pivo231 Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Ahoj, kamarád prodal staršího passata a pořídil si Superba II. Chybí mu v něm ale tempomat. Já jsem si montoval tempomat do Passata 5.5, tak se chci zeptat, jestli je to s montáží do Sup II podobné. Našel jsem, že se prodává celá páčka (http://www.skoda-dil...2-superb-2.html). Jsou k tomu potřeba ještě nějaké kabely? Nebo jen výměna páčky a VAG. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 musí se napojit kabel do motorové jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunape Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Ahoj mám si jet pro Superba 2012, 1,6 TDI výbava activ, ale vcelku dost příplatků navigace, multifunkční volant, PDC zadní, ale bohužel nemá tempomat. Je u těchto nových modelů stejně jednoduchá instalace jako u Octavia II, že tedy stačí koupit páčka připojit a nechat naprogramovat nebo je to tady složitější??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) Ahoj, jak píše kolega Vaša, je nutné natáhnout kabel do motorové jednotky. Páčku s tempomatem na model 2012 koupíš pouze jako celek i s druhou páčkou. Editováno: 4. Říjen 2014, autor: Meken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niesutam Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Ahoj, má niekto skúsenosti s výmenou páčky za tú s tempomatom? Mám superb 2 DSG r.v.2012. Potreboval by som vymeniť páčku za tempomat. Našiel som niečo takéto: https://www.9000.cz/tempomaty/tempomat-skoda-octavia-ii-po-faceliftu-superb-ii-s-kabelazi?vypis=diskuse Viete o niekom kto by mi to tam nahodil? diky. (Brno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 V roce 2012 se dává již jiný typ a mění celé soupáčí(tj. obě strany páček jsou jako jeden díl). Správný typ páček lze zjistit dle VIN nebo fyzickým ohledáním dílu ve voze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niesutam Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Popravde som pozeral ze je to pre superb II ale chapem ze rozne roky mozu mat rozne suciastky. Takže jedina možnosť je toto? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/tempomat-pro-vozy-octavia--superb-a-yeti-3t0035623x sa mi to zda drahe, ale tak ked nebude ina moznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 (editace) myslim si, ze ked das do googlu vyhladat videa z youtube "cruise control Skoda Superb replacement" alebo Octavia, tak ti urcite najde postup. Editováno: 24. Květen 2017, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niesutam Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Asi som nepochopil zmysel fóra, keď si predsa všetko môžme vygoogliť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Zdravím všechny, chápu správně, že když mám Superb combi (09/2011) v tehdejší základní výbavě Comfort, stačí mi jen ta jedna páčka s kabelem? Nevadí, že nemám ani MAXI DOT? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAppyn Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Zdravím, nebude si někdo, kdo už tempomat dopojoval pamatovat, do jakých pinu ŘJ motoru a podvolantového kroužku se zapojuje zmíněný kabel na propojení, zkoušel jsem hledat ve schématech a našel jsem jen že vede propojení ale není nikde zaznačen pinout jaký přesně to má být. Děkuji za rady. Jedná se o SUP 2 2011 před FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Já mám "jen" návod na Fóbii, ale v podstatě by to mohlo být stejné. Konektor T11a, pozice pinu č.10 je nahoře uprostřed. viz Tempomat-FABIA-1.pdf nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAppyn Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Díky, díval jsem se, ale ani jedno označení pinu neodpovídá pinum na mém autě. Každopádně i tak děkuji. Nebude vědět někdo jak je to na S2 CFFB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 podvolantovka T16/5 a motorovka všechny CR motory T94a/64, PD motory T94a/20, všechny benzíny mimo 3,6 T94a/45 a 3,6 T94a/18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rv5ty Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna (editace) Dobrý den pánové, chtěl bych se na Vás obrátit s prosbou. Mám 2011 SII 1.9 tdi, a chtěl jsem si dodělat tempomat. Sehnal jsem si starší podvolantovou jednotku 5K0953569E, páčky 5K0953521AT, protáhl kabel mezi T16s/5 a T94a/20. Pomocí VCDS jsem do nové podvolantové jednotky nakopíroval kódování ze staré, v kódování Bytu 2 upravil bit 4-7 na "10 Tempomat je ovládán pomocí páčky směrového ukazatele". V řídící jednotce motoru jsem v Kódování II zadal kód 11463 pro aktivaci tempomatu. Nyní když zkouším mačkat jednotlivé ovládací prvky tempomatu tak v Měřených hodnotách motoru vidím jednotlivé změny v číslech, proto si myslím že by mělo být je vše v pořádku. Bohužel, když chci tempomat zapnout, tak nejde a jen se mi na maxidotu objeví symbol tempomatu a vedle vykřičník. V paměti závad mám jednu chybu: 001384 - regulace rychlosti jízdy-tendence P0568 - 000 - signal-chybna funkce. Není tu prosím někdo kdo by mi dokázal poradit kde jsem udělal chybu? Nebo nedali byste mi prosím kontakt na někoho z okolí Benešova u Prahy nebo Prahy? Rád si za někým zkušeným zajedu pro radu. Moc díky Editováno: 10. Dubna, autor: Rv5ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.