Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Inspirace...FII Alu na FI.....

post-5242-1199048798_thumb.jpg

:)

trochu OT, ale skvělá montážní jáma na auto :palec2: (teda jestli to je :) ) - poslední foto na minulé straně

Upraveno od Fíla

trochu OT, ale skvělá montážní jáma na auto :palec2: (teda jestli to je :) )

Místa je dost...a rampa udržela i Omegu 2,5td...nebo MB G... lol

Hele sory za to nedorozumění u tebe ....

Díkes..... -_-

Hele sory za to nedorozumění u tebe ....

Díkes..... -_-

myslíš klácův kombík :)

to neřeš -_-

v době kdy to Kláca měl ve stavu jako na fotce tak já svojí Fábku ještě papírově nevlastnil :) (cca rok 2005 nebo 2006 - Chabry)

myslíš klácův kombík :)

to neřeš -_-

v době kdy to Kláca měl ve stavu jako na fotce tak já svojí Fábku ještě papírově nevlastnil :) (cca rok 2005 nebo 2006 - Chabry)

co co co??!! :kuk:

Tak co na ně řikáte? Dneska mi přišli lol lol Už aby bylo jaro.

post-12789-1199378372_thumb.jpg

post-12789-1199378407_thumb.jpg

vypadají mooc pěkně :palec2:

:prc:

17" ?

:prc:

17" ?

JJ 17 tky. Snad to nebude moc tvrdý... lol

JJ 17 tky. Snad to nebude moc tvrdý... lol

Musíš počítat že oproti 15" rozhodně a pokud dáš profil pneu 40 ....ucítíš kvalitu silnic.... ;)

Musíš počítat že oproti 15" rozhodně a pokud dáš profil pneu 40 ....ucítíš kvalitu silnic.... ;)

Je mi to jasný. 17 sem ještě neměl max 205/40/16 tak uvidim. Navíc tam chci dát pružiny, tak to asi bude trakař, ale nevadí mi to! Bude to cool :prc:

Je mi to jasný. 17 sem ještě neměl max 205/40/16 tak uvidim. Navíc tam chci dát pružiny, tak to asi bude trakař, ale nevadí mi to! Bude to cool :prc:

Slušet to určitě bude..o tom žádná... :) s pružinama to bude houpačka....

Ahoj, vidím, že jsi také koupil tak to gratuluji. Mně včera přišly OZ CLASSE 8x17...budu dávat pneu 215/40 R17, skryté ventilky a dvoje bezpečnostní šrouby.:-)

Už ať je to jaro:-)

P.S.: Jaké plánuješ pružiny? Chci taky něco vymyslet....

post-5673-1199386329_thumb.jpg

Upraveno od EMAN VRS

Koukám že na jaře se bude na co dívat a slintat.... :palec2::palec2::prc:

bezpečáky jsou jen vhodné, když jdou krást amatéři, jinak se prodávájí na tohle přímo přípravky:( A je to dost smůla, když vidíš bezp.šrouby a vedle nich mají v regálu věc, kterou to otevřeš násilím :help:

Ahoj, vidím, že jsi také koupil tak to gratuluji. Mně včera přišly OZ CLASSE 8x17...budu dávat pneu 215/40 R17, skryté ventilky a dvoje bezpečnostní šrouby.:-)

Už ať je to jaro:-)

P.S.: Jaké plánuješ pružiny? Chci taky něco vymyslet....

Děkuju :D Já taky dávám skrytý ventilky a bezpečáky mám taky dvoje :palec2: Ty OZ sou fakt pěkný, budou na tom vypadat moc pěkně. S gumama ještě nevim, chci je objednat dneska. Je velkej rozdíl mezi 205 a 215? Ale koukám že ty máš 8 šíři tak to asi jo :-) Na bejvalejch kolech sem měl šíří 9 a měl sem tam 205/40 lol

Děkuju :D Já taky dávám skrytý ventilky a bezpečáky mám taky dvoje :palec2: Ty OZ sou fakt pěkný, budou na tom vypadat moc pěkně. S gumama ještě nevim, chci je objednat dneska. Je velkej rozdíl mezi 205 a 215? Ale koukám že ty máš 8 šíři tak to asi jo :-) Na bejvalejch kolech sem měl šíří 9 a měl sem tam 205/40 lol

Dík za pochvalu. :-) No tak jak píšeš... Tam jsi musel mít tu gumu pěkně napnutou ;) Ja jsem se rozhodl pro rozměr 215 hlavně kvůli šíři disku. Cenově vycházejí téměř nastejno s pneu 205

Každopádně s nákupem pneu počkám až na únor....

bezpečáky jsou jen vhodné, když jdou krást amatéři, jinak se prodávájí na tohle přímo přípravky:( A je to dost smůla, když vidíš bezp.šrouby a vedle nich mají v regálu věc, kterou to otevřeš násilím :help:

Víme o tom všichni, ale amatérů je taky hodně.... :palec2:

Dík za pochvalu. :-) No tak jak píšeš... Tam jsi musel mít tu gumu pěkně napnutou ;) Ja jsem se rozhodl pro rozměr 215 hlavně kvůli šíři disku. Cenově vycházejí téměř nastejno s pneu 205

Každopádně s nákupem pneu počkám až na únor....

Já sem pneu objednal už dneska 205/40 za 1700,- za gumu, což je super cena. Uvidíme už to chci mít na autě. lol

Já sem pneu objednal už dneska 205/40 za 1700,- za gumu, což je super cena. Uvidíme už to chci mít na autě. lol

co to máš za gumu 1700kč :kuk:

co to máš za gumu 1700kč :kuk:

Sunny. Z nejlevnejsipneu.cz :) :) Sice to neni Dunlop, ale guma to je :)

Sunny. Z nejlevnejsipneu.cz :) :) Sice to neni Dunlop, ale guma to je :)

aha jen sem se ptal protože sem dával za pirelli pzero nero 2600kč

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.