lubann Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Mam problem na octavii 19 tdi mi při točeni volantu do leva vychazel od kol divný zvuk a ve volantu jsem cítil jemne brneni ve dvou znackových servisech Jarov,Nh Car mi rekli vse je ok dela to zimni pneu, ale po přezuti to pokračovalo dále tak jsem v znackovem servise v nachode nechal auto prohlednout a tam mi rekli je treba nove lozisko (vymena stoji 3800)ale samotne stoji 1500kč mam nabídku kuopit z bouračky starsi lozisko ale nekdo tvrdi ze se starsi loziska nevyplati kupovat že kdyz je vicekrat meneno tak brzi odejde?Slisel jsem ze to muze byt i homokinetcky klob.Nevíte kolik asi stoji i ten kloub?Díiky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Homokĺb zvykne vydávať skôr pravidelné pukanie a to hlavne pri vytočení kolies do zákruty a pomalom pohybe vozidla. Ložisko vydáva skôr také hučanie a obvykle ten zvuk reaguje okrem rýchlosti aj na zatáčanie auta. Ak stojí výmena ložiska toľko, tak by som určite kúpil nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Kineťák se projevuje kovovým cvakáním v zatáčkách a to na zatížené straně. Velmi dobře slyšitelné, jak píše Diamant, při malých rychlostech. Měl jsem to na Felicii ale kašlal jsem na to. Nove jsem nekupoval. Ale na Oktávě už bych to nepodceňoval, přecejenom je to už dražší kára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Zdravím jen tak pro zajímavost kolik Vás stála ve značkovém servisu výměna přeního ložiska/ náboje/ na Fábii . Já dnes byl v servisu a cena materiál ..náboj + matice+ krožek těsnící 2040kč+ DPH práce 546+DPH...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Cena je za jedno kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 ano za jedno měnily levé..........nebo se V8m zdá ta cena velká?..kookal jsem na Etku s posledním ceníkem a vše souhlasí..mě spíš zajímá práce kolik stojí v jiných servisech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Kolik máš najeto km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Zdravím jen tak pro zajímavost kolik Vás stála ve značkovém servisu výměna přeního ložiska/ náboje/ na Fábii . Já dnes byl v servisu a cena materiál ..náboj + matice+ krožek těsnící 2040kč+ DPH práce 546+DPH...... To je docela málo. Na podzim mě to stálo ve značkovém servisu 4050kč vč. DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 ale to ti dělaly asi oba náboje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Určitě ne. Cena je včetně ložiska+práce+geometrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak to je dost drahý.....mě to stálo polovinu jak jsem uvedl!!!! A dělal to servis Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Zdravim chlapy, potřeboval bych poradit. Na kamošově Fabii SDi začalo hučet LP ložisko. Chtěl bych se zeptat, zda jde vyměnit pouze ložisko z náboje, nebo se musí měnit celý náboj jak popisujete. Máte někdo zkušenosti s výměnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ložisko se prodává už se zalisovaným nábojem. Má ta Fabia ABS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Me to stalo ve znackovem servisu neco kolem 4500. Taky se mi jako prvni rozesralo leve predni a to uz po 50000km. Nechapu ze neco takoveho muze Skodovka prodavat, i na blbe Felicii jsem mel po 200tis. km jeste vsechna loziska puvodni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Do roku výroby 2001 měli špatné zapozdření a dostávala se do nich voda a bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Jo, chlapy je to s ABS. Myslel jsem si, že by to šlo rozlisovat - vyhodit staré ložisko a nalisovat nové. Jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Vymena loziska+ praca do 3000sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Do roku výroby 2001 měli špatné zapozdření a dostávala se do nich voda a bordel Hlavne sa do tej doby davali hlinikove matice a tie sa dost zasekavali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 uznaĺi by to jako skrytou vadu, mam to 4měsíce z bazaru? asi těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Tak mě výměna obou dvou i s prací vyšla na 5600kč.Neděláno ve značkovém servise.Ložiska jsou škodovácká a jedno stálo 2500kč,ale na netu jsem viděl ložiska za 1300kč tuším,ale neznačkové.Tak kdo ví jak na tom budou po kvalitativní stránce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 já to dám asi ke zlodějům, s ložiskem není sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 dnes vymaneno LP lozisko na O1 (1,8 20VT) a cena 2500+500 prace Skoda. cena koukam stejna jako na Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Nemám tu teď fakturu a navíc jsem dělal i přední brzdy, ale tuším, že materiál byl kolem 1350,- a práce cca 400,- ve značkovém servisu plus DPH k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 PP ložisko ve značkovém servisu i s prací 3 500,-Kč. Odešlo mi po 30 000km.Tak jsme o tom lehce podiskutovali / záruka už je pryč / a sice nevím jak to udělali, ale vyměnili ho grátis....prej sobotní sleva :-))Mechanik mrknul do PC a zjistil, že jezdím na pravidelný prohlídky, jak jarní tak i podzimní a vždy jsem si to nechával prohlídnout nad rámec a vždy bylo vše OK. Takže se možná chytili za nos....hlavní je, že mě to nestálo NIC.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 PP ložisko ve značkovém servisu i s prací 3 500,-Kč. Odešlo mi po 30 000km.Tak jsme o tom lehce podiskutovali / záruka už je pryč / a sice nevím jak to udělali, ale vyměnili ho grátis....prej sobotní sleva :-))Mechanik mrknul do PC a zjistil, že jezdím na pravidelný prohlídky, jak jarní tak i podzimní a vždy jsem si to nechával prohlídnout nad rámec a vždy bylo vše OK. Takže se možná chytili za nos....hlavní je, že mě to nestálo NIC.... kolik jsi jim tedy zaplatil jen za material? jinak nemej strach, oni si to vezmou na nekom jinem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.