Publikováno Leden 31, 201213 r Při mé každodení jízdě do zaměstnání (9km tam a 9km nazpět) Při -10° se jede bez problémů.... Při -15° už kolo přestává brzdit,přehazovačky odmítají řadit... Thermo fusekle a kalhoty začínaji propouštět mráz... To jsem zvědavej,jak se pojede při -20° a níž :-) Máte někdo zkušenost?
Leden 31, 201213 r Taky jsem dnes jednoho takového potkal, vjel do stojanu na kola a myslím že na tom kole sedí ještě teď.
Leden 31, 201213 r Zima se ozvala. Ráno totálně vybitá baterie a zamrzlá kapalina do ostřikovačů. Když jsem zahoupal autem, abych zjistil, jak jsou na tom ostatní kapaliny, něco tam křuplo. Tak jsem raději kapotu zavřel a počkám, až mě auto ODMRZNE od země. Třeba se i projedu.
Únor 1, 201213 r no,ber to tak ,maš tam modrej nanukač a při tom mrazu muže křupat kde co , třeba i benzin :D Upraveno Únor 1, 201213 r od jozzi
Únor 15, 201213 r Autor Dnes napadl tak pěknej snížek,že jsem si musel udělat fotečku při cestě z noční... No není nádhera? Když je kolem 0°C tak se jezdí parádně...
Duben 4, 201213 r Zaplaťpánbů že je teplo, na kole už je to paráda. V zimě a na mokru však mívám problémy spíše se smekáním, než s brzděním (pologalusky nevyhovují). A taky to mám poloviční vzdálenost, než Ondrero P.S. nenašel jsem cyklistickou ikonku
Duben 5, 201213 r Kvůli cyklistům musím předělat na svojí Tatrovce stěrače, když to utírá do leva tak je odhazují ostatním pod kola. Jinak zbožňují toho dědka na Starých Hamrách (okr. F-M) v -30 na kole já naloženou kulatinu, trubnul jsem na něho tak na 500m a on místo aby opustil střední dělicí čáru, tak začal mávat. Příště ho vezmu na nákup na pilu do Paskova. Upraveno Duben 5, 201213 r od VAG BoBo
Duben 5, 201213 r Autor Ano vím,že jsem škůdce.... Když jedu autem,tak nesnáším bikery,chodce,motorkáře,kamioňáky.... Když jedu na kole,tak nesnášim auta,chodce,motorkáře,kamioňáky..... Když jedu na motorce...... :kol-28: :kol-28: Proto s kolem na silnicích kde je provoz ztrávím tak 3 km z těch 9....
Duben 19, 201213 r Aaaa taky biker To mě už to od prvních suchých silnic jezdí úplně samo Při dnešních cenách benzínu ani jinou možnost nevidím... Všem ale tvrdím, že se chovám ekologicky - to dnes frčí!
Květen 14, 201213 r Autor No zima je za náma a na další už vím co si pořídím...hadry byly ok,ale budu potřebovat nejaké pořádné drapáky... http://www.cykloworld.eu/zbozi/plg000169-schwalbe-rocket-ron-26x21-54-559-evo-b-sk-skl Jojo a boty mám civilní zimní.... Už se nemůžu dočkat na další sníh,takhle za sucha je to nuda
Květen 14, 201213 r Autor No na takových balonech by se mi ale pak blbě jelo když by sníh na silnici nebyl...
Říjen 29, 201212 r Autor Tak a opět jsem uložil auto k zimnímu spánku a opět mě čekají zimní radovánky na kole :kol-28: Jsou to 3 měsíce co jsem jel naposledy, tak mě dnes trošku bolela prdel :kol-28:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.