MELLO Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Já mám 140tis. a stále drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Já mám 140tis. a stále drží když furt jezdíš na 50km/h tak vydržej miliooooooon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 když furt jezdíš na 50km/h tak vydržej miliooooooon No vzhledem k tomu, že: přední desky 117tis, zadní desky 123tis, letní pnez 73tis a zimní 60tis.... Každý si může udělat obrázek o tom, jak jezdím se svojí FRS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 proč sis kupoval rs když s ním jezdíš jak s 1.0 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 (editace) proč sis kupoval rs když s ním jezdíš jak s 1.0 l Protože táhne wocpodu, má brutus krouťák woe, jezdí za 3 litry a škodofka si na ní fakt pi*o dala záležet, protože nekecám má úplně jiný a mnohem lepčí interiér a hlavně khůlózní zelený třmeny A taky na rozdíl od ostatních nevim co s prachama woe : Editováno: 7. Únor 2008, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 to já všechno vím, mi to nemusíš říkat nejsi sám woe ,který neví co s penězma a koupil si ten MB zázrak. Ale abych s ním jezdil jak pos...ý , tak na to jsem si to nekupoval. Je to jen spotřební zboží.Jo a nesnáím poláky a jejich "w" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Ne teď vážně. Potenciál motoru využívám jen na předjíždění a na to abych v pohodě mohl jet po dálnici 145 tacho kopec nekopec i plně naložený se silným protivětrem a ty brzdy a pneu - já jsem prostě úchyl a rád zkouším, kolik vydrží, mám to takový koníček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 jojo, mi se nepovedlo najet takové km. Na pneu tak 15 a desky kolem 30 tis. Je to dáno i tím že po dálnici jedu tak 5%.zbytek po okreskách kdy si rád zařádím. Auto je nachipované a to je i další důvod proč to žere pneu, je tam vysoký krouták a ten při rozjezdu jim dává zabrat. Něco za něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Jsem zásadní odpůrce chipu, ale to už asi tady všichni vědí a jezdím 80% po dálnici, takže proto ten nájezd brzd a pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Jsem zásadní odpůrce chipu, ale to už asi tady všichni vědí a jezdím 80% po dálnici, takže proto ten nájezd brzd a pneu bejt všichni lidi jako ty automobilovej prumysl krachne.... kolik máš dlouhodobej pruměr l/100Km ....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 bejt všichni lidi jako ty automobilovej prumysl krachne.... kolik máš dlouhodobej pruměr l/100Km ....? Od 5.0 do 6.1 momentálně 5.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Od 5.0 do 6.1 momentálně 5.6 Já se motám kolem 5.6-5.8 a v létě na 17" tak 5.8-6.2 90% nalítám po okrskách a krátký useky do 30km... a to jako šnek teda nejezdím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 A kdo tvrdí, že jezdím jako šnek? Já se prostě jen na semaforech nerozjíždím jako magor, nekrouhám zatáčky a přibrzďuju motorem. Rychle jezdím jen v přímém směru a spotřebu dlouhodobou ( doufám že oba myslíme tu samou - na 100hodin ) mám proto takovou, že jezdím hodně po dálnici a tam se holt pod 6 jen těžko dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 jinak, kdyby se do výměny chtěl někdo pustit: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39171 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Já měnil všechny 4 ložiska po 125 000. A zrovna dneska jsem jel z Varů do Sokolova a začalo mi hučet PL a mám najeto 157 000km. Zajel jsem ke svému servisákovy a ten mi nabídnul origa za 3000 i s prací, takže v pondělí mažu na výměnu a poté na geometrii. Jsem rád že se mi to ozvalo ještě před geometrií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Jinak co se týče spotřeby tak jsem teď zkoušel jízdu město a okolo komína do 120km/h a podle PC jsem na 6,9 ale podle výpočtu mám 5,2. To jsem ale zkoušel jen jednou s plnou nádrží a vydržet jezdit normálně byl fakt problém. Jinak když jezdím normálně jak se mi chce tak jsem někde kolem 6,1 podle propočtu a né podle PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Mám najeto okolo 220 tis.a teď teprve měním přední pravé,levé zatím funguje,tak s ním počkám.Samotného mě to překvapilo,navíc u nafťáka....Jezdím hlavně delší cesty,dálnice,tak to možná má také trochu vliv.Za to poloosu budu měnit potřetí,tak bych raději měnil místo toho ložiska,holt to jsou ty repase....Tak snad do třetice to vyjde a nějakou dobu vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Tak to ti gratulujem. Mne odchadzali pri 180 tis. na každej Fabii. Ja tie ložiska mažem každe leto a vydržia hodne. Ono tie ložiska su origo hodne dotuiahnute ja ich doťahujem po premazani len jemne a potom vydržia hodne. (moja osobna skusenosž). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Mám najeto okolo 220 tis.a teď teprve měním přední pravé,levé zatím funguje,tak s ním počkám.Samotného mě to překvapilo,navíc u nafťáka....Jezdím hlavně delší cesty,dálnice,tak to možná má také trochu vliv.Za to poloosu budu měnit potřetí,tak bych raději měnil místo toho ložiska,holt to jsou ty repase....Tak snad do třetice to vyjde a nějakou dobu vydrží. Sory!!! Mal som na mysli zadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daka Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Sory!!! Mal som na mysli zadne. Ve 220 tis jsem menil pouze jedno zadni,druhe je zatim ok,pri tom mi muj servisak radeji vymenil prave predni lozisko,uz dost hucelo.Takze suma sumárum 220 tisíc se na ložiska dá najezdit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 já pořád nemůžu přijít na to, jestli hučej zadní ložiska nebo gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Tak to ti gratulujem. Mne odchadzali pri 180 tis. na každej Fabii. Ja tie ložiska mažem každe leto a vydržia hodne. Ono tie ložiska su origo hodne dotuiahnute ja ich doťahujem po premazani len jemne a potom vydržia hodne. (moja osobna skusenosž). ako to mazes ? robis neajku rozborku ? cim to mazes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.agostino Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 já pořád nemůžu přijít na to, jestli hučej zadní ložiska nebo gumy Zdravím taky jsem si myslel že mi hučí gumy 195/50/15 ale je to přední levé ložisko mám najeto 186000 km fabia 1.4 mpi r.v 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak to ti gratulujem. Mne odchadzali pri 180 tis. na každej Fabii. Ja tie ložiska mažem každe leto a vydržia hodne. Ono tie ložiska su origo hodne dotuiahnute ja ich doťahujem po premazani len jemne a potom vydržia hodne. (moja osobna skusenosž). Cim to mazes a akym sposobom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Zhruba ve 30000km jsem nechal udělat geošku, páč se mi sjížděly blbě gumy a hned po té geošce odešly obě přední ložiska. Takže nic moc. Jinak (klep,klep) krom divného zvukového projevu turba (občas trochu víc píská) zatím vše v pohodě (mám najeto 45000). Spotřeba léto 5.5 a zima 6,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.