Ondrero Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Nene na předku si musíš dát vlastní uložení. Pokud ho máš v cajku tak ti stačí co máš. Jen bych pořídil nová ložiska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 (editace) Picky : Editováno: 10. Duben 2013, autor: Svačinkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Trochu to tady ozivim.... Bavite se tady vsichni o stavitelnejch podvozkach...chci koupit pevnej Ta Technix snizeni 3cm ma ho kamarada na fabii a je super... Nevim jen par veci ... Budu potrebovat k tomuhle snizeni i kratsi stabilizatory nebo ne? Myslim si ze ne ale radci se ptam... Dalsi vec co me zajima je...mam fabii rs a ta je ze serie snizena o asi jeden a pul cm...bude tedy moje snizeni asi pouze jeden a pul zejo? Asi ale ano to bych musel koupit podvozek primo na fabii rs ktery se asi od technixe nedela a nebo koupit stelovak ale ten nechci pac je jak beton a to nepotrebuju.... Diky za odpověď EDIT: Ted sem si vsim ze vam to pisi k octaviim,omluva..nasel mi to vyhledavac a dal jsem neresil,otazka zustava stejna... Pro rejpali si predstavte ze mam octavii rs a ne fabii ... Omlouvam se.dik Editováno: 1. Červen 2013, autor: Wojnar Škoda, že sis taky nevšiml tlačítka "Upravit". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Určitě se neprodává s ulozením ani loziskem. Musíš dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinEsco Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Zdravím pánové, potřebuju poradit. Budu kupovat Fabču II, rok 2008, hatchback, sice jen 1,2 51 kW, ale má najeto 26 tis - po strejdvovi. Cenovka lidová. Už mám doma nachystané Kentaury 17". Chci dát i stavitelný podvozek a dát co nejvíc dolů. Našel jsem tento podvozek od JOMu, bude pasovat? Nějak se mi nezdá spodní uchycení tlumiče. Fabča bude doma až za 14 dnů, takže to nemůžu prověřit. Poraďte, prosím, ejstli to bude sedět, ať to můžu objednat. Díky moc http://podvozek.k-tuning.cz/27620/vyskove-stavitelny-podvozek-jom-skoda-fabia-ii-5j.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Až na to, že by to chtělo jít s dotazem do správné sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinEsco Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Kurňa, jsem si nevšiml, ,že je to sekce Octy.... Přesunu. Se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) S J.O.M-em by sis mohl naběhnout. Znám kluka co je prodával a řikal že každý druhý se mu vracel na reklamačku. Uděláš líp když dáš TA Technix verzi s červenýma pružinama nebo Weitec. Editováno: 11. Červen 2013, autor: Svačinkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinEsco Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 TA Technix nemá stavitelný a 30mm je málo. Witec je kolem 20ti, takž mimo rozsah ). Takže nejspíš ten JOM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ketys Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 a co takhle AP chlape?http://www.jlracing.cz/jl-racing/eshop/32-1-Stavitelne-podvozky/984-4-Fabia-II-5J/5/3726-Stavitelny-podvozek-ap-Sportfahrwerke-pro-Skoda-Fabia-5J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 (editace) Zdravím pánové, potřebuju poradit. Budu kupovat Fabču II, rok 2008, hatchback, sice jen 1,2 51 kW, ale má najeto 26 tis - po strejdvovi. Cenovka lidová. Už mám doma nachystané Kentaury 17". Chci dát i stavitelný podvozek a dát co nejvíc dolů. Našel jsem tento podvozek od JOMu, bude pasovat? Nějak se mi nezdá spodní uchycení tlumiče. Fabča bude doma až za 14 dnů, takže to nemůžu prověřit. Poraďte, prosím, ejstli to bude sedět, ať to můžu objednat. Díky moc http://podvozek.k-tuning.cz/27620/vyskove-stavitelny-podvozek-jom-skoda-fabia-ii-5j.html Sice je to špatná sekce, ale budu reagovat obecně. Ze zkušenosti prodejce bych doporučil hledat alternativu jinou než je JOM. Podvozky JOM jsou nejlepší v kategorii cena, ale to má své úskalí jako je vysoký počet reklamací, časté vrzání, vytékání atd. JOM je takový poštovní holub. Vypustíš ho do světa a on se za chvílí vrátí a to byl důvod proč jsme ho stáhli z nabídky a nahradili TA Technix, které jsou díky konkurence v ČR na super ceně. V Německu jsou rapidně dražší. Na Fabii 5j vyrábí TA varianty -30mm, -35 Editováno: 24. Červen 2013, autor: Martinro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 mam fabii rs a ta je ze serie snizena o asi jeden a pul cm...bude tedy moje snizeni asi pouze jeden a pul zejo? Asi ale ano to bych musel koupit podvozek primo na fabii rs ktery se asi od technixe nedela a nebo koupit stelovak ale ten nechci pac je jak beton a to nepotrebuju.... Diky za odpověď Hlídej si hlavně váhy na nápravu, aby podvozek, který kupuješ byl na tvoji fábii. Někteří prodejci to záměrně neuvádějí. Rozdílná váha = rozdílné snížení a hlavně neideální funkce podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Zdar chlapci, zvažuji že se zbavím sportovního podvozku a koupím jinou alternativu protože mě už začíná bolet prdel a záda. Přemýšlel jsem nad sadou bilstein B6 která se dá koupit u našich slovenských sousedů od 