Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Určitě ano! Nikdy nevíš co ti na motoru TSI,nebo cokoliv jiného v autě odejde! A při ceně nového auta už ten příplatek za prodlouženou záruku není takový nápor na peněženku. :kol-28:

Vloženo

Ok zvážím to. Mám finanční limit na auto- budu muset něco z plánované navýšené konfigurace OII 1.4 TSI DRIVE vyškrknout- 1. prodl.záruka, 2. okna v elektrice vzadu, 3.Climatronic. To co chci nechat je Maxidot, Corner, hagusy, park.asist. vzadu, Sunset, metalíza.

Děkuji všem co jste mi odpověděli!

Vloženo

píšeš že najedeš 15000km/rok a záruka 4roky/60000km je za 5 600kč, to už snad není taková položka. Já bych na tom rozhodně nešetřil, jak na výbavě, tak na záruce, u nového auta pár tisíc sem tam se ztratí, lepší, než aby si pak člověk léta říkal, tohlo jsem měl ještě dokoupit a pod.

Jinak dobrá volba, akce TSI Drive se vyplatí, verze ambition už má prakticky vše potřebné a není třeba toho moc doobjednávat, alespoň z mého pohledu. Při koupi nové O2 bych to vzal také. 1,6TDI ve stejné výbavě vyjde mnohem dráž a než by se ty peníze navíc vrátily, tak to bude trvat hodně dlouho.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mam 19,TDI s 4 letou zarukou a nebo 120.000km za 10.000,-Kc. Mam najeto 120.000km po 3 letech a dvou mesicich - takze zaruku plne nevyuziji. Ale budou mi delat v zaruce nejake stabilizatory na zadni naprave v ramci zaruky. Bohuzel mam spatne dorazy na zadni naprave a na ty se udajne zaruka nevztahuje :-( A take mam ojete zadni desticky - drive nez-li predni - ale je pravda, ze jezdim prevaznen alozen z 80% - tak to asi odpovida.

Vloženo

Ok zvážím to. Mám finanční limit na auto- budu muset něco z plánované navýšené konfigurace OII 1.4 TSI DRIVE vyškrknout- 1. prodl.záruka, 2. okna v elektrice vzadu, 3.Climatronic. To co chci nechat je Maxidot, Corner, hagusy, park.asist. vzadu, Sunset, metalíza.

Děkuji všem co jste mi odpověděli!

trošku zamrč a tu záruku tam dají grátis jako slevu...Nebo se vyprni na climatronic. Ten zbytek neruš.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...