hubo44 Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Tak to tam zober ukazať ako sa k tomu vyjadria. O pokus to stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Bud mohlo být nějaky šméčko(Turecko,Čína..)Nebo ho holt špatně nalisovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Kluci, já mám podobný problém a to, že mi v zatáčkách hučí ložiska, ale jak mám kokos zjistit který to jsou? Auto už má najeto 161 000 km a vím, že cca před rokem mi už měnili právé přední... Neměl bych je pro sichr vyměnit všechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) já měnil teď nedávno (68 000km). Projevovalo se to pouze když se zatáčelo do leva, stačilo jen opravdu mírně pohnout volantem do leva a navíc to šlo slyšet jen při určité rychlosti. Nebyl jsem schopný určit odkud ten zvuk jde. Zkoušel jsem pořádně zacloumat kolama a na PP byla cítit nepatrná vůle, levé bylo "natvrdo" No a opravdu to bylo PP. Pokud bylo auto zvedlé, tak se na kolech nedalo nic poznat, muselo stát na zemi, Vyměněno celkem 1600Kč FAG. To stare ložisko vypadalo venku úplně normalně a bez vůle. Editováno: 26. Červenec 2011, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjj812 Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 já měnil teď nedávno (68 000km). Projevovalo se to pouze když se zatáčelo do leva, stačilo jen opravdu mírně pohnout volantem do leva a navíc to šlo slyšet jen při určité rychlosti. Nebyl jsem schopný určit odkud ten zvuk jde. Zkoušel jsem pořádně zacloumat kolama a na PP byla cítit nepatrná vůle, levé bylo "natvrdo" No a opravdu to bylo PP. Pokud bylo auto zvedlé, tak se na kolech nedalo nic poznat, muselo stát na zemi, Vyměněno celkem 1600Kč FAG. To stare ložisko vypadalo venku úplně normalně a bez vůle. sorry ,že som sa neozval skor,ale nebol čas. Bol sim v inom servise pri kamošovi a ten mi povedal,ze to nebolo šmejdove ložisko ale bolo na hovno nalisovane ten zasran čo ho lisoval snim musel niekde klepnut ,pretože v tom ložisku je prepažka,ktora nie je kovova,ale je z plastu a pri naraze sa rozbije takže to ložisko potom vydrži fakt malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 s ložiskem nikde neklepnul, jen ho lisoval za střed místo za vnější klec / klasická chyba rádobymechaniků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Kde koupit ložisko předního kola ? Když jsem se koukal na autokelly tak tam měly pouze celý náboj ...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 pošli VIN, podívám se ti na cenu někde se dělají ložiska a někde jen celý náboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 podle VIN je tam komplet náboj s ložiskem 1100,- u mě origo FAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Můžeš mě poslat prosím odkaz ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 (editace) http://ecat.elit.cz/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=713+6104+70&REFPAGE=HistoryFabia_loziskoPN.pdf Editováno: 25. Září 2011, autor: Meggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 http://ecat.elit.cz/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=713+6104+70&REFPAGE=History to je nějak brutálně drahý. Já kupoval FAG za tisicovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 pokud ti přijde 1100,- drahé tak ho kup jinde za 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Já viděl i za 1400 a to nebyl e-shop.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 no jak jsem psal, pokud ho seženeš levněji než jsem ti psal já tak ho tam kup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 (editace) Nevíte někdo jakej je potřeba klíč na povolení matky poloosy ? Editováno: 7. Říjen 2011, autor: car driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 (editace) pokud máš plnou matku, tak 36 12ti hranej ořech. Editováno: 7. Říjen 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx?PATH=3761801&CT=16&PCT=16&CUR=0&EM=False&PGS=20&PT=0&PVT=1&SHT=1&SD=0&ST=0&LNG=0#PATH=3761801|CT=5|PCT=16|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=3077876|PDPID=6379502|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 jo, 36ka ořech 12ti hran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 ok, děkuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Ložisko mám vyměněný, dokonce jsem sehnal i 36ku ořech. A teď se užívám potichou jízdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo-Cadca Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Zdravím vás, mám problém ktorý tu už asi je popísaný, ale nenašiel som odpoveď na ten môj. Pri jazde mi trasie volantom, najviac pri cca 40km/hod, pri vyžšej rýchlosti sa trasenie zmenšuje a pri cca 120 uz nieje skoro cítit. Hľadám príčinu. Na prednej náprave som vymenil guľové čapy, tyčky riadenia s čapmi, predné silentbloky, zadné boli menené pred rokom (v servise vymenili len predné s tým že zadné sú OK). Kotúče predných bŕzd som dal zrezať a k tomu nové platničky. Poraďte prečo tým volantom stále klepe?? Pred 2 týždňami mi začalo hučať akoby od gúm, podľa toho čo som sa dočítal sú to ložiská. Je nutné meniť ložisko aj s nábojom alebo stačí vymeniť ložiská? Mohli sa ložiská pokaziť od toho vibrovania volantu? Klepe s ním asi 5mm dostrán. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Pro Robo-Cadca.Neodpadlo ti náhodou závaží z předního nebo i zadního kola? Může to dělat i to.Ložiska koupíš jenom komplet a to i s nábojem zvlášť ne a hlavně na nich nešetři kupoval jsem nedavno FAG jsou dobré a kvalitní nedoporučuju STARLINE a jiné noname ložiska.Je to všechno zkušební materiál a za tři měsíce mněníš znovu.Jo a mnění se levá i pravá strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 není pravidlem, měnit obě ložiska, když jedno odyšlo. Pravý odejde vždy dříve, z praxe, levý vydrží i o 50 tis. km více, jinak když pravý přední je špatný, tak hučí při zatáčení doleva, u levýho naopak. Samozřejmě na ložiskách nešetřit, nejméně Fag a lépe( SKF), vpředu se to těžko mění, než vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 OK ale co jsi ušetřil po 50 tkm? Je to věc každého,já je měnil taky timto zpusobem a ještě že jsem koupil dvě.Mě odešlo dřív na levé straně-výměna- za měsíc už i pravá strana.Zákon schválnosti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.