Veňa PV Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Zdravím pánové! Kupuji novou OII combi 1.4 TSI. Zvažuji zda si připlatit za prodlouženou záruku. Můj roční nájezd je cca 15 000Km. Vyplatí se mi? Děkuji za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Vyplatí, nevyplatí , za ten pocit jistoty to stojí...ostatně nikdy nevíš co se může stát. Já mám prodlouženou záruku. Za mne tedy ANO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Určitě ano! Nikdy nevíš co ti na motoru TSI,nebo cokoliv jiného v autě odejde! A při ceně nového auta už ten příplatek za prodlouženou záruku není takový nápor na peněženku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Já kupoval ojeté RS a mám na něm taky prodlouženou záruku na 4 roky nebo do 60000km a taky jsem rád že mohu být v klidu ještě přes rok.Určitě doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veňa PV Vloženo 4. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Ok zvážím to. Mám finanční limit na auto- budu muset něco z plánované navýšené konfigurace OII 1.4 TSI DRIVE vyškrknout- 1. prodl.záruka, 2. okna v elektrice vzadu, 3.Climatronic. To co chci nechat je Maxidot, Corner, hagusy, park.asist. vzadu, Sunset, metalíza. Děkuji všem co jste mi odpověděli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 píšeš že najedeš 15000km/rok a záruka 4roky/60000km je za 5 600kč, to už snad není taková položka. Já bych na tom rozhodně nešetřil, jak na výbavě, tak na záruce, u nového auta pár tisíc sem tam se ztratí, lepší, než aby si pak člověk léta říkal, tohlo jsem měl ještě dokoupit a pod. Jinak dobrá volba, akce TSI Drive se vyplatí, verze ambition už má prakticky vše potřebné a není třeba toho moc doobjednávat, alespoň z mého pohledu. Při koupi nové O2 bych to vzal také. 1,6TDI ve stejné výbavě vyjde mnohem dráž a než by se ty peníze navíc vrátily, tak to bude trvat hodně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasicarna Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Mam 19,TDI s 4 letou zarukou a nebo 120.000km za 10.000,-Kc. Mam najeto 120.000km po 3 letech a dvou mesicich - takze zaruku plne nevyuziji. Ale budou mi delat v zaruce nejake stabilizatory na zadni naprave v ramci zaruky. Bohuzel mam spatne dorazy na zadni naprave a na ty se udajne zaruka nevztahuje :-( A take mam ojete zadni desticky - drive nez-li predni - ale je pravda, ze jezdim prevaznen alozen z 80% - tak to asi odpovida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Ok zvážím to. Mám finanční limit na auto- budu muset něco z plánované navýšené konfigurace OII 1.4 TSI DRIVE vyškrknout- 1. prodl.záruka, 2. okna v elektrice vzadu, 3.Climatronic. To co chci nechat je Maxidot, Corner, hagusy, park.asist. vzadu, Sunset, metalíza. Děkuji všem co jste mi odpověděli! trošku zamrč a tu záruku tam dají grátis jako slevu...Nebo se vyprni na climatronic. Ten zbytek neruš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.