davidd Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 precital som dost tem o loziskach a problemov s nimi a nevedel som kde to mam napisat tak som si dovolil to sem supnut. Mam taktiez problem preskakuje mi pruzina. Ale ide mi o to ze ci to musim dat hned vymenit alebo mozem s tym pockat mesiac kym bude teplejsie von. Ci sa to lozisko nezadre a tak. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ked ti preskakuje tak sa uz zadiera..... Vymenit hned....... chod do servisu za 2 hodky nemaju co robit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidd Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ked ti preskakuje tak sa uz zadiera..... Vymenit hned....... chod do servisu za 2 hodky nemaju co robit.... lepsie je ked vymenim naraz aj puzdro vsak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Pozdro nemusis staci len lozisko..... cca 500Sk v servise len lozisko jedno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cudi Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Zdravim, mel bych dotaz ohledne rozmeru axialniho loziska predniho tlumice pri pouziti tlumice s pistni tyci 20 a 22 mm. Je nejaky rozdil ve velikosti? Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 axiální ložisko v horním uložení u Fabie I je jen jedno, není závislé na průměru pístnice tlumiče OEM: 6N0 412 249 C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAKI Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) Zdravím, mám problém s mou Fabii I. Přítelkyně přijela s tím, že při točení volantem občas dochází k praskání. Auto jsem zvedl a zjistil jsem, že mám rozsypané kuličky z axiálního ložiska u tlumiče. Problém je, že to je celé takové vykřivené a mám strach s tím do servisu dojet. Otázka z ní, mám do servisu v klidu dojet (cca 2,5 km městem, ale moc zatáček po cestě není). Nebo mám raději nechat auto nechat servisem odvést na autě? Nevím vůbec, co by se mohlo po cestě stát a nevím, zda to nebude lepší nechat odvést, než abych ještě po cestě přišel o kolo, aby pak servis nebyl ještě dražší. Předem děkuji za rady a postřehy. Editováno: 6. leden 2013, autor: SKAKI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 a tvoja otázka znie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Já bych s tím dojel opatrně do servisu. Sice si nedokážu představit jak to asi vypadá, ale být to na mě, tak bych jel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 tak tak..ťažko poradiť odtialto,lebo nevieme v akom stave to je,ale OPATRNE by som to skúsil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAKI Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 a tvoja otázka znie?? Tak si to znovu přečti, třeba 5x, než tu otázku v textu najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 tak ty si to prečítaj trebárs 10x!!!!!!!!!!! tvoj príspevok má čas 11:54,ja som písal 11:55 a potom si svoj príspevok editoval o 11:57.....chápeme???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Taky myslím,že pomalu můžeš do servisu dojet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Když si takovou prkotinu neopravíš sám, tak tam dojeď. Jinak jsem to také četl před editaci a nechápal na co se ptáš a to jsem si to 5x přečetl, tak se uklidni. Editovat otázku v právě založeném tématu, to je výsada trouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Kolik má ta tvá fabka najeto,když se ti rozsypalo ax. ložisko tlumiče. Vždyt to muselo mít nějaké náznaky delší dobu,než se to úplně vysypalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) Tak lidičky potkalo mě totéž .. bouchání přední nápravy z levého kola. Dělalo mě to už mnohem intenzivněji dříve a opravil mě to mechoš promazáním ložiska. Teď si ovšem myslím že to je vážnější vzhledem k tomu že oproti pravé straně je pouzdro toho ložiska o 2 závity posunuté dolů v pružině oproti pravé straně. Přikládám fotky .. Auto se navíc začalo stáčet po lupnutí šíleně na levou stranu a zvláštní je taky to, že to lupne vždy jen když ty kola vytočím téměř na max a na místě. A jen na levém kole pozoruji nánosy soli po bocích jako by poskakovalo po silnici, tlumič mě přitom příjde dobry. Když auto stlačím, utlumí to obě strany stejně. Jinak to bohužel nemám možnost zkusit. Jel jsem ovšem rychleji po dálnici a od 100 do 120km/h šli cítit do volantu silné vibrace z levé strany. To mě dělalo už dříve ve spojení taky s tím axiálním ložiskem .. no co myslíte vy? Edit: není i rupnutá pružina? Jak by jste doporučovali jízdu? Musím vzít auto rodičům nebo s tím mohu jezdit chvíli Přikládám fotky Levé kolo Pravé kolo Editováno: 20. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Vypada na vysypane ax ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) Takže bude muset být nové ložisko už nepomůže namázání? No má to skoro 200 000 hold nedá se nic dělat Důležitá otázka .. bude to drahé? a do práce a zpět cca 10km + další popojížďky za den max 30 km s tím lze jezdit? Editováno: 20. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Nedoporučoval bych stím jezdit! Oprava zabere hodinu a cena tisícovku. Počítám i s novým uložením ložiska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 No to je skvělé teda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Takže mám nové info .. je to prasklá pružina a ta ještě rozbila i axialni ložisko a všude jsou opět kuličky Takže oprava počítám někde okolo 2500kč i s prací .. zase jsem měl moc peněz tak se nuselo něco pokazit snad to zítra mechoš opraví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 to zmákne v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 No pokud stihnou dojít díly odpoledne když je dopoledne objedná, ale doufám spolu s ním, že ano. Prý se často nevidí že rupne pružina.. Každopádně mě to udělá průvan ve financích neplánovaně. Aspoň přestanu utrácet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 to už začína ako u FEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 (editace) ...... Prý se často nevidí že rupne pružina.. . mne tiez rupla pruzina. asi 10 cm od horneho okraja. otcovi na Felde tiez kedysi davno jedna prdla. Editováno: 23. leden 2013, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.