bobek Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 chlapy malej problem mam po nastartování studeneho motoru mi po chvilce zhasne a je slyšet palivové čerpadlo jak jede na podruhe už je vše ok vždy staruju motor až čerpadlo natahne palivo nevite čim to muže byt ještě se chci zeptat kde je u 1.4mpi palivovy filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Palivovy filter je na nadrži ked sa posrieš pod pravymi zadnymi dverami tak ho uvidiš.Mne to robi tiež no nie vždy.To čerpadlo som si ešte nevšimol,ale teraz dam bacha.Už som si nato zvykol a netrapim sa tym.Natočim to druhy krat a OK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vapej Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Měl jsem to samé, ale u HTP to je vlastně taky MPI. Vyřešil to kamarád v servisu přes VAG. Filtr paliva se nemění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judr Mudr Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Mam Fabii 1.4 MPI 50KW a mam ten samy problem.Na prvni startování motor bud zhasne uplne a nebo se jen velice snižují otáčky ale při sešlápnutí plynu až na podlahu se dostanou 1000 a pak jedou normalně.Při druhem startu vše v pořádku. Poradí mi někdo jak tento problem odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 mě to začalo delat po tom co mi nejakou dobu nefungoval ukazatel teploty vody po prvnim nastartovani to zhasne jen když je venku chladneji a motor je studeny neví nekdo jestli jestli pri tom jak nefungoval ukazatel teploty vody (asi vadne čidlo) se nemusí neco nastavit vagem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ty si to čidlo menil?Pozeral som do DP pri vymene nie je potrebne nastavenie VAG-om je je popisana iba kontrola,spravnej funkcie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ty si to čidlo menil?Pozeral som do DP pri vymene nie je potrebne nastavenie VAG-om je je popisana iba kontrola,spravnej funkcie. ne nemenil protože po dvou dnech zas fungovalo a od te doby nedela problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 vše bylo OK, dnes mi po cestě začala jak když cukat, když sem ze 4 přeřadil na 3, začal padat výkon a musel jsem zpět na 4, následně po ujetí pár km mi to chcíplo uplně a znovu nenaskočilo, baterka OK, motor točí, ale nenastartuje, poslední tři měsíce mi přišlo, že palivové čerpadlo je hlučnější, než dříve, ale zdálo se mi, že to bylo vždy, když jsem měl méně benzínu v nádrži. Počas cesty se mi rozsvítila asi dvakrát baterka, která potom však zhasla. Mám obavu, že je to odešlé palivové čerpadlo (2560-Kč/ Bosh) nebo jen zadělaný filtr (cca 500,-Kč) a nebo nevím co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 asi bych vydělal čerpadlo, omrkl jak vypadají sítka na něm (očistit), vyměnil bych palivový filtr a pak bych zkusil, zda jde dopředu po zapnutí klíčku palivo do lišty. Podle výsledku by si se mohl pak eventuelně dohadovat zda je čerpadlo KO. Ale pokud bylo hlučnější, je pravděpodobně zanešené (měl jsem to samé u Feldy) - čerpadlo bude principielně stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 bylo to čerpadlo, 6.980,-Kč (i s odtahem 500m) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 To te stal odtah 500m 4000? No pekne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 kdepak, odtah 480,- a chyba na řj se zase rozsvítila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Dobrý den, staříci mají problem. Fabii rano nastartují někam dojedou. Po shruba hodině naskočí a hned zdechne. Stalo se to už 10x. Když se připojily kabely okamžitě to naskočilo a ok. Tak jsem to nechal zkontrolovat. Na VAGu nic, altík OK, startér OK, čerpadlo OK. Koupil jsem novou baterku. Dnes večer opět. Tak jsem dojel to přes kabel nakopnout. Všiml jsem si zajímavého jevu. Když startuje - ve fázi kdy to nechce naskočit (motor točí) spustí se všechny stěrače (páčka se ani nehla). Napojím kabely, fabie naskočí. Dojel jsem ke známému a na VAGu nic. Dojel jsem zpět cca 15km. Fabii zdechnu. Za 30 min ji chci nastartovat a nic. Točí, stěrače běží, nenaskočí. Vypojím a zapojím baterku a naskočí na 1 otočení. Nemáte někdo tucha co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 (editace) Ahoj, mám podobnej problém když chci nastartovat tak mi auto hned zhasne, čerpadlo slyšim jak se spouští, jezdil jsem dva dny do práce a všechno v pohodě, ale včera a dneska jsem chtěl nastartovat ale hned to chcíplo ...když to chcípnu po cca 30km a potom nastaruju tak dělá to samé...mám podezření na svíčky a nejsem si jistej když jsou nový.. Editováno: 24. Květen 2013, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 zapalovaci lista ? nejdriv bych to vzal na DIAG. jestli neco nenapise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 no poznatky, teplota vyleze normálně na prrovozní teplotu a když zajedu treba natankovat a potom otočim klíčkem tak ručička teploty je na nule...může to dělat třeba to čidlo teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 jestli ti tohle dela cidlo teploty tak v prve rade vymen zadnou chinu ale original vymena je otazka na 10 min. a cidlo stoji cca 130 kc pak uvidis jestli to bude neco delat a kdyz jo, zamerit se na dalsi veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Doufám, že to bude tim čidlem mám nějaký divný obavy, aby to třeba nebylo těsnění pod hlavou ale to snad ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 Kdyby to bylo těsnění pod hlavou,tak tohle čidlo dělat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 přesně tak, na 90% čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 tohle bych tesneni urcite neprikladal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 zítra na to mrknu, ted jsem koukal kolem hlavy a je kolem mokro, když jsem to objel rukou tak jsem cejtil kapalinu, jinak hadice a kolem termostatu to je ok, zítra dám na vag aa uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 teplotní čidlo k.o. a voda se mi brala kolem pumpy, takže sundat, dát nový těsnění a už ok. dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 no vidis s pumpou sem to mel stejne uz dvakrat se mi to za tu dobu co auto mam stalo nicmene,.... dal sem rovnou i novou pumpu a starou mam do zalohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 o nový jsem taky přemejšlel ale zatim musí stará vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.