Tomáš Vokoun Vloženo 9. Únor 2012 Vloženo 9. Únor 2012 Mám O1 / 2003 a před týdnem mi začaly pořád svítit přední mlhovky (kontrolka, přepínač a i reálně vpředu světla). Jako bych mel knoflík stále povytažený. Zezačátku to reagovalo na několikeré klepnutí do přepínače, teď už nepomáhá nic - takže tipuju na mechanický problém kolem přepínače a ne software nebo něco dál. Myslel sem že je nějaký spečený kontakt v přepínači, rozhodil sem ho, byl čistěj a preventivně jsem ho pročistil; ale přád to stejné. Nevíte jaké piny na přepínači ovládají přední mlhu (že bych si je proměřil), případně kde jinde hledat? Kupovat jen "preventivně" nový přepínač se mi nechce a nikoho v okolí se stejným na vyzkoušení bohužel nemám. Citovat
Wojnar Vloženo 9. Únor 2012 Vloženo 9. Únor 2012 Ve věci sw můžeš být klidný. Nic takovéhu u OI není. Schéma spínače máš tu: Přední mlhovky: Přední světla: Pro úplnost, zadní světlo levé: Nemusíš spínač hned kupovat. Stačí známého s OI a spínač si půjčit. Citovat
Tomáš Vokoun Vloženo 9. Únor 2012 Autor Vloženo 9. Únor 2012 Diky, konakty NL a Xr byly pořád spojené. Tak jsem to znovu rozhodil a příslušný plíšek trochu ohnul. Už se to chová způsobně. Možno zamknout. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.