovali jen tak...jen mě to zajímalo a právě toto forum tu je snad ne? OK, pokud to nikoho nezajímá tak toto téma zamkni a hotovo a nevkládej zbytečné připomínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Kolego, co to pleskáš?! O zamykani nikdo nemluvil, ja jsem pouze vyjadril svuj nazor na ten genialni zazrak, kterej snizi spotrebu o 13-22% a emise CO2 o 50% - tak jeste jednou a srozumitelneji - je to kravina! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboss9999 Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Nevím já si myslím, že kdyby to bylo tak účinné jak říká tak by mu jakýkoliv výrobce automobilu za tento výrobek urval ruce.Určitě by to neprodával na Aukru.Nevěřím tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Už se to tady řešilo. Jen ne u Superbů, ale tuším že u Fabií. Ten zázrak byl taky z Aukra. Dokonce pak někdo našel na to studii a vyšlo z toho, že to neublíží, ale ani nepomůže. A i v LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Tak jsem si to rozklik a zjistil že si to koupilo už 6 neštastníků......tak takto se vydělávají peníze. Na blbostech, a prodejce a aukro si mastí kapsu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 (editace) To Luďa: Díky za jasnou odpověď a odkazy na další fóra s tímto tématem, nikdy jsem se s tímto ála magnetizérem nesetkal! Jen mě to zajímalo, člověk šetří jak může v dnešní době, ale samozřejmě NE na úkor našich mazlů. Jak to tak sleduji, to jsou samé sméééčka a nic převratného....jedině asi už ta elektřina Ať to jezdí! Editováno: 1. leden 2012, autor: Fanny84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Člověk musí taky trochu logicky uvažovat. Kdyby to tak skvěle fungovalo tak to má dnes 9 z 10 aut. Ale dokud budou lidi pitomci a budou kupovat každou kravinu tak takový prodejci budou vydělávat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Pánové to bylo tehdá na favority a felicie, ne? už jsem to někde viděl a tehdá ve Světě motorů bylo sděleno, že tato věc nezlepšila spotřebu paliva. Ale je fakt, že tehdá to bylo jen na benzín. Hele ale můžeš ten zázrak poslat do F1, třeba ti někdo odpoví, ať si děláš SRANDU z někoho jiného. Jako vtip je to krásné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Jj, za časů Favoritů se to řešilo hodně. Co sem já četl, tak v princip je zprávnej. Jen ty magnety by musely bejt silnější. Vo hodně silnější. Asi tak jako ty v kovošrotu. Jen ten článek nemůžu najít :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 jj, jak píšeš musely by být silné jak ty v kovošrotu. aby se to auto takhe za střechu mohlo přenáčet. pak by se ušetřílo na pohoných hmotách víc...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 Tak jsem si při čtení vzpomněl na radu, kterou jsem v mládí dostal od jednoho zkušeného obchodního harcovníka: "když lidem i hovno zabalíš do ubrousku a přidáš vstřícnou reklamu, budou Ti trhat ruce a z Tebe bude milionář"! To platilo, platí a bude platit!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 3. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.