roody Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Zdravím, budu kupovat od tchána jeho bývalou služební fabii, viz nadpis. Jezdil s tím jen on a většinou delší trasy. Myslím, že by to mělo být v pohodě, byla celou dobu poctivě servisovaná. Ale přesto mě zajímá, má někdo podobnou fabku s těmito kilometry? Nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 bejvalá služebka cca 350 000km v těch nejhorších podmínkách....motoricky bezproblémové, podvozek klasika - zadní silentbloky ramene, čepy měněné...jinak šlapala jak hodinky, pokud to bylo servisovaný, nebál bych se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 (editace) Já osobně mám 199000 najeto, povyměňovaný všechny tlumiče, všechny silentbloky( kromě motoru a převod.) , vyměněný ložiska vzadu, koupil jsem ji ve 80000 tis. A jsem spokojenej, minimální investování, lený díly. Nehodlám se ji zbavit už důvodu, že vím v jakým je stavu a všechno jsem dělal sám, takže už jen proto. Editováno: 19. Únor 2012, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Tak pokud byla servisovana tak ještě spousty km najede.Auto s těmahle kilometrama nebo i daleko vyššimi ma spousty lidi akorat o tom ani nevi.Ja bych se toho osobně nebal.Duležity je jasny puvod a servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 přesně tak, kdyby to šlo přes bazar, tak ji stočí minimálně o 100 tis. (předpokládám, že interiér je zachovalý a díky pravidelnému servisu není auto zhuntované) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roody Vloženo 20. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 jj na ty kilometry vůbec nevypadá. Zvenku ani zevnitř... Má to od novýho, takže jasnej původ a bouraný to taky nebylo. Vezmu to od něj a bude :-) Dík za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 ja mam tiez ten istý motor,5 rocna fabia a 100 000Km,zatial som menil len ziarovky,oleje a filtre a som max spokojný,ziadna porucha,super spotreba a motor ako nový.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.