Přejít na obsah

Magnetizéry-jezděte levněji

Fanny84

Doporučené příspěvky

Zdravím,

už jste někdo slyšel o magnetizérech?:

http://aukro.cz/jezdete-levneji-magnetizery-expanderod-1-3-do-2-3l-i2022957348.html?source=oo

Snížení spotřeby paliva a to mezi 13-22 procenty,při zachování stejného způsobu jízdy a další vychytávky.

Zajímalo by mě, jestli někdo o této technologii už slyšel, ba víc, někdo již vyzkoušel a něco nám o tom pohovořil.

:skoda:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A proč ne??...jasné, že jsme zasvěceni svým čtyřkolovým miláčkům a nic bychom nenamontovali jen tak...jen mě to zajímalo a právě toto forum tu je snad ne? OK, pokud to nikoho nezajímá tak toto téma zamkni a hotovo a nevkládej zbytečné připomínky. :skoda:

Odkaz ke komentáři

To Luďa: Díky za jasnou odpověď a odkazy na další fóra s tímto tématem, nikdy jsem se s tímto ála magnetizérem nesetkal! :kol-47: Jen mě to zajímalo, člověk šetří jak může v dnešní době, ale samozřejmě NE na úkor našich mazlů. Jak to tak sleduji, to jsou samé sméééčka a nic převratného....jedině asi už ta elektřina :kol-46: Ať to jezdí!

Editováno: , autor: Fanny84
Odkaz ke komentáři

Pánové to bylo tehdá na favority a felicie, ne? už jsem to někde viděl a tehdá ve Světě motorů bylo sděleno, že tato věc nezlepšila spotřebu paliva.

Ale je fakt, že tehdá to bylo jen na benzín.

Hele ale můžeš ten zázrak poslat do F1, třeba ti někdo odpoví, ať si děláš SRANDU z někoho jiného.

Jako vtip je to krásné :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si při čtení vzpomněl na radu, kterou jsem v mládí dostal od jednoho zkušeného obchodního harcovníka: "když lidem i hovno zabalíš do ubrousku a přidáš vstřícnou reklamu, budou Ti trhat ruce a z Tebe bude milionář"! To platilo, platí a bude platit!!! :doh

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...