Malta Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 přesně tak už nepovolovat ... vyšroubovat šroub a při zatlačení na něj musí opět volně vyjet ven (tlačen jen tou gumovou prachovkou). Pokud ne tak vyčistit jak šroub tak i pouzdro do kterého zajíždí. Rovněž pak očistit i uložení desek v třmenu a dosedací plochy desky, aby když je založíš do třemnu volně chodily. Nasadit třmen zpět a dobře utáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Přesně tak, měl jsem taky problém s přehříváním levého předního kola, až to pískalo. Přidřený šrouby až hanba a destičky zůstávaly v kontaktu s kotoučem - po vyčištění všechno ok (a nezapoměň rovnou udělat i druhou stranu ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 12. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2012 ok to by chtělo zkontrolovat.. děk za radu.. vidím to asi na sobotu.. pak dám vědět jak na tom ty vodítka sou ale zahřejvá se jen an ejdnej straně takže to je dost možný tak uvidím.. dám hned vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Kdyby byly zvlněný kotouče, nebude kopat pedál, ale drnčel by volant. Přední brzda má plovoucí třmeny a to znamená, že zvlnění kotouče neovlivňuje výchylku pístku, protože celý třmen se pohybuje do stran podle vlny na kotouči. Navíc téměř nikdy není zvlněný jen jeden kotouč, v 99% případů mají vlny oba - a aby to kopalo do pedálu, musely by ty vlny na obou přicházet na oba brzdiče najednou - stále a beze změny. Musí to teda být od ABS. Toto bude asi můj problém,když začnu prudčeji brzdit tak mi docela vibruje volant zvlněné kotouče, to už jsem slyšel, takže když se kotouč dál obržďuje tak se to částečně asi nesrovná že?Kamoš mi říkal nech si je stočit a budeš mít klid. Může mít vliv na vibrace také vůle v čepech,ložiska apod. předpokládám když má felda najeto podle tach. 158 tis. nevím co se tam předtím měnilo, je možné, že by tam bylo vše ještě původní? Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 26. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 když si je dáš stočit tak pak záleží na tom jak hodně sou zvlněný a okolik to stočej, aby to splnilo normu (povolenou minimální tloušťku) .. a vůle v čepech ložiskách atd. na to můžou mít taky vliv to chce na haver a zkusit je v jakým sou stavu protože i to to dělá že se ti zdá že se vlněj jak to kope já sem přišel na to že mi tam nechodí třmen na kole u řidiče (neposouval se) takže musím rozdělat a namazat a dát nový gumičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Když jsme tu u těch brzd,.. Nemáte někdo skušenosti s brzdovými kotouči:GALFER přední brzdové kotouče řada "DFA" SKODA Felicia 1.6i ?? Nemáte to někdo na feldě?? i s destičkama.? Jen tak bokem,... hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Jo znamy to má a to už je mazec, brzdi jak čert. Ale ta cena, to bych do Feldy neinvestoval, tuším desky 2800 Kč a jeden kotouč okolo 3300 Kč. Pry je ale problém, aby člověk koupil original, pry se dovážejí i Činské, pod úplně stejnou značkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 No právě, v dnešní době už člověk méně veří a víc prověřuje,.. Na těch stránkách tam o nich fakt dobře píšou, mají tam na ně mírnou slevu a kotouče jsou za 2050 kč -pár a desky jsou přes 1000 kč sada. jsou na 1.6 jenže , vědět tak kde bude ta kvalita,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Říkal kamarad, že pokud byly desky pod 2000 Kč tak to byla Čína, ale já nevím, možna kecal. Má někde dos dobré slevy a pry je pod 2000 Kč nesežene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 (editace) Maj je na SkodaTECKAautodoplnkyTECKAcz.. Jinak sem dnes sundal kola,psal sem o pískání a něco mi ,,štrejchalo v kole, myslel sem ložisko... koukl jsem na třmeny a jak na levým tak pravým kole byly spodní pístky zatuhly a vůbec nechodily, vyndal jsem je očistil namazal chodí teď dobře a pískání skoro zmizelo je slyšet jen lehce, ale vzhledem k tomu, že kotouče jsou dost obržděný a desky dost jetý plánuju výměnu i toho... a ještě mrknu na ložiska až to vytáhnu... Editováno: 23. Březen 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 12. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Takže chalani.. tomu nebudete věřit ale opravdu ybly zvlněný kotouče a špatný destikčky ikdyž se to zdálo že to je oka .. dal sem nový kotouče i destičky a je to všecko oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 a votom to je. (mrknul jsi i na třmeny, jestli pístky nemají vůle a chodí pěkně a vrací se?). Já musel měnit ještě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 13. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 jop všecko vpohodě jen ty kotouče a destičky na jednu věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.