Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám 1.4 16V (55KW) a když při zařazené rychlosti sundám nohu z plynu tak se někdy začne ozývat přerušované pískání vycházející z prostoru motoru.Zaregistroval jsem tento jev i u další okolo mě projíždějící fabie.Je to normální???????????

Mám 1.4 16V (55KW) a když při zařazené rychlosti sundám nohu z plynu tak se někdy začne ozývat přerušované pískání vycházející z prostoru motoru.Zaregistroval jsem tento jev i u další okolo mě projíždějící fabie.Je to normální???????????

Taky mi občas při určitých otáčkách píská, nejdříve mi v servise řekli, že by to dělat nemělo, pak se v tom hrabali a nakonec řekli, že je to normální. Mně to dělá tak kolem 2.200 ot/min. Nespíš to bude u mne AGR ventil.

Simply Clever: a pri akej rychlosti ti to piska a kolko km mas najazdene ?

Simply Clever: a pri akej rychlosti ti to piska a kolko km mas najazdene ?

Řešil jsem to tak před rokem a půl. Píská mi to když jedu se zařazenou rychlostí a otáčky jsou něco kolem 2.200 ot./min Od té doby to již neřeší, bylo to slyšet hlavně když jsem jezdil se staženým oknem

• Autor

Čím výšší otáčky tím je frekvence toho pískání větší(jako že se to pískání rychleji opakuje),na rychlosti nezáleží a dělá to už od vyjetí z prodejny.Teď mám najeto přes 15tis. a v servise na to řekli,že je docela možné že někde něco píská,ale že je to těžko prokazatelné a tak se tím nebudou zabývat.Prej když nesvítí nějaká kontrolka je to jedno.

myslím že to dělají ventily ale nevím to jistě, já mám pocit že když ten motor někdy zvenku poslouchám že je to diesel :D

Čím výšší otáčky tím je frekvence toho pískání větší(jako že se to pískání rychleji opakuje),na rychlosti nezáleží a dělá to už od vyjetí z prodejny.Teď mám najeto přes 15tis. a v servise na to řekli,že je docela možné že někde něco píská,ale že je to těžko prokazatelné a tak se tím nebudou zabývat.Prej když nesvítí nějaká kontrolka je to jedno.

Tak to bude něco jiného než u mne.

• 6 let později...

.

Upraveno od PMA

• 3 týdny později...

.

Upraveno od PMA

• 2 týdny později...

.

Upraveno od PMA

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.