10.000,- což neni tak zlí a určitě jsou přitvrděný z výroby ale ne zase tak moc. Takže otázkou je jestli je kombinovat se sériovými pružinami či jinou alternativou. Nebo zkusit nahodit RS podvozek ale jak si poradí s 1.9 TDi a jestli je to vůbec reálný co se týče funkčnosti. Jestli někdo máte zkušenosti s Bilstein tak vás prosím popište my ty tlumiče podrobněji nebo navrhněte funkční sadu typu př, B8 + SERIE nebo B6 + Eibach ??? Nebo jestli jste někdo zkoušel ten RS nahodit na naftu. Základ je abych si nevymlátil zuby a abych se nehoupal jak navodě, prostě ta střední cesta kdy si podvozek zachová částečný komfort a lehce sportovního ducha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 (editace) Chceš-li jít cestou udržení maxima komfortu a ubrat nějaký ty centimetry, tak bych ti doporučil origo tlumiče + sportovní pružiny na Škoda Octavia. Je víceméně jedno jaké pružiny pořídíš, kvalitou jsou bez větších rozdílů ( JOM neber ). Pružiny vybírej do -40mm poté už origo tlumič ztrácí rapidně efektivitu. Ideál je těch -30mm. Alternativou je pak nějaký kompletní podvozek s menším snížením, který nebude tak tvrdý. Obecně každý štelovák bude stejně tvrdý jako podvozek se snížením 60-70mm. S origo tlumiči a sportovními pružinami bude auto tvrdší zhruba jako při přechodu zimní - letní pneu na větším rafku. Editováno: 6. Červenec 2013, autor: Martinro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky498 Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 caute mal tu niekto jom na octavii jednotke kombi?mam dilemu ci ho kupit a ci nie.ako sa auto sprava?je moc tvrde?mal som seriu tlmice a weitek pruziny snizenie asi 40mm a to bolo mega tvrde a strasne uskakane tak ci jom je nieco podobne alebo je to vpohode dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 J.O.M. nekupuj. Dřív nebo pozdějc ti vytečou tlumiče a vůbec celkově je to podvozek spíchnutý na koleni. Radši jdi to TA Technix, ten je o level víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 JOM - jakoby to tu nebylo každou chvíli. V příspěvku nad je: "JOM nebrat". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Ja měl podvozek od FK na fabii a byl opravdu hodně tvrdý. Pak jsem měl na superbu podvozek od supersportu a ten autu a me maximalne vyhovoval (byl na tak velke auto maximalne pohodlny a v zatackach drzel stopu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 caute mal tu niekto jom na octavii jednotke kombi?mam dilemu ci ho kupit a ci nie.ako sa auto sprava?je moc tvrde?mal som seriu tlmice a weitek pruziny snizenie asi 40mm a to bolo mega tvrde a strasne uskakane tak ci jom je nieco podobne alebo je to vpohode dik za radu Jestli ti to na snížených pružinách připadalo tvrdé, tak do sportovního podvozku nejdi. Sportovní podvozek je asi tak 2x tvrdší než pružiny + sériový tlumič. Co tam máš za kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky498 Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Jestli ti to na snížených pružinách připadalo tvrdé, tak do sportovního podvozku nejdi. Sportovní podvozek je asi tak 2x tvrdší než pružiny + sériový tlumič. Co tam máš za kola? to boli niake zle pruziny a kolesa su oz antares Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Já mám na superbu I stavitelný JOM snížený na max. To je o cca 14 cm proti sérii asi 4 roky a nešteluju s ním. Jezdím po celý rok a bydlím na Vysočině a s tlumičema žádný problém. Takže záleží na kusu a stylu jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 to boli niake zle pruziny a kolesa su oz antares Ona velká těžká kola udělají taky dost. Já cítím obrovskou změnu při změně na letní 16ky ze zimních 15. Koukni po nějakém pevném podvozku -40mm, obecně jsou měkčí než štelováky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaMartin TDI Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Nemáte někdo přímo tendle typ http://www.tuningoptika.cz/www-tuning-shop-cz/eshop/34-1-SKODA/287-3-TYP-1U-1Z/5/2421-SKODA-OCTAVIA-Vyskove-stavitelny-podvozek-TA-TECHNIX Chtěl bych to použít na 1.9 tdi 81 kW. Nebude s tím nějaký problém při naloženém autě? Aby závity pružiny neopíraly o sebe jak to tu bylo někde psané. Od JOM sem po pročetení tohoto fóra odstoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) To je nějaká kravina, která se jen nese mezi lidmi. Je potřeba koupit podvozek přesně na své auto, aby seděly váhové limity z techničáku a ty udávané u podvozku. Pak nemůže v žádném případě nastat žádný problém při naložení ani při jízdě bez nákladu. Ještě taková maličkost, hlídej si, aby měl eshop zboží skladem. Plno eshopů uvádí dodání do X dnů ale zboží nemají a dodání se po objednávce záhadně prodlouží na týdny. Tady máš zboží skladem: Stavitelný podvozek Škoda Octavia TA Technix Editováno: 4. Prosinec 2018, autor: Martinro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žuňa Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Chtěl bych moji O1 1,9TDI 81kw chip na 104kw 04 v kombíku zvednout o 5cm min. Může dát někdo radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.