Přejít na obsah

Prodloužená záruka

Veňa PV

Doporučené příspěvky

Ok zvážím to. Mám finanční limit na auto- budu muset něco z plánované navýšené konfigurace OII 1.4 TSI DRIVE vyškrknout- 1. prodl.záruka, 2. okna v elektrice vzadu, 3.Climatronic. To co chci nechat je Maxidot, Corner, hagusy, park.asist. vzadu, Sunset, metalíza.

Děkuji všem co jste mi odpověděli!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

píšeš že najedeš 15000km/rok a záruka 4roky/60000km je za 5 600kč, to už snad není taková položka. Já bych na tom rozhodně nešetřil, jak na výbavě, tak na záruce, u nového auta pár tisíc sem tam se ztratí, lepší, než aby si pak člověk léta říkal, tohlo jsem měl ještě dokoupit a pod.

Jinak dobrá volba, akce TSI Drive se vyplatí, verze ambition už má prakticky vše potřebné a není třeba toho moc doobjednávat, alespoň z mého pohledu. Při koupi nové O2 bych to vzal také. 1,6TDI ve stejné výbavě vyjde mnohem dráž a než by se ty peníze navíc vrátily, tak to bude trvat hodně dlouho.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Mam 19,TDI s 4 letou zarukou a nebo 120.000km za 10.000,-Kc. Mam najeto 120.000km po 3 letech a dvou mesicich - takze zaruku plne nevyuziji. Ale budou mi delat v zaruce nejake stabilizatory na zadni naprave v ramci zaruky. Bohuzel mam spatne dorazy na zadni naprave a na ty se udajne zaruka nevztahuje :-( A take mam ojete zadni desticky - drive nez-li predni - ale je pravda, ze jezdim prevaznen alozen z 80% - tak to asi odpovida.

Odkaz ke komentáři

Ok zvážím to. Mám finanční limit na auto- budu muset něco z plánované navýšené konfigurace OII 1.4 TSI DRIVE vyškrknout- 1. prodl.záruka, 2. okna v elektrice vzadu, 3.Climatronic. To co chci nechat je Maxidot, Corner, hagusy, park.asist. vzadu, Sunset, metalíza.

Děkuji všem co jste mi odpověděli!

trošku zamrč a tu záruku tam dají grátis jako slevu...Nebo se vyprni na climatronic. Ten zbytek neruš.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...