dreamek Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 (editace) Zdravim vsechny, poridil jsem si Superba 2,5 TDI Edition 100, auto super, vsechno v richtiku, mam jen jedinej problem. Je tam original radio, ale kdyz tam vlozim CD, tak mi ho to nevezme. Napise to Invalid CD. Zkousel jsem jak CD s navigaci, tak CD hudebni, ale nic. Kdyz dam CD to menice co mam v kufru, tak to jede v pohode. Kdyz jsme to napojili na diagnostiku, tak to nevyhodilo zadnou chybu, melo by to byt tedy v poradku. Nevi nekdo co s tim? Predem diky za jakekoliv rady edit: jeste me napadlo, jestli to vubec ma prehravat hudebni CD :-) jestli to neni jen na navigaci, a tim, ze bych mohl mit spatne CD by se to vysvetlovalo Editováno: 29. Březen 2012, autor: dreamek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Podle toho co píšeš tak máš rádio s navigací DX. Pak ti v samotném rádiu nepojede nic jiného, než CD s mapama a hudební CD musíš dávat do kufru do měniče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamek Vloženo 29. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 No myslel sem si to. A kdyz tam dam original CD s navigaci, a pise to, ze je CD vadne, to bude spis CDckem (protoze je asi 6 let stare) nez nejakou chybou s radiem ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Tak si zkus sehnat jiné CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 nové cd s mapou pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamek Vloženo 29. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 diky diky...zkusim nejake sehnat a uvidim..a na kolik asi prijde nahrati ceskeho menu?mam to ted nemecky a to me moc nebere :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 čeština + poslední mapy u mně 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.