Publikováno Květen 26, 201213 r Zdravím všechny, po třech letech provozu mi začaly na krátké Fábii zlobit zadní dveře. Normálně je zavřu (jsou opravdu dovřené), ale na MaxiDotu jsou otevřené. Když je chci otevřít a zmáčknu spínač na dveřích, několikrát rychle za sebou zacvaká zámek dveří. Poté je třeba zavřu a už to nedělá. Několikrát zkusím po sobě kufr otevřít a zavřít a nic. Po chvíli jízdy a při následném otevření zase cvakání při zmáčknutí spínače. Díky
Květen 26, 201213 r Zdravím. Něco podobného jsem řešil cca před dvěma měsíci, ale u 5 let starého Roomstera. Projevy úplně stejné plus nefungoval stěrač pátých dveří. Zajel jsem do servisu, kde odhalili porušenou kabeláž mezi karoserií a pátými dveřmi, která se patrně zhmoždila při zapadnutí a zamrznutí ledu či sněhu. Kabeláž rozebrali, nastavili a vše je OK. Cena okolo 700Kč. Hodně zdaru!
Červen 5, 201213 r Autor Tak dopadl. Závada se neprojevila. Nastavení zámku, promazání - 140 Kč. Při přebírání jsem několikrát zkoušel otevří a zavřít kufr. Bez problému. Po příjezdu domů zase několikrát otevřít, zavřít - vše funguje. Potom jsme jeli nakupovat, přijedeme domů a při otevírání - cvak, cvak, cvak, cvak. Tak nevím.
Červen 14, 201213 r Autor Takže 828 Kč za nový zámek a montáž. Za půl hodiny hotovo. Uvidím časem, snad to už bude dobré.
Září 30, 201213 r Zdravím mám pravdepodobne ten istý problom dneska večer išiel som preč a nakladal som veci do kufru a nechcel sa mi zavret. Keď som ho otvaral tak začalo to cvakať, keď pozrem na maxidot tak boli otvorené . Mohly by ste mi niekto povedať že čo to je a kde to môžem kúpiť nejaký obchod. Upraveno Září 30, 201213 r od marfan
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.