Publikováno Srpen 6, 200619 r Mám 1.4 16V (55KW) a když při zařazené rychlosti sundám nohu z plynu tak se někdy začne ozývat přerušované pískání vycházející z prostoru motoru.Zaregistroval jsem tento jev i u další okolo mě projíždějící fabie.Je to normální???????????
Srpen 6, 200619 r Mám 1.4 16V (55KW) a když při zařazené rychlosti sundám nohu z plynu tak se někdy začne ozývat přerušované pískání vycházející z prostoru motoru.Zaregistroval jsem tento jev i u další okolo mě projíždějící fabie.Je to normální??????????? Taky mi občas při určitých otáčkách píská, nejdříve mi v servise řekli, že by to dělat nemělo, pak se v tom hrabali a nakonec řekli, že je to normální. Mně to dělá tak kolem 2.200 ot/min. Nespíš to bude u mne AGR ventil.
Srpen 6, 200619 r Simply Clever: a pri akej rychlosti ti to piska a kolko km mas najazdene ? Řešil jsem to tak před rokem a půl. Píská mi to když jedu se zařazenou rychlostí a otáčky jsou něco kolem 2.200 ot./min Od té doby to již neřeší, bylo to slyšet hlavně když jsem jezdil se staženým oknem
Srpen 7, 200619 r Autor Čím výšší otáčky tím je frekvence toho pískání větší(jako že se to pískání rychleji opakuje),na rychlosti nezáleží a dělá to už od vyjetí z prodejny.Teď mám najeto přes 15tis. a v servise na to řekli,že je docela možné že někde něco píská,ale že je to těžko prokazatelné a tak se tím nebudou zabývat.Prej když nesvítí nějaká kontrolka je to jedno.
Srpen 7, 200619 r myslím že to dělají ventily ale nevím to jistě, já mám pocit že když ten motor někdy zvenku poslouchám že je to diesel
Srpen 7, 200619 r Čím výšší otáčky tím je frekvence toho pískání větší(jako že se to pískání rychleji opakuje),na rychlosti nezáleží a dělá to už od vyjetí z prodejny.Teď mám najeto přes 15tis. a v servise na to řekli,že je docela možné že někde něco píská,ale že je to těžko prokazatelné a tak se tím nebudou zabývat.Prej když nesvítí nějaká kontrolka je to jedno. Tak to bude něco jiného než u mne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.