Přejít na obsah

Audio zdierka - v MR2007

Boco

Doporučené příspěvky

To rozhodně není lol ale s měničem nemám zkušenosti, tak nevím, jak funguje přepínání na něj..já teď momentálně, když zmáčknu CD tak se prostě přepne rádio a začne se přehrávat disk v mechanice.. Když to připojím jako CD měnič, přibude tam nějaká volba nebo tak? Právě mně to láká tam ten AUX dodělat, ale nechci to koupit a rozvrtat, abych pak zjistil, že to nejde nebo že to to rádio nezvládne..a zas měnit za každou cenu ho taky nechci..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja v podstate tiež nemám menič, lebo mám Audience, takže menič je v rádiu a predvolené CD začne hrať rovnako ako u teba po stlačení tlačidla CD. Ak chcem aktivovať AUX, tak stlačím tlačidlo ešte raz. Resp. ak som naposledy používal AUX, tak myslím stačí pri zapnutom rádiu stlačiť CD len raz. Proste tlačidlo CD prepína medzi vstupmi.

Odkaz ke komentáři

Jen pro info, mám jedno z prvních rádií STREAM a upgrade firmware na max, bohužel více to podle slov servisu nejde, údajně se dělali cca 3 modelové řady STREAMu já bohužel mám tu nejstarší u které když zmáčknu tlačítko CD vícekrát, tak mi to volbu AUX nenabídne, ale podle popisu na rádiu tam ty konektory jsou , ale nikdo neví, jestli jsou funkční a jestli popis odpovídá skutečnému umístění těch konektorů, přeci jen jsem někde tady na diskuzi narazil že by to mohlo být zapojeno podle něaké servisní příručky, kde jsou konektory jinak přeházeny. :-(

Moc by mě zajímalo, jestli to už někdy někdo zkoušel připojit na toho staršího STREAMa přece jen u těch novějších, u kterých když zmáčknete tlačítko CD dvakrát za sebou a přepne se to na AUX, tak to dodělat 100% půjde a bude to funkční, ale mi co máme jedno z prvních Stream rádií nám nezbývá, než to zkusit zapojit přes ten CD měnič. :-((

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Podarilo se tedy nekomu zprovoznit externi vstup na Streamu pres CD menic ? Myslim hlavne ty starsi verze.

Jedna se mi o pripojeni navigace a prehravace MP3 do radia a vaham mezi touto "dodelavkou" a pripadne zakoupenim FM vysilace se vstupem ktery bych si na radiu naladil.

Diky za info

Editováno: , autor: x15
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...