Baloo_P Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 (editace) Zdravím všechny, při otevření pojistkové skříňky na straně řidiče jsem zjistil lehkou korozi v místě sváru držáku palubní desky. Auto je v provozu dva roky a na servisu při kontrole mi řekli,že to není závada na reklamaci. Projevuje se tato koroze také u vás? Editováno: 20. Únor 2012, autor: Baloo_P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 (editace) Takhle u mě vypadá celá nosná konstrukce pod přístrojovkou (příčná nosná trubka, kolení bag.....) - prý normál. Editováno: 20. Únor 2012, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 (editace) Mas to v poriadku. Je to . O.K. Mali to aj FABIA1,2, Octavia 1,2, atd. Vsetky koncernove auta. VW,SEAT,AUDI,SKODA. Editováno: 20. Únor 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Si děláte prdel né? toto že je ok.???? A to jako nikdo neřeší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 (editace) VOICE: Tak to reklamuj!!! Potom mozes reklamovat aj brzdove kotuce ked ti trosku zhrdzaveju. Kazde YETI to ma tak!!! Len sa pozrite. Editováno: 20. Únor 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Proč srovnáváš brzdové kotouče s korozí karoserie? Jestli to tobě připadá normální tak nejsi normální! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 VOICE: Tak to reklamuj!!! Potom mozes reklamovat aj brzdove kotuce ked ti trosku zhrdzaveju. Kazde YETI to ma tak!!! Len sa pozrite. Jak budu mít chvilku tak se podívám, co mám rezavé já. V každém případě rez, kdekoliv na karoserii, nepovažuji za normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Měl jsem hodně aut, ale tahle jsou první v takovém zkorodovaném stavu. O kotoučích ani nemluvě. Nechal jsem si dát tzv. neznačkové, o kterých vím, že nezkorodují přes noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 (editace) Proč srovnáváš brzdové kotouče s korozí karoserie? Jestli to tobě připadá normální tak nejsi normální! JA SOM NORMALNY!!! A TA KOROZIA JE TIEZ NORMALNA MA TO KAZDA SKODOVKA+ YETI LENZE TO CO JE HRDZAVE NIE JE KAROSERIA!!! Je to drziak cocpitu. A je to len povrchova korozia. Neboj na karoseriu sa to neprenesie nedostane. Editováno: 20. Únor 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Tak jsem včera kontroloval své auto a mám to tam naprosto stejně orezlé kolem svárů, moc se mi tedy nelíbí pocit, že mi pod palubkou auto sice pomalu a lehce, ale přesto rezaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Takze som mal zas PRAVDU . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Takhle to zhruba vypadá pod šlupkou: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 o kolik by bylo auto dražší kdyby se to rovnou ve fabrice stříkllo....ingenýři z MB... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Kdo pracucuje v automobilovém průmyslu může potvrdit, že se šetří na daleko menších položkách, doslova halířovejch záležitostech, tohle mě naprosto nepřekvapuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.