Přejít na obsah

vymena podvozkovych dilu

Vita TDI-PD,Decin

Doporučené příspěvky

Vsechny zdravim. Po ceste na dovolenou kdy moje fabule urazila slusnou porcicku km (2500), uzrala doba na vymenu podvozkovych dilu. Po dukladnem studiu temat, Vas o mnoho skusenejsich, jsem zvolil a obednal nasledujici: tlumice 4ks - Kayaba EXEL G, 2ks prednich lozisek, 2x tycku stabilizatoru FEBI, predni kotouce Brembo Max a desky Jurid, a v neposledni rade ulozeni vsech ctyr tlumicu. Vzhledem k astronomickym cenam tech samych nebo bohuzel horsich dilu ve "znackovych" servisech, kde se mimo jine i krade a podvadi tim nejprohnilejsim zpusobem o kterem se Mlada Boleslav v mem dopise snad uz dozvi, jsem tyto dily obednal u prodejce nahr. dilu. Jedine co bohuzel musim delat ve skode je servisni kontrola. Puvodne jsem v ramci teto prohlidky chtel zminene dily nechat vymenit u nich, ale ted jsem skoro rozhodnut o opaku. Je nekdo z Vas schopny odhadnout cenu,za kterou tyto dily vymeni? Mate nejake pozitivni pripadne (a to predpokladam spise) negativni zkusenosti se skodovka servisama. Pokud budu schopny popsat rozdil s jizdou po vymene dilu,dodam sem par informaci. Neznate nekdo nekoho v Mlade Boleslavi,ktery by udelal cistku v skoda servisech,hlavne v LBC? :disgust:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ber to takhle:

Když si koupíš tyhle díly ve Škoda servisu oni na nich mají 50% pak většinu zákazníků zlákají tím, že jim to vymění zadarmo nebo velmi výhodně...

Tom

To by mě zajímalo, kterej Škoda servis ti vymění celej podvozek zadarmo,,,nezapoměň, že v autorizovaným servisu se jede na normovaný časový jednotky, který samozřejmě taky zaplatíš.. <_<

Odkaz ke komentáři

Ber to takhle:

Když si koupíš tyhle díly ve Škoda servisu oni na nich mají 50% pak většinu zákazníků zlákají tím, že jim to vymění zadarmo nebo velmi výhodně...

Tom

To by mě zajímalo, kterej Škoda servis ti vymění celej podvozek zadarmo,,,nezapoměň, že v autorizovaným servisu se jede na normovaný časový jednotky, který samozřejmě taky zaplatíš.. <_<

jeste že se plati jen normovanej čas protože když kapneš na mechoše kterej není moc zručnej a bude ti menit zrcatko pul dne tak to by ses pak nedoplatil

Odkaz ke komentáři

Ber to takhle:

Tom

jeste že se plati jen normovanej čas protože když kapneš na mechoše kterej není moc zručnej a bude ti menit zrcatko pul dne tak to by ses pak nedoplatil

No to jo, ale zase můžeš narazit na mechanika, kterej ti třeba udělá rozvody za 1,5hodiny a zaplatíš 8 hodin... :D:D

Odkaz ke komentáři

Bude vubec autorizovany servis ochoten davat na auto jine nez originalni dily? Ja myslim ze asi ne, pokud tam clovek nema znameho.

Ale koupit si dily sam se rozhodne vyplati. Ja daval nedavno nove kotouce a desticky, koupil jsem TRW Lukas, ktery dodava i pro skodu. Stalo me to 3000,- a ve skodovce bych za to dal minimalne 6000,-

Odkaz ke komentáři

Bude vubec autorizovany servis ochoten davat na auto jine nez originalni dily? Ja myslim ze asi ne, pokud tam clovek nema znameho.

Ale koupit si dily sam se rozhodne vyplati. Ja daval nedavno nove kotouce a desticky, koupil jsem TRW Lukas, ktery dodava i pro skodu. Stalo me to 3000,- a ve skodovce bych za to dal minimalne 6000,-

Namontujou ti, co budeš chtít a co si dodáš, ale určitě budou nasraný, protože rabat z dílů živí většinou celej servis. Samozřejmě ti v takovým případě drží záruku na práci 6 měsíců. Tady to řešíme dost často, že si zákazník dodá olej, filtr, rozvody a tak... B)

Odkaz ke komentáři

Na kazdy ukon maju tabulky,takze aj keby to robil dva dni,zaplatis normohodinu k danemu ukonu,nic naviac...

Odkaz ke komentáři

Bude vubec autorizovany servis ochoten davat na auto jine nez originalni dily?  Ja myslim ze asi ne, pokud tam clovek nema znameho.

Namontujou ti, co budeš chtít a co si dodáš, ale určitě budou nasraný, protože rabat z dílů živí většinou celej servis. Samozřejmě ti v takovým případě drží záruku na práci 6 měsíců. Tady to řešíme dost často, že si zákazník dodá olej, filtr, rozvody a tak... B)

Rabat z dilu zivi servis? Ja mel dodnes za to, ze servis ma na dilech oficialne ze skladu MB koupenych cca 12 - 16%.

Odkaz ke komentáři

No a já mám taky informace a ten rabat je tak mezi 12-45%..záleží jak moc je díl otáčkovej a podobně, samozřejmě to tady nemůžu rozpitvávat...ale jak jsem řekl, každou prodejnu Škoda živí servis,,,nová auta jsou už něco jinýho, než bývalo dřív.. :huh:

Odkaz ke komentáři

Tak mam vse uz hotove. I se serviskou po 15tis a rocni prohlidce mne to stalo 14.5 tacu. Sel sem trochu do kolen,cekal jsem asi diky neznalosti pomeru v servisech cca 10.000Kc, ale to bylo asi naivni. S praci a pristupem jsem spokojeny a to jsem se bal jako malej, kdyz jsem cetl tady na foru jaka zverstva se muzou dit. Dokonce mi asi jako bonus umyli motor auta.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...