tomis21 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Zdravím,, chybí mi kryt pod motor. Jaký máte názor na jeho absenci?? Dík za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 za mňa jednoznačne ho tam treba domontovať .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 zdravim mam jen prostredni dil ale super hned jak bude prilezitost tak i boky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomis21 Vloženo 26. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Právě. zítra jedu na vrakáč.. A slibuji si od toho mírné ztlumení motoru a rychlejší ohřev motoru v zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomis21 Vloženo 1. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Tak už ho to mám v kupě.. Ale co se týče hluku, jsem čekal trochu víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 neviete niekto velkost a typ srobov, ktore drzia tento kryt? chcel by som si kupit srobovak presne na to ale neviem aky...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 šróbky LINK:http://www.cc-autodily.cz/sroub-s-cockovitou-hl?keyword=124904014 šrobovák torx 25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 super dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinEC Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Já koupil tenhle a mám klid https://www.autonar.cz/plechovy-kryt-motoru-skoda-octavia-ii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.