Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

minulý týden jsem si pořídil svoje historicky první alu kola........jako student si nemůžu moc vyskakovat, ale tyhle se mi moc líbí. jsou kupované zde v bazaru, ale za tu cenu si myslim že to byl dobrej kup....foto ješě od prodejce, ale až budou na autě tak budou fotky v mem profilu

post-2531-1204474557_thumb.jpg

minulý týden jsem si pořídil svoje historicky první alu kola........jako student si nemůžu moc vyskakovat, ale tyhle se mi moc líbí. jsou kupované zde v bazaru, ale za tu cenu si myslim že to byl dobrej kup....foto ješě od prodejce, ale až budou na autě tak budou fotky v mem profilu

taky pěkný :) škoda, že jen 15ky ;)

taky pěkný :) škoda, že jen 15ky ;)

jelikož v techničáku mám povolený maximálně 15" a můj motor nemá žádnej velkej výkon, tak bych se ani do vězších nehrnul, ikdyž 16 by se mi líbili

jelikož v techničáku mám povolený maximálně 15" a můj motor nemá žádnej velkej výkon, tak bych se ani do vězších nehrnul, ikdyž 16 by se mi líbili

16ky není žadný problém dopsat do TP...nevím už od jakého MR ale bežně se pak psali i pro nejslabší motorizace...

Upraveno od Lugo

Taky jsem ted řešil kola,ale po zkušenostech s údržbou,jsem ted sáhl po kolech s černým vnitřkem :palec2:

Upraveno od stralis

2stralis: jen utřeš po povrchu z venku a jak nový jo ? :D

P.S.: koukám,že máš utržený doraz na pravém zadním tlumiči...bych vyměnil ;)

@dakie - tak si nakonec nedal AEZ?

@dakie - tak si nakonec nedal AEZ?

to byly Dotze chlape ;) bohužel - gumy už byli na hadry, tak bych musel kupovat nový :( navíc parkuju na ulici, tak vyhráli tyhle hlavně z důvodu delšího udržení se na autě :) DOUFÁM!!! tyhle se nelíbí? :)

To Sinius: Chlape gratulace největší mám ty samé:) samo taky v 15" ale videl sem i v 17" a to je větší mrda..jinak u většiny zvás se mi kola líbí, jsou i vyjímky, ale proti gustu žádný dišputát..každému se neco líbí:) takže jen tak dál pánové..:) gumárenský průmysl aspon žije:) čím větší tím víc směsi lol

to byly Dotze chlape ;) bohužel - gumy už byli na hadry, tak bych musel kupovat nový :( navíc parkuju na ulici, tak vyhráli tyhle hlavně z důvodu delšího udržení se na autě :) DOUFÁM!!! tyhle se nelíbí? :)

ja si tyhle dve zbacky pletu furt :-)

nevadi mi ale DOTZy jsou peckovejsi :-) ale tvoje duvody chapu :-)

ja si tyhle dve zbacky pletu furt :-)

nevadi mi ale DOTZy jsou peckovejsi :-) ale tvoje duvody chapu :-)

jj, to je jasný že se mi taky líbí víc... snad na ně taky jednou dojde ;) nemůžu mít všechno hned :)

• 2 týdny později...
16ky není žadný problém dopsat do TP...nevím už od jakého MR ale bežně se pak psali i pro nejslabší motorizace...

jj, mám SDI 2003 a mám techničáku origo 16tky

jj, to je jasný že se mi taky líbí víc... snad na ně taky jednou dojde ;) nemůžu mít všechno hned :)

o jakejch Dotzech se bavite? taky jsem si objednal nove Dotzy a hned jak bude trochu hezky, tak je tam soupnu... Mam Dotz Shuriken ale jen 15palcove :-(

o jakejch Dotzech se bavite? taky jsem si objednal nove Dotzy a hned jak bude trochu hezky, tak je tam soupnu... Mam Dotz Shuriken ale jen 15palcove :-(

měl sem kupovat Dotz Nardo, co tu byli v bazaru... ty by byli špica... :feve:

kola Dezent F a pneu Bridgestone Turanza er300 195/50/r15

post-17134-1205779878_thumb.jpg

post-17134-1205779905_thumb.jpg

kola Dezent F a pneu Bridgestone Turanza er300 195/50/r15

parádní Denzenty, taky je mám připravené na léto lol

Ondra1.9TDi: tyhle kola bych měl mít taky lol

edit: tak NE, budou to Enzo H ;)

úplně první hliníky, co jsem koupil, vypadají po renovaci takto:

post-15744-1205999376_thumb.jpg

a první kola pro spotřební auto:

post-15744-1205999456_thumb.jpg

Upraveno od MATTESS136

parádní Denzenty, taky je mám připravené na léto lol

tak to je paráda... moc sem tu ještě neviděl tyto kola... už se těším až tam budou a ty nový brzdy lol;)

Tak,jsem si pořídil nová kola Alutec Tornádo 15´GUMY barum bravuris 195/50/15 ,třmeny budu dělat příští týden červená zatím vede ;)

post-10360-1206446468_thumb.jpg

post-10360-1206446485_thumb.jpg

post-10360-1206446510_thumb.jpg

Dotz Shuriken, Pneu 195-50-15... 17 by byly lepsi :-) uz jen snizit a bude to o.k., jo a jeste nabarvit trmeny...

post-4121-1207079857_thumb.jpg

post-4121-1207079874_thumb.jpg

Dotz Shuriken, Pneu 195-50-15 :specool: parade

ty Dotze jsou moc pěkný, ale v 15 na Fabce vůbec nevyniknou :feve:

ty Dotze jsou moc pěkný, ale v 15 na Fabce vůbec nevyniknou :feve:

vyniknou, ale az to snizim... taky se mi to moc takto nelibi... :-)

Nedávno jsem nechal zapisovat 16" do techničáku, žádnej prodlém, mám SDi 47 kw.. zápis zdarma.. :palec2:

post-12416-1207308778_thumb.jpg

Ondra1.9TDi: tyhle kola bych měl mít taky lol

edit: tak NE, budou to Enzo H ;)

úplně první hliníky, co jsem koupil, vypadají po renovaci takto:

post-15744-1205999376_thumb.jpg

a první kola pro spotřební auto:

post-15744-1205999456_thumb.jpg

pěkně udělaný apolla na 130ku hmmm

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.