Publikováno Únor 23, 201213 r Zdravím, potřeboval bych radu. Hledal jsem hledal, ale nenašel. Spoustu z vás má problémy, že jim nefunguje signalizace zapnutých světel, po vypnutí motoru a otevření dveří - já mám opačný problém. Po vypnutí světel a motoru se mi při otevření dveří, nebo při zamknutí, rozezní právě tato signalizace - po chvíli to začne houkat přerušovaně a nejde to nijak vypnout. Jediné řešení bylo vytáhnout potřebnou pojistku, ale tím jsem odpojil i přístrojovku od elektriky, takže před každým startem mám vše vynulované. Byl bych moc vděčný za jakoukoliv radu. Díky, Lucas
Únor 23, 201213 r Ahoj, napadá mně jen jedna úplná kravina, ale člověk nikdy neví: nemáš třeba zapnutý blinkr? Jestli třeba nepřijíždíš na parkoviště, hodíš blinkr, necháš jej zapnutý a vypneš motor..? Potom to taky řve.. Ale to jen tak na okraj, jinak ti asi neporadím
Únor 24, 201213 r Autor Díky, ale bohužel blinkry jsem řádně kontroloval a zapínání světel mám origoš....
Únor 24, 201213 r Zkus to hodit na diagnostiku, myslím, že Ti to hodně ukáže a třeba tím i vyřešíš problém....jinak pro jistotu zkontroluj všechny kapaliny, náplně atd.
Únor 26, 201213 r Autor Tak problém se vyřešil sám, najednou je to v pořádku. Což dost dobře nechápu. Na tu diagnostiku budu muset, protože mám více problémů. Např.: v teplotách nad nulou mi neodemyká centrál u řidiče a padají mi ručičky na přístrojovce, v mínusovýchý teplotách to naopak funguje jak má. Je to nějaký začarovaný! Ale díky za obětavost :-)
Únor 26, 201213 r Ono to může být způsobeno třeba i vlhkostí ... velké změny teplot .... garáž,venek .... pak se může vlhkost někde odpařovat a dělat to neplechu .... zkusit nechat auto (pokud máš možnost) delší dobu v teple den/noc a uvidíš jestli dojde ke změně. Asi jsem ti moc neporadil,ale třeba to může být taky možnost .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Únor 26, 201213 r A nebo prodat Octávku nějakému eskimákoj...tam na severním polu mu Octule bude sloužit Mr.Wojnar bude určitě vědět co s tím ...zase sem šoupne kousek schématu zapojení.A bude to nakonec špatným kontaktem někde... Nejdřív si chce zjistit co všechno ten pípák spíná...
Únor 26, 201213 r Škodovka naní žádná Amerika. Při mírném mrazu či vlhkosti jsou často nějaké problémy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.