Q-Ball Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Prezuto na zimni - Evolo STP 205/40 R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Paradna kombinacia. To su z G4, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Tak ty jsou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Q-Ball Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Mely by byt z G4, ale tam jsem videl 7" a tohle jsou 7,5" tak nevim urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Teraz som pozrel a VW to ma v prislusenstve v 7,5x17" ET38 pre G4, Boru, Beetle a Polo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Q-Ball Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 (editace) presne tenhle rozmer mam, tak timpadem mame jasno, diky Editováno: 4. Listopad 2013, autor: Q-Ball Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 drive 6,5x16 et37 205/45/16 spider fabia rsnyni bbs montreal II 6,5x16 et42 205/45/16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Tie 16" z G4 su krajsie. Ale to bude asi aj tou striebornou farbou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 ono ty cerny na fotkach neviypadaj moc dobre nazivo to bylo lepsi ale je pravda ze ty bbs nejsou spatny pomalu si na ne zvykam je to dost velka zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasmus Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 tak ja take pridam trosku do mlyna 195 45 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Hmm krajan, hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Nelíbí se mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasmus Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 tak aktualni foto a kvalitnejsi fotak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Podle SPZ jí nemáš dlouho co? Z čeho je to křídlo? Nevypadá to zle, osobně jsem nikdy nepřišel na chuť těm prahům Jo jinak jsem z Mariánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasmus Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 ahoj to kridlo netusim, ja to takhle uz koupil aj s tema prahama a kdyz uz tam jsou tak je sundavat nebudu. Kdyby tam nebyly tak bych si je nekupoval. Me slo u te koupe hlavne o vybavu a motor sem chtel jenom tento. Mam ji asi 3/4 roku a zatim spokojenost. Je to dovezene z nemecka a slusna vybava: xenony, park. senzory, vyhrivane sedacky a ostrikovace celniho skla, podvozek H/R, jina maska chladice a to zadni kridlo. Ja sem jen hodil kola do cerne a pohral sem si ze zadnima svetlama a nakonec sem tam hodil 2DIN radio s navi. jsem s Olovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Ten kšilt totiž vypadá super Jestli chceš, pořádáme sraz Fabia, klikni na odkaz co mám v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasmus Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 jel bych strasne rad ale ja jezdim s kamionem a odjizdim uz 17.9. na tri tydny takze to neklapne. Mrzi me to, kdybych se podival driv tak by to slo zaridit ale ted je uz pozde. Ja na forum chodim strasne malo vzhledem k me profesi a take ze si na aute udelam mnoho veci sam tak sem jenom nakouknu kdyz se postim do neceho co sem este nedelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Škoda že ti to nevyjde, tak se třeba potkáme někdy na nějakém místním srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasmus Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 tak sem se poradil s mabnzelkou a tak sme se rozhodli ze kdyz mi daji v praci volno tak by jsme dorazili. Kde si mam zamluvit chatku, pokud je este nejaka volna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) Super 313 599 033 Webovky jsou tady http://www.atcjesenice.cz/ http://forum.skodahome.cz/topic/127300-2-jesenick%C3%BD-sraz-fabii-a-roomstr%C5%AF/ Napiš ještě tam, třeba je někdo kdo chatku má (jsou většinou pro 4 osoby, a bude mít volno, třeba 2 místa Ušetříte Editováno: 8. Září 2014, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasmus Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 tak bohuzel neprijedu, v praci mi nedaly volno, snad to vyjde priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Nevadí tak příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Zdravím chlapi. Sháním jeden Al disk Spirit 6J x 14H 2ET 43.Na disku z vnitřní strany jsem ještě vyčetl Y0801025.Jsou to klasické origo disky na F1.Jsou tady i na fotce. Neví někdo o něčem? Díky za každou informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 (editace) V 1. 12. 2011 na 20:24, maca napsal: Moje papuče Ty Gigaro tam docela sedí. Editováno: 10. Červenec 2017, autor: JanT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Nedávno jsem potkal na ulici Fabii s posledníma RSkama a vypadá to super: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.