najmis Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Inspirace...FII Alu na FI..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) trochu OT, ale skvělá montážní jáma na auto (teda jestli to je ) - poslední foto na minulé straně Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 trochu OT, ale skvělá montážní jáma na auto (teda jestli to je ) Místa je dost...a rampa udržela i Omegu 2,5td...nebo MB G... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Hele sory za to nedorozumění u tebe .... Díkes..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Hele sory za to nedorozumění u tebe ....Díkes..... myslíš klácův kombík to neřeš v době kdy to Kláca měl ve stavu jako na fotce tak já svojí Fábku ještě papírově nevlastnil (cca rok 2005 nebo 2006 - Chabry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 myslíš klácův kombík to neřeš v době kdy to Kláca měl ve stavu jako na fotce tak já svojí Fábku ještě papírově nevlastnil (cca rok 2005 nebo 2006 - Chabry) co co co??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 co co co??!! myslí se toto http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3443&st=200 uprostřed stránky Najmis si spletl auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 myslí se toto http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3443&st=200 uprostřed stránkyNajmis si spletl auta ahá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak co na ně řikáte? Dneska mi přišli lol Už aby bylo jaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak co na ně řikáte? Dneska mi přišli lol Už aby bylo jaro. vypadají mooc pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak co na ně řikáte? Dneska mi přišli lol Už aby bylo jaro. 17" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 17" ? JJ 17 tky. Snad to nebude moc tvrdý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 JJ 17 tky. Snad to nebude moc tvrdý... Musíš počítat že oproti 15" rozhodně a pokud dáš profil pneu 40 ....ucítíš kvalitu silnic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Musíš počítat že oproti 15" rozhodně a pokud dáš profil pneu 40 ....ucítíš kvalitu silnic.... Je mi to jasný. 17 sem ještě neměl max 205/40/16 tak uvidim. Navíc tam chci dát pružiny, tak to asi bude trakař, ale nevadí mi to! Bude to cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Je mi to jasný. 17 sem ještě neměl max 205/40/16 tak uvidim. Navíc tam chci dát pružiny, tak to asi bude trakař, ale nevadí mi to! Bude to cool Slušet to určitě bude..o tom žádná... s pružinama to bude houpačka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 (editace) Je mi to jasný. 17 sem ještě neměl max 205/40/16 tak uvidim. Navíc tam chci dát pružiny, tak to asi bude trakař, ale nevadí mi to! Bude to cool Ahoj, vidím, že jsi také koupil tak to gratuluji. Mně včera přišly OZ CLASSE 8x17...budu dávat pneu 215/40 R17, skryté ventilky a dvoje bezpečnostní šrouby.:-) Už ať je to jaro:-) P.S.: Jaké plánuješ pružiny? Chci taky něco vymyslet.... Editováno: 3. leden 2008, autor: EMAN VRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Koukám že na jaře se bude na co dívat a slintat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 bezpečáky jsou jen vhodné, když jdou krást amatéři, jinak se prodávájí na tohle přímo přípravky:( A je to dost smůla, když vidíš bezp.šrouby a vedle nich mají v regálu věc, kterou to otevřeš násilím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ahoj, vidím, že jsi také koupil tak to gratuluji. Mně včera přišly OZ CLASSE 8x17...budu dávat pneu 215/40 R17, skryté ventilky a dvoje bezpečnostní šrouby.:-)Už ať je to jaro:-) P.S.: Jaké plánuješ pružiny? Chci taky něco vymyslet.... Děkuju Já taky dávám skrytý ventilky a bezpečáky mám taky dvoje Ty OZ sou fakt pěkný, budou na tom vypadat moc pěkně. S gumama ještě nevim, chci je objednat dneska. Je velkej rozdíl mezi 205 a 215? Ale koukám že ty máš 8 šíři tak to asi jo :-) Na bejvalejch kolech sem měl šíří 9 a měl sem tam 205/40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Děkuju Já taky dávám skrytý ventilky a bezpečáky mám taky dvoje Ty OZ sou fakt pěkný, budou na tom vypadat moc pěkně. S gumama ještě nevim, chci je objednat dneska. Je velkej rozdíl mezi 205 a 215? Ale koukám že ty máš 8 šíři tak to asi jo :-) Na bejvalejch kolech sem měl šíří 9 a měl sem tam 205/40 Dík za pochvalu. :-) No tak jak píšeš... Tam jsi musel mít tu gumu pěkně napnutou Ja jsem se rozhodl pro rozměr 215 hlavně kvůli šíři disku. Cenově vycházejí téměř nastejno s pneu 205 Každopádně s nákupem pneu počkám až na únor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 bezpečáky jsou jen vhodné, když jdou krást amatéři, jinak se prodávájí na tohle přímo přípravky:( A je to dost smůla, když vidíš bezp.šrouby a vedle nich mají v regálu věc, kterou to otevřeš násilím Víme o tom všichni, ale amatérů je taky hodně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Dík za pochvalu. :-) No tak jak píšeš... Tam jsi musel mít tu gumu pěkně napnutou Ja jsem se rozhodl pro rozměr 215 hlavně kvůli šíři disku. Cenově vycházejí téměř nastejno s pneu 205Každopádně s nákupem pneu počkám až na únor.... Já sem pneu objednal už dneska 205/40 za 1700,- za gumu, což je super cena. Uvidíme už to chci mít na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Já sem pneu objednal už dneska 205/40 za 1700,- za gumu, což je super cena. Uvidíme už to chci mít na autě. co to máš za gumu 1700kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 co to máš za gumu 1700kč Sunny. Z nejlevnejsipneu.cz :) Sice to neni Dunlop, ale guma to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Sunny. Z nejlevnejsipneu.cz :) Sice to neni Dunlop, ale guma to je aha jen sem se ptal protože sem dával za pirelli pzero nero 2600kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.