Přejít na obsah

Levý podběh - co je za ním, oprava, výměna?

Petrkiller

Doporučené příspěvky

Ahoj předem se omlouvám jestli to téma tady je, ale já jej nenašel. Mám dotaz na opravu podběhu. Po zimě, po nehodě se srnou mě praskl a levý podběh. Chtěl bych vědět jestli má cenu jej opravovat.

Uvažuju horkovzdušnou pistolí natavit na ten plast ípu jestli by to šlo a tu přestříkat hmotou gumovou na korozi, která mě ještě zbyla. Je tam díra asi 10cm na výšku a směrem k motoru je tam nějaká ocelová nádobka nebo něco takového. Je to kryté houbou. Co je to za nádobku? Je to ocelový váleček. Nalevo je nádobka od ostřikovačů. Nebo to můžu nechat takhle?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za podběhem je kolo :D neboj chápu...za plastem levého podběhu máš nádobku na vodu ostřikovačů a servo-čerpadlo....prasklina nevadí, ale díra ano - bude ti tam lítat špína a neriskoval bych vodu a bordel na servo, podběh na vrakárně nestojí tolik (cca kolem 200,-Kč), nebo to alespoň zadělat ;)

Odkaz ke komentáři

Aha a sakra servro čerpadlo :D Má noční můra .. Je tam díra opravdu veliká. Takže to co nejdříve zadělám popř. koupím nový podběh .. Už to tak mám 2 měsíce tak doufám že se tomu nic nestalo .. :( Nejvíce to schytává nádobka od ostříkovačů .. Díky za rady vystrašil jsi mě hned příští víkend, ikdyž maturuju a nemám na to čas, to udělám .. ještě taková rada.. jak se ten podběh mění? :) je to složité nebo stačí sundat kolo a trochu s tím pohýbat a on odpadne? A jakto že čerpadlo už nemá plastový kryt ale plechový? To ho mám už měněný?

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři

kup klidně jetej, ale hlavně origo a ne Poláka ;) lítá tam bordel, je lepší to mít zadeklovaný, jinak možná máš prasklej ten plastovej obal kolem čerpadla, to neřeš ;) podběh drží jen šroubky (klasika torx), jednoduše všechny osšroubovat a vyndat (nezapomeň na spodní šroubky)...když to budeš mít dole, vem si kartáček a vyčisti bordel za rantlem mezi podběhem a prahem, drží se tam bahno a pak to tam hnije

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...