Únor 6, 201213 r Nene,nalij to tam před tankováním,protože se ti to pěkně při tankování rozmíchá.Když to dáš teď,tak si myslím že se ti to pořádně nepromíchá.Myslím si že by to sedlo na dno a hned by si to vypálil.Můžeš to ale zkusit,tím nic nezkazíš.Píšou že nevadí když se dávka přežene. Upraveno Únor 6, 201213 r od petr vlach
Únor 6, 201213 r Autor tak jsem to tam šoupnul a autem jsem aspon chvíli houpal aby se to trochu promíchalo.snad to bude mít učinek
Únor 6, 201213 r tak jsem to tam šoupnul a autem jsem aspon chvíli houpal aby se to trochu promíchalo.snad to bude mít učinek Vif sa v nafte rozptyli netreba triast -houpat autom. Ale treba sa ist povozit cca 10Km abi sa ti ta nafta+aditiv dostali do palivoveho filtra+cerpadla. Abi si RANO nastartoval. Upraveno Únor 6, 201213 r od PROCHY603
Únor 6, 201213 r takhle to vypadá : http://www.auto-kosmetika.com/product/aditiva-do-nafty-a-benzinu/vif/aditiva-vif-super-diesel-aditiv-zim/225 Jinak nevadí v jakém pořadí to dáš.Já taky kolikrát zapomenu a jebnu to tam až po tankování.To se rozptýlí nemusíš se bát.
Únor 7, 201213 r Autor já mám tohle http://www.mazivashop.cz/product/sheron-super-diesel-aditiv-1-litr:200/ a jako výrobce je uvedeno VIF.
Únor 7, 201213 r no já bych řekl že výrobce je sheron.Každopádně ať tak či tak není to ten výrobek co jsem měl na mysli já a Prochy
Únor 22, 201213 r Tak jsem se konečně dokopal ke koupi toho paliváku, vzal jsem Bosch a co jsem hledal na foru vymenu tak jsem našel jen takovou tu vlozku (jako u olejovýho), mě v Kelly dali celou "plechovku" - jak to mám vyměnit? Normálně jenom odpojim ze starýho filtru hadičky a ty pak zapojim na novej? Jak tam filtr drží, na nějakym šroubu? A musím předtím odsát naftu z toho starýho?
Únor 22, 201213 r Odpojíš hadičky a do nového filtru naliješ naftu. Pak nasadíš hadice a raději 5x otoč klíčem aby se nasála nafta a filtr se naplnil. Pak by jsi měl nastartovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.