Janysek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 To jsou pičusové..:-D říkám,příště grilo..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ti dám "píčusové" darebáku jeden však já to říkám pořád, že Libor je silniční pirát ale když vyhlásíte grilovačku, počítejte s tím, že tam dorazím taky a budu mít mastnou hubu jak to prase pěknej srázek jste měli chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 žádnej pirát, jen jsem jel na blbým místě v koloně, příště jedu až jako poslední :D Jo grilovačku beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 na grilovacku bych taky dovalil, aspon bych si zopakoval stary sprint praha - usti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 A nebo mužeš jet jako první v koloně a nepřipoutanej jako Janysek a toho nechali jet :-D. Tak koukam na grilovačku by přijelo lidí ale kde to uskutečnit? My máme moc malou zahradu na takový akce:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 To je mazec no a mě si vyhlídne Tak třeba se tu někdo se zahradou najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 nebo muzete najit nejaky pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Já možná bych se objetoval ale zahrada našich a nebo chata pantáty... :-) buď zahrada v Litvínově nebo chata v Nehasicích (Žatec) :-) a sám Pán Kibi může říct,že dělám moc dobré maso..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 zahrada v litvinove by byla nejlepsi, bych mohl rovnou zustat u pritelkyninych rodicu takze uz zbyve jedina otazka: kdy to bude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 no jo, to by pak chtělo nějaký přespání, tak to musíme udělat až bude teplo aby se dalo přespat v autě třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Já možná bych se objetoval ale zahrada našich a nebo chata pantáty... :-) buď zahrada v Litvínově nebo chata v Nehasicích (Žatec) :-) a sám Pán Kibi může říct,že dělám moc dobré maso..:-) potvrzuji určitě to chce lepší počasí, aby člověk v nouzi (čti opilosti) největší mohl přespat pěkně pod širým nebem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 bazén...k tomu..:-) jinak dvě postele jednolůžkové,a jedna manželská..:-D možno přespání....-D jasně,až bude teplo..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 já už s tebou na manželskou postel nechcííííí...jsi chobotnice a já jsem chlapec počestný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 To je fakt blbec..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 já budu spát v bazéně na madraci..:.-D vodní postel...-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Tak ja si jednu postel zabiram.... radsi to jednoluzko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ja sem vklidu mam combi, takze vzdycky kde spat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 heh,kdo se bojí nesmí do lesa...:-) já mám taky dlouhé auto..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 mrzi me ze jsem nemel auto jinak bych se prijel taky podivat... snad priste kruci uz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 hej haj helou pánové,koukám tady to nějak umírá....:-D tak grilovačku nějakou bych viděl na 26.5 :-) sobota...-) buď Litvínov u mě na zahradě nebo u pantáty na chatě Nehasice u Žatce :-) nebo někdo nějaký lepší nápad na jiné místo?!víc hlav,víc ví..:-) zatím kdo mi potvrdil příjezd je Kibi...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Zdravim, tak já bych se toho 26. určitě připojil . Teď ještě aby nám vyšlo počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 seru na počasí...:-) mi je jedno..:-) je to zastřešené..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 mám ti dovézt pumpičku? já jen, že ti tu zahradu asi budeme muset přifouknout, abychom se tam vešly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Ouu tak tim líp s tim počasím A nebude to chtít spíš kompresor?:-D.. Ale zatím se moc lidí nehlásí tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 hele,všechno jde když se chce...:-) na sednutí se tam vejde tak 10 lidí určitě..:-) ale horší se spaním..:-D jak říkám jen 4 :-D mno nebo máte lepší plán na jiné místo,kdo se bude objetovat..:-) či návrh?!?!holala?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.