Přejít na obsah

Podlaha kufru - uchycení zvednuté?


lukfa

Doporučené příspěvky

Má FI nějakou možnost uchytit zvednutou podlahu kufru? Chybí mi tam něco? Nebo to prostě musím trapně držet když pro něco jdu? Nic tam nemám kromě poutka, které ale není kam přichytit. Comni-rok 2001. Díky, popř foto co mi tam chybí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten háček se odhákne z podlahy, je na elastickém popruhu...zvedneš podlahu a zahákneš to za rantl - gumové těsnění a tadáááá nic držet nemusíš...jen nesmíš zapomínat plastovej hák odháknout, nebo si ho přivřeš jako já a zlomí se ti...pak se musí vyměnit ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Zeťák koupil vwpolo2002 a při podrobné prohlídce kufru, jsem objevil onen háček.Je to velmi praktické,při vyndavání vercajchu atd.Kontroloval jsem všechny fábie co jsem viděl a háček není ani v mojí vlastní rs.Máte to tam někdo?Dá se to objednat do F1 ?Není to neoddělitelnou součástí plata?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já háček mám, ale jde o F1 sedan. Nevím jak je to udělané u Pola HB. U mě se háček připne za těsnění pod zadním sklem. To asi u F1 HB nebo kombi nepůjde... Koukal jsem do Etky a tam jsem opravdu našel jen díl pro sedan: 4B5 863 627 B, cena asi 90 Kč.

Je to stejný díl jako ve VW Polo Classic (tedy také sedan).

Vygooglil jsem fotku:

134616585.jpg

Editováno: , autor: rkonf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám Fabii Combi a háček tam samozřejmě mám, na gumě a přesně se zasekává za těsnění kufru, ale chytře jsem na to zapoměl a při první výměně kola jsem si ho zlomil, páč pršelo, tak jsem si zavřel kufr. Takže bych spíš uvítal, kde se to dá koupit, abych si koupil novej :D

post-68241-0-02464000-1347990336_thumb.j

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Libero: Myslel jsem si to :( aspoň vím, že hledání na netu je marné :D i tak díky :)

1U9863524 číslo toho dílu .. jsme jediný na celém světě, kdo to číslo našel :D když to hodíte do Google, tak nic jiného než tohle téma nevyskočí :D

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem dnes v servizu VW a zrovna tam opravovali asi polo hb.Prohlédl jsem podrobně onen háček na spodku plata-zjištěno pozor je to jeden kus( neoddělitelně nalepenej asi za tepla ) s platem.Plato má jinej tvar než F1.Nepoužitelné.Jediné řešení je něco vypálit třeba z nerezu a přišroubovat třeba nerez torxem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...