Janysek Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Mno jo,ale sobota je grilovačka..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J3nik26 Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Budeme rádi za každého člena ze skodahome, který by dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Tak jak jsem slíbil,zítra grill v Litvínově a možno i koupáníčko menší v bazénku...-) kdo chce ať dorazí mezi 4-5 odpoledne :-D účast od pár lidí je potvrzena.:-) takže souřadnice GPS S 50,60359o a V 13,63457o nebo zde http://www.mapy.cz/#q=N%2050%2C60359%20a%20E%2013%2C63457&t=s&x=13.643182&y=50.602918&z=13&qp=10.564680_48.557837_17.565672_50.963751_6&d=coor_13.63457%2C50.60359_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Zdravim pánové, bohužel zejtra nemůžu přijet. Máme oslavu narozenin dvou členů rodiny, takže se uvidíme až v tom červnu . užijte si to a moc se nevožerte :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 26. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 (editace) Tak zahrádka luxusní,super místečko na chlastačku..škoda že jsem se zdržel jen chvíly ale když jsem viděl to pivko hned byla žíža..a káry jako vždy super..takže pro každého škoda kdo nedorazil..protože ten večer tam bude hodně dobrej.. Luxusní káry pánové..a ještě lepší parta.. Editováno: 26. Květen 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 No jo no,měkkouši ostatní,tak hlavně,že jsme dali pokec..:-) když zbytek stagnoval...:-) už se těším na příště...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Míra: pěkné foto, ani jsem nevěděl, že fotíš, jsi nějak proklouzl od stolu jen škoda, že jsi nemohl zůstat dýl a dát si s náma pivko...příště se to musí dohnat Janýsek: tak myslím, že se nám akce více než povedla....břicho z přežrání mne bolý ještě teď a po těch tvých feferonách mě pálý prdel = záruka kvalitní akce jen škoda že nedorazilo více lidu, ale to se napraví takže dikajs za prima vejkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Kdyť víš,že rád lidi opskakuju..:-) škoda lídi,ani nikdo nenavrhlk termín,škoda mno...tak ale paráda,povedlo se,přežráno,přechlastáno a jěště se snídaní,to nikde jen tak není..:-D Míra: má barák,příště u něj..:-D a nasral jsi mě,že pospícháš domu za manželkou..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 příště se mnou počítejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 30. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Míra: pěkné foto, ani jsem nevěděl, že fotíš, jsi nějak proklouzl od stolu jen škoda, že jsi nemohl zůstat dýl a dát si s náma pivko...příště se to musí dohnat No je to škoda..to pivko mě hodně lákalo a začal i super pokec slezly se baby..co víc si přát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 jedeš na škodahome?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Asi né...počkám až něco uspořádáš uvidíme ..nikdy neříkej nikdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Já se nejspíš na škodahome pojedu podívat, ale mejt to teda nebudu, to počasí se mění každou hodinou, tak to nemá cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Tak zdravím chlapy. Tak na příští srážek kolem Ustecka se mnou také počítejte, konečně jsem dodelal autí tak by jsem se přijel podivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 2. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Super už nebudu jedinej bez fábie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 jsi mě ani nepovozil ve svém kočárku..:-) zajímalo by mě,jak to uvnitř vypadá,jak to jede..:-) kémo Ataner..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 2. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Prosim Tě větší fábka..a to ty máš RS klenot..já bych prosil o svezení..jak vidíš já jedu pořád v sériovce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 To je jasný,ale tak časem byhc chtěl jěště něco vetšího..:-) vždycky se mi líbilo RS Ochcávka..:-) ale mootry prej stojí za hovno..:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Tak udělej RS paket :-) hier prodává maník díly...:-) http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/1528-rs-narazniky-svetla-pruziny-maska-volant/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 3. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 (editace) Né opravdu děkuji..líbí se mi decentní úprava plus vzhled..nevidím důvod cpát rs cokoliv kam to nepatří..a pak to má každá druhá.. A jinak změna za RS..no bych musel dělat asi někde jinde než to živit a pak je tu rodina a baráček..takže bohatě stačí cpát do mazlíka.. Myslím že to jde i tak...a to plánujem i další drobnosti... Editováno: 3. Červen 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Taky jendou takovou budu mít..:-) :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 potřebuju sehnat schéma eletrický na zapojení zrcátek,dokážeš sehnat?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 4. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Zkusim to omrknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 ok,dílenská příručka je ale k ho...tam to není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Tak bude nějaká ta grilovačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.