Luke.Kraut Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Zdravím lidi, chtěl bych se zeptat jestli někdo ví co mi to chce výfuk říct, když plive takové černé svinstvo? Všiml jsem si toho teď na sněhu. Na autě nepociťuju žádné změny. Je to třeba jen roztátá voda, která smývá ty saze ve výfuku nebo je to něco horšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Bych se toho nebál U nás v Albertu v podzemní garáží jsou cedulky na stěnách s prosbou na řidiče aby neparkovali výfukem ke stěně. Týká se samozřejmě spíš těch, co mají výfuk přímo dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 To jsou jen saze.Občas něco vyletí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Právě, že to pozoruju až teď. Jak nebyl sníh tak vůbec nic nebylo. Na cestě nic, v garáži nic... Uvidím až opadnou ty mrazy co bude. Auto jinak jezdí úplně v pohodě krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Tohle dělá u této motorizace často. Zkus to někde pořádně protáhnout, vysoké otáčky, mohlo by to přestat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Pořádného naložení nemá u mě nouze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Si vem co kolikrát lítá dieselům z laufu...Tohle je jen takovej malej průjmík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 To je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 14. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Tak dnes jsem tomu pořádně naložil, trochu ignorace předpisů, ale bezpečně a po dojetí domů a vyzkoušení prošlápnutí plynu z výfuku nic nevyletělo takže asi pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Jak mám nový nerezový výfuk na 1.8T a jak je po pár km zevnitř zasraný od sazí...Musím mu tu koncovku občas vyčistit ,protože ta díra pak vypadá nevkusně hnusně Na mé 25 let staré motorce Suzince(4takt) jsem asi jako jedinej čistil výfuková kolena.No a karbonu jak na 2taktu..Asi 3mm stěna. Takže ono se do toho laufu pár srágor dostane za ty roky i u 4taktu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.