Wee Nesvadbová Vloženo 10. Březen 2012 Vloženo 10. Březen 2012 Zdravím odborníci... mám takový problém vyměnil jsem ložiska na zadních kolech a po výměně mi přestala brzdit ruční brzda brzdila na 3-4 zubu a teď jí zatáhnu a pomalu to dobrzdí a poté auto zastaví v kopci auto stojí a nesjede, pakny jsem venku neměl jsou v pořádku obložení má přes 10mm před výměnou bylo vše ok, čím to může být? Citovat
ben06 Vloženo 10. Březen 2012 Vloženo 10. Březen 2012 povolit lana na ruční brzdě, shodit bubny, rozhýbat a promáznout samostavy, složit a seřídit lana, 10 mm obložení ? blbost , asi je v háji, a zároveň bych vyměnil i brzdové válečky, stojí pár korun a nemusíš na zadek zase pár let sáhnout. Citovat
Toom Vloženo 11. Březen 2012 Vloženo 11. Březen 2012 Nedostal se tam nějáký olej mastnota..?? :kol-33: Citovat
Wee Nesvadbová Vloženo 11. Březen 2012 Autor Vloženo 11. Březen 2012 Toom No já zapoměl stříkal jsem pružiny na paknách může to být tím?Nebo nemohli se povolit lanka? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.