ondra.zikmund Vloženo 7. Únor 2012 Vloženo 7. Únor 2012 Zdravím chci se poradit co dělat jestli fenovat popř.kde ..moje octavie r.v 2008 1.9 TDI 77 kw se začíná na palubce jevit jako vanoční stromeček.Prvně začala jenom s rozsvíceným airbagem,ale dnes už žena říkala že jí svítí abs,ASR i airbag a jeste blika rucni brzda ...navíc to asi opravdu nefunguje to abs apodobně ....co navrhujete mám to zkusit nějak ohřát ...???auto toiž sídlí venku :-) A ještě mi vždy za studena nehrají basové repráky :-) díky za rady Citovat
Milhausek Vloženo 7. Únor 2012 Vloženo 7. Únor 2012 mi odešla RJ ABS úplně, venku bylo -23... musel jsem ji vyměnit.. dělalo to to samé Citovat
anatopij Vloženo 8. Březen 2012 Vloženo 8. Březen 2012 mě svítila kontrola stavu žárovek, ačkoliv žádná žárovka nebyla prasklá. po mrazech to přestalo Citovat
igor1611 Vloženo 8. Březen 2012 Vloženo 8. Březen 2012 Mne svieti kontrolka hladiny chladiacej kvapaliny ked je tak pod -3 a nižšie. Citovat
ratras1 Vloženo 8. Březen 2012 Vloženo 8. Březen 2012 Mě svítila a pískala když bylo -17 ale stačilo to projet, vypnout a znova nastartovat a byla v klidu... Citovat
lj1 Vloženo 8. Březen 2012 Vloženo 8. Březen 2012 Inak, tie basy nehrali ani mne pri -15°C. Co to je? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.