Publikováno Leden 26, 201213 r Mám takoví dotaz, jestli náhodou někdo nema zkučenosti z pasováním kapoty (haubny) u OII. Na levé straně mám totiž větší spáru než na pravé a na levo je i níž než blatník.Nedá se to neják dopasovat? Tak na 90% sem si jistý že to nebylo nikdy bouraný. Zdá se mi totiž že to takhle po... v servise když sem byl v létě měnit chladič klimi . Bohužel si tím ale nejsem jistý. Predem dík za rady, nápady už mně totiž nebaví na to koukat pokaždý když jdu do auta.
Leden 26, 201213 r Já upřímně netuším, jak to s autem máš (zda jsi x-tý majitel, či první majitel, apod.), ale upřímně pokud něco nesedí, z 90% případů se jedná o špatně sedící neoriginální díly (blatník, kapota...). Otázkou je, zda se to stalo někdy nedávno, nebo zda jsi si toho jen při koupi nevšiml.
Leden 26, 201213 r Autor No právě že se tváří vše až moc originálně. Lak je na všech dílech naprosto stejný a dokonce i haubna je uplně stejně rezavá pod maskou jako snad u všech prvních OII. Sem druhí majitel a po koupi sem nechával prohlídnout auto u známího co dělá v origo servise Škoda. A je divné že ani on by si toho nevšim. Mám jí asi něco přes rok a všim sem si toho až tak po pul roce. Je to r.v. 2006 1,9 td. Spíš mi přide jestli nemohli něco špatně poskládat po té vyměně chlaiče.
Leden 26, 201213 r Když otevřeš kapotu tak ze spoda je gumový doraz. Na tý levý straně ho vyšroubuj kousek ven,tím se Ti kapota zvedne a opticky zmenší spára.
Leden 26, 201213 r Pokud ti měnili chladič klimy mohli šáhnout na přední stěnu Pokud nepomůže ten gumový doraz tak povolit zázek přední kapoty a malinko posunout do strany.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.