Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

po třech letech provozu mi začaly na krátké Fábii zlobit zadní dveře.

Normálně je zavřu (jsou opravdu dovřené), ale na MaxiDotu jsou otevřené. Když je chci otevřít a zmáčknu spínač na dveřích, několikrát rychle za sebou zacvaká zámek dveří. Poté je třeba zavřu a už to nedělá. Několikrát zkusím po sobě kufr otevřít a zavřít a nic. Po chvíli jízdy a při následném otevření zase cvakání při zmáčknutí spínače.

Díky

Zdravím.

Něco podobného jsem řešil cca před dvěma měsíci, ale u 5 let starého Roomstera. Projevy úplně stejné plus nefungoval stěrač pátých dveří.

Zajel jsem do servisu, kde odhalili porušenou kabeláž mezi karoserií a pátými dveřmi, která se patrně zhmoždila při zapadnutí a zamrznutí ledu či sněhu. Kabeláž rozebrali, nastavili a vše je OK. Cena okolo 700Kč.

Hodně zdaru!

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak na zítřek jsem objednaný do servisu.

Když tak napíšu, jak jsem dopadl.

• Autor

Tak dopadl.

Závada se neprojevila. Nastavení zámku, promazání - 140 Kč.

Při přebírání jsem několikrát zkoušel otevří a zavřít kufr. Bez problému. Po příjezdu domů zase několikrát otevřít, zavřít - vše funguje.

Potom jsme jeli nakupovat, přijedeme domů a při otevírání - cvak, cvak, cvak, cvak.

Tak nevím.

• 2 týdny později...
  • Autor

Takže 828 Kč za nový zámek a montáž. Za půl hodiny hotovo. Uvidím časem, snad to už bude dobré.

• 3 měsíce později...

Zdravím mám pravdepodobne ten istý problom dneska večer išiel som preč a nakladal som veci do kufru a nechcel sa mi zavret. Keď som ho otvaral tak začalo to cvakať, keď pozrem na maxidot tak boli otvorené . Mohly by ste mi niekto povedať že čo to je a kde to môžem kúpiť nejaký obchod.

Upraveno od marfan

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.