Jojo.b Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Tiež mám O II family 2010 a mám aj tempomat.Moja otázka je či mi stačí len vymeniť páčku s ovládaním Pal.počítača,alebo aj podvolantovú jednotku.Ako zistím či tá podvolantová-tempomatová jednotka čo tam mám zvláda aj pal.počítač? A ešte jedna maličkosť je tam plnohodnotný maxidot?(V hornej tretine zobrazuje hodiny,v strede vonkajšiu teplotu a v dolnej denné km a celkové km.Celkové km sa dajú prehodiť na zobrazenie druhej rýchlosti v mílach) Ďakujem. Naozaj mi nikto nevie poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmen Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Ne maxidot tam neni. Muzes zkusit vymenit packu a nakodovat, tempomatova podvolantovka by mohla umet i PP. Packu lze pouzit i starsi z OII (nemusi byt FL). Zatim jsem jeste popis funkci jednotek pro FL, resp. jejich znaceni nenasel. Jedine je urcite ze typ CH, ktery se prodava jako nahradni dil umi vse PP,Tempomat, i MFV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAC69 Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Před dvoma týdny předeláno - nutno mít správnou podvolantovou jednotku /je tu věnováno této téme hodně diskusí-hledej, hledej.../ určite ale půjde 1K0 953 549 CH ta ma i MF volant, ja jsem sehnal jednotku bez MF. Minimální požadavka je motorizace vyšší než 1.4MPI na tempomat. Mé náklady na dodělání PP a tempomatu u OII-FL MR10 ve verzi CLASSIC-FAMILLY: Podvolantová jednotka - 800 Kč Páčka tempomatu - 450 Kč Páčka PP - 350 Kč Práce v autor. serv. Škoda - 1450Kč a to vše v záruce !!! Zobrazí se ti pak i to, co jsi odjezdil dosud - spotřebu..... Zde máš kompletní návod.. http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=488 Zde můžeš koupit nové díly.. www.skodateile.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 ta podvolantovka je speciální podle modelového roku, nebo se tam dá šoupnout i starší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAC69 Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 ta podvolantovka je speciální podle modelového roku, nebo se tam dá šoupnout i starší? Pokud mas auto do 10 mesice 2009 je to MR09 od 11/2009 je to rok MR10 je to dulezite, nemusi to fungovat ale jsou take co pujdou i tam i tam /jednotky co maji i MF.. nase jsem inzerat, kdyz ti pomuze, nevim ale zda je jeste platny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmen Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Minimální požadavka je motorizace vyšší než 1.4MPI na tempomat. Zde máš kompletní návod.. http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=488 Tempomat jde i na 1.4MPI, zrovna ten clanek co je uveden co jsem psal je o 1.4 classic Jak uz tu nekdo psal lisi se podvolantovky pro MR2008-9 a 2010/vyse je totiz jinak vyreseny snimac natoceni uhlu volantu, od MR2010 uz je primo v servu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutyn Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Ahoj vespolek, dokázal by mi někdo poradit? Mám O2 RS TFSI a můj palubní počítač jako by se zbláznil. Někdy naskočí někdy ne a pokud naskočí tak po chvíli se rozsypou pixely. Když tlačím na kryt tak se to mění. Špatnej kontakt? nebo něco jinýho? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilsner73 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Potreboval by som dorobit PP do OII Familly 1,9 TDI PD r.v.2010.Neviem ci nestaci iba vymenit packu a prekodovat.Poradte prosim.pripadne ma na niekoho odporucte,najlepsie na niekoho v okoli Bratislavi. Ďakujem .... Niekto z okolí Bratislavy....Vlado Mečiar, Villa Electra, Trenčianské Teplice......ten umí všetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAC69 Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 V bazaru jsem videl jednotku do O II FL MR10 za 900Kc. co umi tempomat a Palubni PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yelowdog Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Poradil by mi někdo s tímto problémem.Někdy po nastartování se mi na palubním počítači vymažou hodiny a denní počítadlo kilometrů.Baterie je podle mě v pořádku neboť u rádia se paměť nevymaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 A štartuje ti to úplne ľahko, alebo len tak tak? Tieto hodnoty sa vymažú ak sa odpojí batéria. U Škoda ráda sa po odpojení batérie stanice z pamäte nevymažú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelka Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 (editace) Zdarec mám následujicí problém palubní počítač je nějaký naruby. Spotřeba s plynem 4,3L skoro na volnoběh tak 58L bez plynu - - průměrná jízdou stoupá startuji tak 5,8l a tak po 100km pruměr kolem 13L. Jinak skutečná je v normě na čvrtka nadrže 230km. Memám tušení kde hledet zavadu je to od začátku, přikládal jsem to dvouhmotě byla KO a celé se to klepalo. Nějaké rady nápady co je špatně ?? OII 1,9 pd 77Kw 05 Ps.: Témata jsem prošel a nic zasadního jsem nenašel.. Editováno: 18. Březen 2011, autor: Pavelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobrak Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Dobrý den, mám menší problém. Nevím zda si někdo s PP hrál, ale z ničeho nic mi začal psát hlášku "Překročili jste rychlost 0Km/h" Pouze po startu...... po vymáčknutí tlačítka reset to zmizí, ale při dalším startu je to tam zpět. Jak to vypnu ? V menu jsem nic nenašel (zimní obutí mám vypnuté). