mar1tin Vloženo 29. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 yetíka už mám doma, jezdí skvěle, i když s těma 81kW není žádný závodník. Mám najeto 1200km a překvapením je průměrná spotřeba z palubního počítače, která je momentálně na 5,2l/100km. Ještě zkusím reálné měřeníz plné nádrže, jestli se ten chudáček palubáček neplete, když výrobce uvádí 6,1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Chudáček palubáček se plete, baj oko tak o 0,5 až 0,8 litru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1tin Vloženo 29. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Jakože ještě o to méně? No to je super, že to jezdí za tak málo. Tak ne, to byla sranda, nedělám si iluze o tak nízké spotřebě, při dalším tankování už budu vědět více, ale i tak by to byla slušná spotřeba na takové auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Méně ??? Cha cha cha . Opak je pravdou, více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 (editace) Mě teda palubní počítač taky měří víc než je skutečná spotřeba, a to o 0,3-0,4 litru, mám to změřený. Editováno: 30. Květen 2012, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1tin Vloženo 25. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Tak tedy reálné měření dopadlo hodnotou 6,2 l/100km, oproti palubáku, který se na mě zubil s 5,7l/100km. I tak jsem s tou hodnotou celkem spokojen, je to z denního ježdění do práce 18km tam a 18 zpět, zčásti přez město a z velké části po dálnici. Předpokládám, že při jízdách na delší vzdálenosti bude spotřeba ještě o něco nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 já jsem za celou zimu 4x4 využil dvakrát. Pokaždé jsem zapadl a svou vinou, protože jsem si říkal, to není problém:)) Jednou jsem sjel v zimě do škarpy, naštěstí mě zadek vytáhl a blízko polní cesty, tam jsem zapadl až po podlahu. Ale co mě nas...o, tak to je koberec v zadních podbězích. Celý se obalil blátem a dostal jsem to z toho až po x tém mytí wapkou. Ono jak se říká: "Zapadneš se vším, i se čtyřkolkou, akorát s tou na horším místě":) Beru si teď auta na operativní leasing a v únoru Yetiho vracím a taky nevím, co dál. Ale asi to bude O3 Elegance 1.6TDi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Martiňák Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Tak jak čtu vaše názory, jsem rád, že mám objednaného yeti 4x4 81kw. Měl jsem ji v Beskydech na testu a jezdilo se s tím motorem dobře, Na naše cesty dostačující. Jen zvažuji zda jej o 2 cm nezvednout sadou z německa od DELTY ale je to na úvaze. Bude tam na zimu výhřev sedaček a čelního skla. Už se na něj těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.