Tomáš Buroň Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Dne 6.5.2012 byla odcizena Škoda Octavia 1. Stalo se tak v noci z 5.5 na 6.5.2012 pravděpodobně kolem půlnoci. Barva: stříbrná Registrační značka: 7T61731 Číslo motoru: Neurčeno VIN: TMBBG41U212439056 (ověřit v databázi PČR) Rok výroby: 2000 Datum odcizení: 06.05.2012 Okres, kraj: Moravskoslezský kraj Kontakt na majitele: Tomáš Buroň 606660415 tomas.buron@gmail.com Pískání brzd, poškozené levé zadní světlo - dírka cca 2cm, škrábnuté klíčem o délce cca 5cm pod víčkem nádrže, čiré světlomety, ALU kola, ulomený plas u předního chladiče,přední spojler - spodek štípnutý. Byl odcizen v okresu Karviná ve městě Orlová. Parkoviště u ulice Školní - parkoviště u hlavní cesty. Prosím jakékoliv informace o vozidle. Dejte mi prosím vědět, pokud vozidlo někde zahlédnete. Odměna jistá. Pokuste se tuto informaci prosím poslat dál mezi své známé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 nějaký zabezpečení? nebo jen imobilizer z fabriky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Buroň Vloženo 9. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Bohužel jen imobilizer moje chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 chytit a zastřelit.to ti nezavidim .mel si to pojistene?uprimnou soustrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Hledej. Projel jsi celou Karvinou popř. i Orlovou a všechny zapadlé místečka? Jinak mě to moc mrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 tak to je mazec Tome taky jsem z ..... tam kde ty a kazdej vecer se ztrati tak 2-3 okty ach jo :-(((( Je mi to lito,z videni asi vim ale nezahledl jsem ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.