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 V palubním PC jde nastavit funkce, která ti hlídá max rychlost, kterousi nastavíš. Projeď menu PC až dolů. Měla by to bejt poslední položka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobrak Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Pokud dám menu, kde je nastavení...... končí mi to položkou komfort........ v nastavení jsem nic nenašel....... při překlikávání spotřeba apod. jsem našel, že v omezení rychlosti 0Km/h, (v dlouhodobém režimu), ale nepodařilo se mi ji změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 To by mělo bejt ono. Tam si nastavíš rychlostní limit. Nebo 3 pomlčky jako vypnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobrak Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Tři pomlčky mám v jednom módu a ve druhém mám 0, ale nepřišel jsem na to, jak to nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobrak Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Tak už vyřešeno.... nastavení probíhá tlačítkem reset. Přepnout na čárky nebo v určité rychlosti na druhý mód...Rychlost zůstane uložena jako limitní. Luďa díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo1982 Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 mámrovnaký problém, ktorý nastal po výmene batérie. Dá sa to nejak vyriešiť? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 typoval bych to na přechodový odpor na kablech. Prej se to občas stává na objímce pólu baterie...... je vakl...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mispul Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Mel bych dotaz ohledne pocitani dlouhodobe spotreby palubnim pocitacem. Z Fabky jsem byl zvykly, ze se dlouhodoba spotreba nulovala po cca 20.000 km (kupodivu ne presne). Loni jsem si koupil Oct. FLII, nyni mam najeto 6600 km a uz jsem si stihl vsimnout, ze se dlouhodoba spotreba vynulovala x-krat. Nevite, jaky je tam cyklus nulovani, proc je tak kratky a jestli se neda nejak nastavit? (nemam MAXIDOT) Predem diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonáš Johny Kašpar Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 (editace) Ahoj pánové, chci se jen přeptat, jak to je s palubním počítačem u Octávie II v Clasic provedení, r.v. 2005. Vím, že některé mají přepínání na ovladači stěračů (asi ty pozdější) ale teď jsem se dostal k jedné, která to nemá vůbec. Z toho jsem usoudil, že tedy asi palubní počítač ani nemá. Je to v celé řídící jednotce nebo se to dá "přidělat" pouhou výměnou přístrojové desky? Díky moc JK Editováno: 26. Březen 2012, autor: Jonáš Johny Kašpar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Usoudil jsi dobře. Taky sem koupil Classic bez PP. Je třeba dát podvolantovou ŘJ která podporuje tempomat a PP, budíky s PP a samozřejmě páčku s ovládáním PP a nakódovat. Já to měl jednodušší páč v autě byl už z výroby tempomat takže sem měnil jen budíky a páčku, místo PP sem šel ale rovnou do MaxiDotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonáš Johny Kašpar Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 No přemýšlel jsem o tom, protože jezdit bez PP se mi nechce a u tohoto vozu by se dalo hezky kochat i tou spotřebou :-). Člověk si na PP prostě lehce zvyká. Dalo by se využít stavajících budíků a měnit pouze ŘJ pod volant a vyměnit ovladač stěračů? Nevím jestli není zbytečné rovnou chodit do MaxiDotu, navíc nevím, jak dlouho mi bude sloužit. Jak je to pak s tempomatem? A věděl bys tam přibližnou cenu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) Výměna budíků nestačí, podle fota to jsou ty samý co sem měl, prostě Classic bez PP. Cena záleží na tom kde si to případně necháš udělat a zda použiješ nové díly nebo jeté, tempomat jde dodělat kdykoliv. Jestli jen PP nebo Maxík je na tobě ale osobně bych šel do Maxíku + tempomat. Pro porovnání k tý ceně, za nový budíky MR08 s Maxíkem + páčka + práce sem dal 5.900kč ale u tebe ještě podvolantovka, ve Škodovce by si za to dal 3x tolik, i jejich eliktrikář si mě vzal bokem a upozornil mě na to. http://forum.skodahome.cz/topic/11820-maxidot/page__view__findpost__p__1490491 Editováno: 6. Duben 2012, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.