Ozi Toretto Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 tak peknou dovolenou a jestli jedes autem, tak si na nej dej bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 jooo,díky..:-) nééjedu,bude hlídačka v Práglu na letišti...:.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 jo, Bulharsko už mám letos zasebou, kam přesně jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 2. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 No konečně zase na netu..omlouvám se ale junior mi odvezl noťas na dovču a za boha nevím proč se přes PS3 nepřihlásim..tak jsem mazal koupit alespoň netbook mamině.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Bulgaria,válím se u moře teď vlny jak kráva..:-D Mno jo,to se někdo má,když takhle utrácí?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 3. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Bulgaria,válím se u moře teď vlny jak kráva..:-D Mno jo,to se někdo má,když takhle utrácí?! Nazdar pane tak na oplátku jako hodný manžel ...já dostal telefon a nové čočky na mazla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 3. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Kurňa jak se vrátíš nějakou tu kávu domluvíme .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Ty jsi dostal,já dostal pdovozek KW a zrcátka z Ochcávky II jako máš ty :-D a mám je tma louplý..:-D a taky komplet spojka se setrvákem.....:-D Jinak v středu přifrčím..:-) auto už se na mě těší..:-) Jsem v Kitonu :-D hotel Kamenec..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 6. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 (editace) No ty krávo a pak kdo se má..jinak koukám jak to celé na fóru nějak upadá pokud jde o datumy příspěvků i třeba v OII.. Editováno: 7. Srpen 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 jooo,je to takové špatné mno...:-/ nic nenaděláš....všici jsou asi na octaviaclubu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Od zítra jsem doma,takže můžeš brnknout a domluvíme se..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 31. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Tak se ozvi hade..775156471 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 :-) ozývám a nikdo nebere..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 2. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Rád jsem tě slyšel draku musíme něco spáchat..možná třeba právě ty ledky do zrcátek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 není problém,jen se chce vidět a udělat si čas..:-) řekni kdy,kde,v kolik,budu tam..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Tak co srázek v Ustí a okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 není problém,kdy a kde..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 No já moc Ustí neznám. A hlavně jestli by měl někdo o to zájem???!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 já bych dorazil..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 a kdy by to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motofanda Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Ahoj všem. Funguje ještě Ústí ? Mfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Mno nikdo s emoc tedy neozývá..:-D jen tu blázním já..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Rád bych se také přidal k zažraným škodovkářům z Ústí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Hoši,dáme jarní srázek ústecka?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Já jsem teda pro, když jsem to oživil aspoň poznám lidi ke kterým můžu přijet pro radu, nebo vybrečet se PS: Doufám, že nejsem sám mladý ucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.