kadlec Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 S prutem, bez prutu nic nechytus pokud si neudelas dipol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Prave na to narazim. Semirr96 totiz chtel dat asi ploutev bez prutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Technická: Jsou ty fotky lakování ploutvý do barvy vozu, ale jen do pastelek, má vliv na příjem pokud by se stříkla základna do metalízy? Samozřejmě jen plast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Nema to zadny vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Děkuju moc, anténu jsem rozebral a dal na lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Zdravím chlapi. Vyřešil už někdo jakou použít ploutev u octy FL,aby se signál "alespoň" rovnal příjmu klasického prutu? Dík za postřehy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Dej tam jakoukoliv ploutev a nekde v aute nechej schovany prut. Ploutev proste na radio neni delana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shamp1x Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Taky se ale na ní dá něco chytit. Já mám origo ploutev s GPS z FL s krátkým prutem a celkem se to dá :-) Chtělo by to teda ještě někam umístit druhou anténu, ale na to prdím. Stejně většinou poslouchám hudbu z SD card. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Jenze ploutev s prutem je to samy jako bezna antena A na ploutev bez prutu chytis kulovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Presne tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Já jsem myslel,jestli někdo náhodou někde na netu nenarazil na FM ploutev,která má alespoň podobné vlastnosti jako orig. anténa. Nechávat tam dvě,když origo bude někde v sloupku se mi zdá jako nešťastné řešení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Z principu ploutev neni delana na prijem FM, takze tezko muze mit vlastnosti originalni anteny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Kdybys treba procetl tema, taxe doctes, ze na ploutev nic nechytis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 kadlec: Já jsem ho právě četl a celé. Je ale "celkem staré".. Zdálo se mi jestli třeba někdo nepřišel s řešením,které by fungovalo.. Třeba použít ploutev z OIII,nebo tak něco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Ploutev z OIII neumi FM chytit stejne jako jakakoliv jina ploutev. Ploutev je jen na GSM a GPS (a jeste teda asi na Webasto). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Mám objednánu ploutev z correct.cz tak uvidíme, jak bude fungovat v Rapidu (který má ještě navíc standardně anténu v zadním skle). Měl jsem od nich už klasickou prutovou anténu a rozdíl v síle příjmu signálu byl oproti originální anténě opravdu znatelný. Mají totiž dobře odladěný zesilovač přímo v základně antény. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Zesilovač ti je k ničemu když nemáš anténu a ploutve není anténa jen v lepším případě kousek samotného drátu Vždyť se to tu píše furt dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 To já vím. Ale laskavě si přečti jejich informace na stránkách produktu, než to úplně odsoudíš. Samozřejmě nejlepší zesilovač je dlouhý prut, to moc dobře vím. Ale taky jim po zkušenostech věřím, že to mají hodně dobře vymyšlené, aby to fungovalo líp, než konkurence,když už to není úplně správně podle fyzikálních zákonitostí. Mám totiž zkušenost s laděním normální antény, kdy nebyl problém s reklamací a předěláním antény na modernější a mechanicky odolnější typ místo původního, který jsem u nich koupil. Takovou vstřícnost jsem dlouho nezažil. Jsou to totiž spíš fandové než draví obchodníci. Namontuju, odzkouším, poreferuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Zni to zajimave. Uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 No jsem zvědav i když to podle mě nic nechyti, budeš chytat signál na druhou anténu v okně Na vstřícnost se signál chytat neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Dobrym marketingem fyzikalni zakony nezmenis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Myslim si to same. Na dvoutunerovem radiu se to moc nevyzkousi. Chtelo by to zkusit s nejakym jednotunerovym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.